Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τι καλα γλυκακια χλαπακιασες ?

πτι φουρ τα λατρευω !!!!

τωρα θα χτυπησω και τη μιση σοκολατα που εμεινε απο χτες

Μου φερε η στελιτσα, εφαγα τη μιση ας φαω την αλλη μιση τωρα

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

πτι φουρ τα λατρευω !!!!

τωρα θα χτυπησω και τη μιση σοκολατα που εμεινε απο χτες

Μου φερε η στελιτσα, εφαγα τη μιση ας φαω την αλλη μιση τωρα

Πως τα ξερει ολα τα κολπα η Στελιτσα!Αυτη ειναι φιλη !:D

Τωρα που μου ανοιξες την ορεξη θα παω να τσακισω ενα παγοτο!Για συμπαρασταση ...οχι τοιποτα αλλο!:tongue::D

τωρα ξαναμπηκα γιατι ειχα πολλη δουλεια....οχι δεν θα την τραπεζωσω..το Σαββατο θα βγουμε με τον αντρουλη μου οι δυο μας για φαγητο να τον κερασω για τη γιορτουλα μου...απλα επειδη Δευτερα πεφτει η γιορτη μου κι εγω δουλευω θα πουμε οτι το σπιτι μας θα ειναι ανοιχτο τη Κυριακη αν θελει καποιος να ερθει και θα φτιαξω μονη μου μια καρυδοπιτα ενα γαλακτομπουρεκακι και σοκολατακια (πηρα σημερα και ετοιμους κουραμπιεδες απο το Βαρσο)...και φυσικα αυτη θα ερθει με το θρασος που εχει για να δειχτει στο γιοκα της....

Διαφημίσεις

Πως τα ξερει ολα τα κολπα η Στελιτσα!Αυτη ειναι φιλη !:D

Τωρα που μου ανοιξες την ορεξη θα παω να τσακισω ενα παγοτο!Για συμπαρασταση ...οχι τοιποτα αλλο!:tongue::D

να μου δωσεις και τη συνταγη για τα αλμυρα κουλουρακια....!

Εχω κ εγω παγωτο αλλα με το αιμα που ρεει ακαθεκτο εχω κ κρυαδες....

τωρα ξαναμπηκα γιατι ειχα πολλη δουλεια....οχι δεν θα την τραπεζωσω..το Σαββατο θα βγουμε με τον αντρουλη μου οι δυο μας για φαγητο να τον κερασω για τη γιορτουλα μου...απλα επειδη Δευτερα πεφτει η γιορτη μου κι εγω δουλευω θα πουμε οτι το σπιτι μας θα ειναι ανοιχτο τη Κυριακη αν θελει καποιος να ερθει και θα φτιαξω μονη μου μια καρυδοπιτα ενα γαλακτομπουρεκακι και σοκολατακια (πηρα σημερα και ετοιμους κουραμπιεδες απο το Βαρσο)...και φυσικα αυτη θα ερθει με το θρασος που εχει για να δειχτει στο γιοκα της....

θα λεγα να καλεσεις μονο μερικους καλους φιλους και να μαθευτει στους "υπολοιπους" οτι δε θα κανεις τιποτα και θα λειπετε απο το σπιτι :P

Απο το Βαρσο ε??? Εγω παλι απο το ζαχαροπλαστιο της γειτονιας επαιρνα ... περυσι εφτιαξα εγω για το καλο του σπιτιου τρομαρα μου....

EsnLp2.png

PmLSp3.png

να μου δωσεις και τη συνταγη για τα αλμυρα κουλουρακια....!

Εχω κ εγω παγωτο αλλα με το αιμα που ρεει ακαθεκτο εχω κ κρυαδες....

θα λεγα να καλεσεις μονο μερικους καλους φιλους και να μαθευτει στους "υπολοιπους" οτι δε θα κανεις τιποτα και θα λειπετε απο το σπιτι :P

Απο το Βαρσο ε??? Εγω παλι απο το ζαχαροπλαστιο της γειτονιας επαιρνα ... περυσι εφτιαξα εγω για το καλο του σπιτιου τρομαρα μου....

το εκανα περσι και εγινε χαμος!!!!!!!!!!!!δεν μας μιλαγε για 1 μηνα....και για μενα φυσικα και δεν με νοιαζει αλλα ο αντρας μου στεναχωριοταν παρολο που δεν μου ελεγε τιποτα...απο περσι στη γιορτη μου πριν απο 1 μηνα μας εκανε το πρωτο τραπεζι σαν μανα.....ουτε για καφε δεν μας ειχε καλεσει....

το εκανα περσι και εγινε χαμος!!!!!!!!!!!!δεν μας μιλαγε για 1 μηνα....και για μενα φυσικα και δεν με νοιαζει αλλα ο αντρας μου στεναχωριοταν παρολο που δεν μου ελεγε τιποτα...απο περσι στη γιορτη μου πριν απο 1 μηνα μας εκανε το πρωτο τραπεζι σαν μανα.....ουτε για καφε δεν μας ειχε καλεσει....

ε καλα τι να κανουμε τωρα... ο αντρας σου ομως διαλεξε να παντρευτει εσενα, εναν υπεροχο ανθρωπο χωρις αμφιβολια, και οχι τη μητερα του.

Α ειπαμε κ εμεις στην πεθερα μου οτι μαλλον το μωρο το χανουμε...και γυρναει κ μας λεει...δεν πειραζει αγαπη να εχετε. :mad:

EsnLp2.png

PmLSp3.png

κοριτσακι μου δεν μπορω να σκεφτομαι τις εξαιρεσεις γιατι ποτε δεν ημοουν η εξαιρεση σεκατι καλο...μονο αν ηταν θεμα γκαντεμιας θα ημουν η εξαιρεση....να σας θυμησω οτι γεμισα εξανθηματα απο τα χαπια της σπερματεγχυσης και ο γιατρος μου καραφλιασε....δεν το πιστευε οτι εμφανισα αυτη την παρενεργεια ...

ναι αγαπη να παω αυριο κι αν ειναι διαφορετικες οι μετρησεις τους μηπως τρελλαθω χειροτερα? Η μηπως χαρω αδικα? Αυτο σκεφτομαι ....

Εξαλλου...εχω πολλους πονους και το αιμα ολο κ αυξανεται...τσακισα και κατι γλυκα...

Οτι νομίζεις κοριτσάκι..Εγώ πάντως θα πήγαινα αυριο και οτι κάτσει.Μην σου πώ οτι θα πήγαινα στο κέντρο και θα τους έλεγα οτι αδιαθέτησα κανονικά και ήρθα σημερα για χοριακή.Δεν θα στην κάνουν λές?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Οτι νομίζεις κοριτσάκι..Εγώ πάντως θα πήγαινα αυριο και οτι κάτσει.Μην σου πώ οτι θα πήγαινα στο κέντρο και θα τους έλεγα οτι αδιαθέτησα κανονικά και ήρθα σημερα για χοριακή.Δεν θα στην κάνουν λές?

λες ? ουφ δεν ξερω.....

ισως το κανω ετσι να παω κατευθειαν πανω οτι ειναι να τελειωνει... τουλαχιστον να μπορω να παρω το πονστανακι μου να μην υποφερω !!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

ε καλα τι να κανουμε τωρα... ο αντρας σου ομως διαλεξε να παντρευτει εσενα, εναν υπεροχο ανθρωπο χωρις αμφιβολια, και οχι τη μητερα του.

Α ειπαμε κ εμεις στην πεθερα μου οτι μαλλον το μωρο το χανουμε...και γυρναει κ μας λεει...δεν πειραζει αγαπη να εχετε. :mad:

εισαι πολυ τυχερη που εχεις τετοια πεθερουλα..οσο περισοοτερους καλους και πραγματικους ανθρωπους εχουμε διπλα μας τοσο πιο ευτυχισμενοι ειμαστε κι ας το ξεχναμε πολλες φορες...

εισαι πολυ τυχερη που εχεις τετοια πεθερουλα..οσο περισοοτερους καλους και πραγματικους ανθρωπους εχουμε διπλα μας τοσο πιο ευτυχισμενοι ειμαστε κι ας το ξεχναμε πολλες φορες...

χμ βασικα δεν το πα για καλο...για να δειξω την αδιαφορια της το ειπα αλλα οκ....

κοιτα πεθερα και καλη δεν πανε μαζι

EsnLp2.png

PmLSp3.png

χμ βασικα δεν το πα για καλο...για να δειξω την αδιαφορια της το ειπα αλλα οκ....

κοιτα πεθερα και καλη δεν πανε μαζι

ΑΑΑΑΑΑΑ!ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.....:-(

Γενικα για το Ελενα υπαρχουν πολλες κοπελες που εχουν γραψει τις εμπειριες τους για εξωσωματικη...οταν ψαχνομουν περσι ειχα διαβασει πολλα......μπορεις να βρεις και πληροφοριες σε σελιδες απο το parents.gr να διαβασεις....

Κοριτσάκια μου γλυκά, δεν μπορώ από το μεσημέρι να σταματήσω να κλαίω από συγκίνηση και χαρά. Μας δόθηκε πίσω αυτό που νομίζαμε οριστικά χαμένο, το δεύτερο εμβρυάκι μας. Δυστυχώς αποχαιρετήσαμε το τρίτο εμβρυάκι, με πολύ πόνο και θλίψη, και ήταν πράγματι σκληρή εμπειρία η μείωση. Αλλά πώς μπορώ να μη χαρώ για το δεύτερο που το θεωρούσαμε εξίσου χαμένο και τώρα μας είπαν ότι είναι εντάξει? Έκλαιγα με λυγμούς πριν καν τελειώσει την πρότασή του ο γιατρός...

Πώς δενόμαστε έτσι με τα φασολάκια μας να πάρει η ευχή???

Ξέρω ότι έχω χάσει πολλά νέα σας και είμαι σίγουρη ότι κάποια από αυτά θα είναι πολύ χαρούμενα, αλλά πρέπει να μείνω ξαπλωμένη για λίγες κρίσιμες μέρες, μέχρι να ξεπεράσουν τα δυο εμβρυάκια τον κίνδυνο, οπότε θα αργήσω λίγο να τα μάθω...Πολλά πολλά φιλιά σε όλες και σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση όλον αυτόν τον καιρό. Πραγματικά, οι δυο τελευταίες εβδομάδες της ανήμπορης αναμονής και της κατάθλιψης δεν θέλω να τύχουν ούτε στο χειρότερο εχθρό μου.

Για να κλείσω με κάτι λίγο πιο ανάλαφρο: ionelita, βγήκαν και οι εξετάσεις αίματος που λέγαμε στο δίπλα καφέ. Αιματοκρίτης 30, στο'λεγα!

8He6p3.png

oiFnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...