Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , arivou είπε:

Ευχαριστώ πολύ..μακάρι γιατί απογοητεύτηκα από την πρώτη φορά και οικονομικά δεν αντέχεται τρίτη προσπάθεια!ελπίζω να απέδωσαν οι προσπάθειες σου και να έχεις το θαυματακι σου αγκαλιά!

Ναι ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια ❤️ έχω ένα κοριτσάκι 2,5 ετών και τώρα είμαι έγκυος στον 7ο μήνα. Όπως μου είχε πει ο γιατρός,λόγω του ότι εχω φτωχή ανταπόκριση στα φάρμακα,δεν υπήρχε λόγος να κάνω πάλι φουλ διέγερση,οπότε κάναμε ήπια.Σου εύχομαι να γίνεις μανούλα πολύ σύντομα ❤️ 

1 hour ago, anemonii είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Ούτε εμένα μου ζήτησε ορμονολογικες πριν ξεκινήσουμε. Η τελευταία φορά που τα είχα τσεκαρει ήταν δύο μήνες πριν τη διεγερση. Ήθελε μόνο να με δει την 1η ή 2η μέρα για υπέρηχο. Αν είναι σωστή ή λάθος προσέγγιση δεν ξέρω.

Πάντως Fsh αν έκανες πρόσφατα δεν πιστεύω να έχει ιδιαίτερες αλλαγές από την άποψη ότι αφού δείχνει απόθεμα ωαρίων δεν φαντάζομαι να αλλάζει δραματικά μέσα σε κάτι μήνες. 

Θεσσαλονίκη εισαι; Μήπως έχουμε τον ίδιο γιατρό;; 😆

Είσαι στο Fer...lia μήπως? 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κανε τσιγαρακι,πιες κ το καφεδακι σου κ ηρεμησε για να περασει η ωρα...

εχω πιει καφεδακι και χυμο

εχω κανει κ 2 τσιγαρα αλλα δε γινοταν αλλιως

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Θα παθει βραχυκύκλωμα το λαπτοπ απο τα κλάματα.. Ετοιμασου να παρουμε και ρουχα. Δεν πηγα ακομα. Σε περιμενα. Το ηξερα!!!!

ναι αγαπη θα παμε μαζι !!!! Αχ μακαρι Παναγια μου !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

αστην να κανει 2-3 τωρα που μπορει για να χαλαρωσει...εξαλλου επισημα σε λιγο θα ειναι μανουλα κ θα το κοψει μαχαιρι...

Ακριβως!!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

οχι βρε στελλιτσα μου...ειναι δυνατον να καπνιζα??

σχεδον το εκοψα απο την εμβρυομεταφορα αλλα για τα δικα μου προβληματα που ξερεις..την ημερα της χοριακης εκανα 3 παρολο τα 2 τεστ θετικα..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

εμενα η μανα μου καπνιζε 2 πακετα τσιγαρα..ουτε προωρη γεννηθηκα (το αντιθετο μαλιστα ειδαν κ επαθαν να με βγαλουν στην 40 κ μισο εβδομαδα) και φυσικα ουτε ελλειποβαρης....4 κιλα...α ουτε ασθμα εχω ουτε εχω αρρωστησει ποτε .... ολα τυχερα ειναι !

φυσικα και ΔΕΝ θα ακολουθησω το παραδειγμα ης...ο γιατρος μου ειπε μεχρι 5 τη μερα....εγω θα τα κανω 2 το πολυ !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Εφυγε ο αντρας μου τωρα και παει στον διευθυντη τυ δημοσιου νοσοκομειου για το χαρτι. Για να δουμε....

Ντεσκολορ το ειπες στον άντρα σου?

αντε μακαρι να γυρισει με καλα νεα !!!

Ναι τον πηρα τηλ και του εστειλα με μειλ τη φωτογραφια και μου ειπε κ αυτος οτι ειμαστε συγκρατημενα χαρουμενοι μεχρι να ακουσουμε τη χοριακη

EsnLp2.png

PmLSp3.png

κοριτσια ολα ειναι θεμα τυχης με το τσιγαρο...

δεν ειπα πως θα προκαλεσουμε την τυχη μας ομως...

ευχομαι να το παρετε το χαρτι στελλιτσα..

αχου μωρε ο αντρουλης σου επανω του θα τα εχει κανει..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...