Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λαθος!0,28 και 0,22 !!

Ενταξει δεν ειναι το τελειο νουμερο κοριτσι μου , αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια....Και παλι σου λεω τα περισσοτερα ειναι θεμα τυχης και πιθανοτητων....μακαρι να περνουσε μονο απο το χερι των γιατρων - εμβρυολογων...θα μεναμε ολες εγκυες με την πρωτη...

Εμενα η metabolomics βγηκε 0,79 για το ενα που το βρηκε τελειο νουμερο και το αλλο 0,39...Και εμεις τρεια εμβρυα βαλαμε ...Η Σακελαριου μου εδωσε 70% πιθανοτητες λογω της ηλικιας μου και της ποιοτητας των εμβρυων...αλλα προσπαθω να μην ενθουσιαζομαι και πολυ , γιατι μετα θα με μαζευουνε απο τα πατωματα...

Διαφημίσεις

Ενταξει δεν ειναι το τελειο νουμερο κοριτσι μου , αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια....Και παλι σου λεω τα περισσοτερα ειναι θεμα τυχης και πιθανοτητων....μακαρι να περνουσε μονο απο το χερι των γιατρων - εμβρυολογων...θα μεναμε ολες εγκυες με την πρωτη...

Εμενα η metabolomics βγηκε 0,79 για το ενα που το βρηκε τελειο νουμερο και το αλλο 0,39...Και εμεις τρεια εμβρυα βαλαμε ...Η Σακελαριου μου εδωσε 70% πιθανοτητες λογω της ηλικιας μου και της ποιοτητας των εμβρυων...αλλα προσπαθω να μην ενθουσιαζομαι και πολυ , γιατι μετα θα με μαζευουνε απο τα πατωματα...

Μπραβο,πολυ καλα τα νουμερα!Οι γιατροι ξερουν πιο πολλα απο μας,να εισαι ηρεμη και ολα καλα θα πανε.

Κουκου και Μαρια τι κανετε?

Κουκου πηρες αποτελεσματα?

Εγώ κοριτσάκια μου το πήρα απόφαση πλέον ούτε το 2011 δεν θα γίνει το θαύμα.......:mad::-x

Την τελευταία φορά που πήρα τηλ. μου είπαν να ξαναεπικοινωνήσω στις 15 Δεκεμβρίου:evil::evil::evil:

Σήμερα σκεφτόμουν εδώ μόνη μου το ενδεχόμενο να πάρω τηλ το γιατρό και να του πω να πάω να συζητήσουμε και αν δεν ξεκινήσω εξωσωματική τουλάχιστον να κάνω αν χρειαστεί κάποιες εξετάσεις για να είμαι έτοιμη όταν θα έρθει εκείνη η ώρα................:confused::confused::confused::confused:

τι λέτε?

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Κούκου μου ρώτησε τον. Πολύ σωστή σκέψη να αρχίσεις τις εξετάσεις να γλυτώσεις χρόνο. Αργούν πολύ τα αποτελέσματα σου..

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; η ποιότητα στα jumbo για βρεφικά είδη τι λέει; ακούω πολλούς που αγοράζουν από εκεί αλλά δεν έχω ιδέα.

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Εγώ κοριτσάκια μου το πήρα απόφαση πλέον ούτε το 2011 δεν θα γίνει το θαύμα.......:mad::-x

Την τελευταία φορά που πήρα τηλ. μου είπαν να ξαναεπικοινωνήσω στις 15 Δεκεμβρίου:evil::evil::evil:

Σήμερα σκεφτόμουν εδώ μόνη μου το ενδεχόμενο να πάρω τηλ το γιατρό και να του πω να πάω να συζητήσουμε και αν δεν ξεκινήσω εξωσωματική τουλάχιστον να κάνω αν χρειαστεί κάποιες εξετάσεις για να είμαι έτοιμη όταν θα έρθει εκείνη η ώρα................:confused::confused::confused::confused:

τι λέτε?

Καλα θα κανεις!και'γω τα ιδια θα εκανα!

Κουκου μου επειδη εγώ το άφηνα το θεμα του παιδιου και έφτασα να προσπαθω 5,5 χρονια θα έλεγα να προχωρήσεις. Συμβυλέψου φυσικα κι τον γιατρό αλλα μπορεις να προχωρησεις.

Διαφημίσεις

τι λέτε?

Λοιπον κουκου μου....μετα απο 5 μερες περιπου που εκανες εσυ ττην επεμβαση την εκανε και ο αδελφος της μητερας μου στον Αγιο Σαββα γιατι ειχαν γνωστο γιατρο...χθες τρωγαμε ολοι μαζι στη μαμα μου και τον ρωτησα εαν εχουν βγει τα αποτελεσματα της ιστολογικης...μου ειπε οτι τα πηρε 20 μερες μετα την επεμβαση....Πιστευω οτι επειδη το δειγμα που σου πηραν ειναι υγιες κοιτανε να εξετασουν πιο επειγοντα περιστατικα....Ολα καλα θα πανε..Τωρα καλο θα ειναι να πας στο γιατρο σου να ξεκινησετε καποιες διαδικασιες γιατι η στασιμοτητα και η αναμονη μας κανει περισσοτερο κακο...Προγεννετικο ελεγχο εχεις κανει ?? κυστικη ινωση ??

Σιγουρα θα στις ζητησει...

Κούκου μου ρώτησε τον. Πολύ σωστή σκέψη να αρχίσεις τις εξετάσεις να γλυτώσεις χρόνο. Αργούν πολύ τα αποτελέσματα σου..

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; η ποιότητα στα jumbo για βρεφικά είδη τι λέει; ακούω πολλούς που αγοράζουν από εκεί αλλά δεν έχω ιδέα.

Εχει ωραια ρουχαλάκια. Αν σκεφτεσαι και γα 2ο παιδι παρε πιο καλής ποιοτητας πραγματα. Ψιλοπραγματακια εχει ωραια πάντως.

Μια χαρα και οικονομεικα ειναι!Σκοπευω,οταν ερθει ωρα να παρω αρκετα πραγματα απο εκει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...