Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , LioPh79 είπε:

καλησπέρα, μετά από τα αποτελέσματα για μικροβίωμα της μήτρας θα ήθελα κάποιες πληροφορίες . βρέθηκε εντερόκοκκος 68% και γαλακτοβάκιλοι μόνο 24%. σημειώνω εδώ ότι έπαιρνα γαλακτοβάκιλους προφανώς τσάμπα γιατί υπήρχε εντερόκοκκος. πρέπει να πάρω αντιβίωση (ποια , πότε και πώς ακόμα δεν ξέρω) και φυσικά προβιοτικά .

μας έχουν μείνει δύο βλαστοκύστες , η μία δυστυχώς κατέληξε σε βιοχημική άδικα, ίσως να οφειλόταν στα παραπάνω αποτελέσματα ίσως και όχι. αυτό που με έχει τρελάνει είναι  ότι θα καθυστερήσουμε κι άλλο, ίσως 4-5 μήνες , από όσα καταλαβαίνω.

έχω κουραστεί πολύ. σκέφτομαι να πάμε να τα βάλουμε έτσι , από την άλλη φυσικά η λογική μου  λέει ότι θα ήταν σκέτη αυτοκτονία αυτό και καλύτερα να περιμένω. έχει κάποια ανάλογη εμπειρία με αντιβιώσεις για εντερόκοκκο;  πόσο καιρό κράτησε η θεραπεία και προχωρήσατε σε μεταφορά , με επιτυχία ή όχι;

Καλησπέρα κορίτσι μου εγώ αποδέχομαι από Ιανουάριο στην αρχή ecoli παίρνω αντιβίωση μετά πηγαίνω εντεροκοκκος και ουρεοπλασμα πάλι αντιβίωση ,δεν πήγα ακόμα να δω αν καθάρισα αλλά και άλλη αντιβίωση δεν πρόκειται να πάρω ,πλακώσουν στα προβιοτικα πιστεύω ότι μόνο καλό κάνουν 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά, δεν μπορώ από το μεσημέρι να σταματήσω να κλαίω από συγκίνηση και χαρά. Μας δόθηκε πίσω αυτό που νομίζαμε οριστικά χαμένο, το δεύτερο εμβρυάκι μας. Δυστυχώς αποχαιρετήσαμε το τρίτο εμβρυάκι, με πολύ πόνο και θλίψη, και ήταν πράγματι σκληρή εμπειρία η μείωση. Αλλά πώς μπορώ να μη χαρώ για το δεύτερο που το θεωρούσαμε εξίσου χαμένο και τώρα μας είπαν ότι είναι εντάξει? Έκλαιγα με λυγμούς πριν καν τελειώσει την πρότασή του ο γιατρός...

Πώς δενόμαστε έτσι με τα φασολάκια μας να πάρει η ευχή???

Ξέρω ότι έχω χάσει πολλά νέα σας και είμαι σίγουρη ότι κάποια από αυτά θα είναι πολύ χαρούμενα, αλλά πρέπει να μείνω ξαπλωμένη για λίγες κρίσιμες μέρες, μέχρι να ξεπεράσουν τα δυο εμβρυάκια τον κίνδυνο, οπότε θα αργήσω λίγο να τα μάθω...Πολλά πολλά φιλιά σε όλες και σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση όλον αυτόν τον καιρό. Πραγματικά, οι δυο τελευταίες εβδομάδες της ανήμπορης αναμονής και της κατάθλιψης δεν θέλω να τύχουν ούτε στο χειρότερο εχθρό μου.

Για να κλείσω με κάτι λίγο πιο ανάλαφρο: ionelita, βγήκαν και οι εξετάσεις αίματος που λέγαμε στο δίπλα καφέ. Αιματοκρίτης 30, στο'λεγα!

Τουρτιτσα μου ,ποσο χερομαι δεν μπωρεις να φανταστεις!Αφου ειχα αρχισει και σε εβλεπα στο ονειρο μου!Τελειομηνη εγκυμοσυνη με δυο γερα μωρακια και δυο ευτιχεισμενους γονεις!

Σου εδωσε σιδηρο?

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά, δεν μπορώ από το μεσημέρι να σταματήσω να κλαίω από συγκίνηση και χαρά. Μας δόθηκε πίσω αυτό που νομίζαμε οριστικά χαμένο, το δεύτερο εμβρυάκι μας. Δυστυχώς αποχαιρετήσαμε το τρίτο εμβρυάκι, με πολύ πόνο και θλίψη, και ήταν πράγματι σκληρή εμπειρία η μείωση. Αλλά πώς μπορώ να μη χαρώ για το δεύτερο που το θεωρούσαμε εξίσου χαμένο και τώρα μας είπαν ότι είναι εντάξει? Έκλαιγα με λυγμούς πριν καν τελειώσει την πρότασή του ο γιατρός...

Ξέρω ότι έχω χάσει πολλά νέα σας και είμαι σίγουρη ότι κάποια από αυτά θα είναι πολύ χαρούμενα, αλλά πρέπει να μείνω ξαπλωμένη για λίγες κρίσιμες μέρες, μέχρι να ξεπεράσουν τα δυο εμβρυάκια τον κίνδυνο, οπότε θα αργήσω λίγο να τα μάθω...Πολλά πολλά φιλιά σε όλες και σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση όλον αυτόν τον καιρό. Πραγματικά, οι δυο τελευταίες εβδομάδες της ανήμπορης αναμονής και της κατάθλιψης δεν θέλω να τύχουν ούτε στο χειρότερο εχθρό μου.

Για να κλείσω με κάτι λίγο πιο ανάλαφρο: ionelita, βγήκαν και οι εξετάσεις αίματος που λέγαμε στο δίπλα καφέ. Αιματοκρίτης 30, στο'λεγα!

Μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!Σε ειχαμε στο μυαλο μας ολο αυτον καιρο!!!!!Ολα πηγαν τοσο καλα λοιπον!!!!!και σε κιγους μηνες θα κρατας τα αγγελουδια σου στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!Υπεροχα νεα πραγματικα!!!!!!!!!

Νασουλα και Μαριλου περειμενουμε τα καλα σας νεα απο τα υπερηχα που θα κανετε!Να μπει ενας μηνας (θεωρω οτι μπεικε απο σημερα με τα καλα νε της Τουρτιτσας) γεματος καλα νεα για ολες μας!

Δεσκολοριρα παρτο οπως θες αλλα εχω μια τοσο δουλα ελπειδα για σενα αυριο οτι θα χαμογελασεις αυριο με ενα καλο αποτελεσμα στην χοριακη σου!

Ηρθα και εγω.....

Τουρτιτσα μου , μπραβο κοριτσακι μου....λυπαμαι πολυ για το τριτο εμβρυακι αλλα τουλαχιστον ειναι καλα τα υπολοιπα δυο....Να σου ευχηθω γρηγορη αναρρωση (νομιζω λαπαροσκοπικα εγινε η μειωση) και απο εδω και μπρος θα πανε ολα καλα....

Πολλα πολα φιλια....οταν θα εισαι καλυτερα θα περιμενουμε νεα σου !!!!

Μπράβο βρε τουρτίτσα μου,τέλεια τα νέα σου.Σου το λέγαμε εμείς οτι θα τα καταφέρει και το δευτερο.

Καλά, στεναχωριόμαστε,βέβαια, και για το τρίτο που χάθηκε αλλα εφυγε για ''καλό'', για να μπορέσουν να προχωρήσουν τα αδερφάκια του πιο καλά και να μην κινδυνευσουν και αυτά,αλλα και η μανούλα του να είναι πιο καλά σωματικά.

Όλα καλά απο εδω και στο εξής.Εσύ ξάπλα τώρα και όποτε θες ξαναμπαίνεις για παρεούλα.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Δεσκολορ μου εαν κανεις αυριο τελικα χοριακη να πας στο κεντρο για να υπαρχει σωστο μετρο συγκρισης....Φυσικα και θα σου παρουν αιμα....δεν μπορουν να καταλαβουν εστω και λιγο την αγωνια που εχεις ???

Εγω θα ευχηθω οτι ειναι να γινει να ειναι για καλο πια !!!!

Νασουλα και Μαριλου περειμενουμε τα καλα σας νεα απο τα υπερηχα που θα κανετε!Να μπει ενας μηνας (θεωρω οτι μπεικε απο σημερα με τα καλα νε της Τουρτιτσας) γεματος καλα νεα για ολες μας!

Δεσκολοριρα παρτο οπως θες αλλα εχω μια τοσο δουλα ελπειδα για σενα αυριο οτι θα χαμογελασεις αυριο με ενα καλο αποτελεσμα στην χοριακη σου!

Ευχαριστούμε Ιονελιτάκι...μακάρι να δούμε το μωράκι μας και να μεγαλώνει μέσα στην μήτρα....

5oULp3.png

B2ZVp3.png

λες ? ουφ δεν ξερω.....

ισως το κανω ετσι να παω κατευθειαν πανω οτι ειναι να τελειωνει... τουλαχιστον να μπορω να παρω το πονστανακι μου να μην υποφερω !!

Ναι να πάς πάνω κατευθείαν.Όσο για το Έλενα,έκανε εκεί πρακτική μια ξαδέρφη μου και αν θές μπορώ να ρωτήσω,αλλα δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ !!!!

Αχ τουρτιτσα μου μπραααααααααααααβο !! Τελικα ηρθες εσυ να μου ακυρωσεις το μοτο μου οτι θαυματα δε γινοντε ! Τελικα εγινε !!! Γιουπιιιι!!! Αναπαυλα τωρα και να προσεχεις τα μωρακια σου !!!!

Νασυ μου θα παω αυριο τελικα στο κεντρο να την κανω να τελειωνει η αγωνια μου...τουλαχιστον να μπορεσω να παρω κανα πονσταν αυριο γιατι εχω διπλωθει στα 2 απο τους πονους σημερα.

Διαβασα κ εγω για το Ελενα...κ οντως δε διαβασα τα καλυτερα...μπορω να πω οτι μαλλον διαβασα τα χειροτερα...

Ιονελιτα μου μην ανυσηχεις...αυριο που θα ερθω με την μειωμενη ή σταθερη ή μηδενισμενη χοριακη θα στη σβησω την ελπιδα σου ... Σε ευχαριστω πολυ και για τον κοπο σου να μου γραψεις τη συνταγη σε πμ !

Ειλικρινα δεν μπορω να κλαψω αλλο...εχω απο την πεμπτη που κλαιω και δεν ξερω τι σκατα γινεται...

δεν εχει νοημα να συνεχισω με το ΕΝΑ κατεψυγμενο...ΙΣΩΣ το Πασχα ή το Καλοκαιρι να προχωρησω σε επομενη προσπαθεια ΑΝ εχουμε μαζεψει χρηματα και αν εχω περιθωριο να απουσιασω απο τη δουλεια...ηδη εχασα τη μιση μου δουλεια "για το τιποτα" καθως βρηκαν αντικαταστατη για τα μαθηματα ... τα εσοδα πλεον ελαχιστα τα εξοδα οχι απλα δε σταματανε...αλλα αυξανοντε ως δια μαγειας !

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Γυρισα κ εγω...

Τουρτιτσα μου χαρηκα πολυ για τα μωρακια σου!!

Αφου ηταν να γινει ετσι.. Ολα καλα θα πανε!!

Στο ευχομαι ολοψυχα!!!!!!

Δεσκολορ καταρχην τιποτα δεν τελειωσε ακομη

κ εσυ πηγες ηδη στην επομενη προσπαθεια...

Αυριο θα ξερουμε, μακαρι να κανεις λαθος βεβαια

αλλα αν οχι θα κανεις νωριτερα την προσπαθεια..

μπορει να σου παρει ωαριο κ σε φυσικο κυκλο.

εχω διαβασει οτι γινεται, εχεις κ ενα οποτε αυτο μην

το σκεφτεσαι καθολου. τωρα για τη δουλεια αυτο ειναι ενα θεμα..

εγω πηγα, μου πηραν αιμα κ σε 20 μερες θα εχω τα αποτελεσματα.

πολυ καλος γιατρος, μιλησαμε αρκετα μου ειπε πολλα πραγματα για

τη θρομβοφιλια, αυτα..

παει κ αυτο..............

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Δεσκολορ τωρα διαβασα για την φιλη σου κ συγχυστηκα.

τι κακια ειναι αυτη? κ την ξερεις τοσα χρονια.. ουστ!!

νικολ με πυτζαμα μπορεις να την υποδεχθεις?

καλα κανεις κ δεν κανεις τραπεζια..

Z58Ip2.png

Δεσκολορ τωρα διαβασα για την φιλη σου κ συγχυστηκα.

τι κακια ειναι αυτη? κ την ξερεις τοσα χρονια.. ουστ!!

νικολ με πυτζαμα μπορεις να την υποδεχθεις?

καλα κανεις κ δεν κανεις τραπεζια..

Μαρακι μου...τι κανεις ????

Ναι αμα εχεις τετοιους φιλους τετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους....Και το πιο σπαστικο ειναι οτι σου λενε οτι θελουν , σε κανουν κομματια και μετα σου πετανε και το κορυφαιο...απο αγαπη στο λεω και ενδιαφερον....Βαζουν την αγαπη μπροστα για να βγαζουν ολη την κακια που τις δερνει...τι μου το θυμισες καλε ????

Ναι αμα εχεις τετοιους φιλους τετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους....Και το πιο σπαστικο ειναι οτι σου λενε οτι θελουν , σε κανουν κομματια και μετα σου πετανε και το κορυφαιο...απο αγαπη στο λεω και ενδιαφερον....Βαζουν την αγαπη μπροστα για να βγαζουν ολη την κακια που τις δερνει...τι μου το θυμισες καλε ????

Kαλα ειμαι. Εσυ μετρας τις μερες? Ετσι ακριβως.. αστα..

κ εσενα σου θυμισα? τελικα ολες την εχουμε πατησει

απο δηθεν φιλες. εγω προσφατα απο την κολλητη μου

με την οποια δεν μιλαμε πια κ δεν ξερω κ το λογο.

ή μαλλον ξερω. πολυ σοβαρος ο λογος.

ενας μ@λ@κ@ς γκομενος.. τι να πεις?

Z58Ip2.png

Καλημέρα... και καλό μήνα.

Μακάρι να αρχήσει καλά αυτός ο μήνας...

descoloriraki ευχομαι σήμερα η χοριακή σου να έχει πάει πολύ ψηλά.Εχω μια σιγουριά οτι όλα ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

Θα περιμένω το αποτέλεσμα με αγωνία.

Μαριλούκο καλή επιτυχία και σε σένα για τον υπέρυχο.Τι ωραία,θα δείς χεράκια,ποδαράκια...

Ουφ,έχω και εγώ γιατρό σήμερα και έχω τρομερή αγωνία.Νιώθω οτι κατι μπορεί να μην πηγαίνει καλα γιατι δεν έχω κανένα σύμπτωμα,ούτε ζαλάδες,ουτε ναυτία ουτε τίποτα.Τελοσπαντων θα δούμε το βράδυ.

Καλημέρα σε όλες.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Ωραια θα ηταν..αλλα απο την αλλη γιατι να μη ντυθω ωραια μεσα στο σπιτι μου την ημερα της γιορτης μου??αλλωστε θα πω και στους δικους μου να ερθουν να μην ειμαστε μονοι μας μαζι της....

Καλημερα!!!!!και καλο μηνα Μαρακι μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...