Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:

Αχ βρε κοριτσι μου! Μηπως ομως κ θα ηταν κυστικο αν το επαιρνες και τσαμπα θα εκανες ωοληψια? Πφφ δε ξερω

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Κορίτσια μου γλυκά σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας, μου ζεστάνατε την καρδιά. Η χοριακή μου σήμερα βγήκε 284 απο 74 που ήταν η πρώτη οπότε πιστεύω οτι όλα πάνε καλά. Nacy μου και εγώ έχω πόνους στην κοιλιά, πότε απο εδώ και πότε απο εκεί, πότε πάνω πότε κάτω, γενικώς περίφέρονται και πριν απο τρείς μέρες είχα λίγα καφέ υγρά αλλά παίρνω utrogestan των 100 τρείς φορές την μέρα. Ο γιατρός μου είπε απο το τηλέφωνο οτι είναι φυσιολογικά και να μην αγχώνομαι για αυτά. Πως σας φαίνεται η χοριακή; Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Aνθη ειναι ολα τελεια. Μια χαρα αναβαινει. Ποτε σου ειπε ο γιατρος να

πάτε για σακο?

Μαριλου αυριο θα αλλαζε η φωτογραφια στο τικερακι σου.... Γιατι το αλλαξες? Ωραιο ειναι και αυτο....

Μαριαμν τι κάνεις? Ξαπλα?

Ανθή μου μια χαρά ανεβαίνει η χοριακή σου! Όλα θα πάνε καλά!

Στελλίτσα μου ξάπλα είμαι και βαρέθηκα αν και το απόγευμα θα πλύνω πιάτα και θα ξεσκονίσω και θα σιδερώσω και 2 πλυντήρια ρούχα τα οποία ήταν του άντρα μου όταν ήταν μωρό. Τα φρέσκαρα αλλά εννοείται ότι θα τα ξαναπλύνω όλα πριν γεννηθεί ο μπέμπης.

Στελλίτσα μου εσύ φύλαξες τον ομφάλιο λώρο του βασιλάκη; Άκουσα πολλές απόψεις για το θέμα αυτό και μπερδεύτηκα. Δεν ξέρω τι να κάνω.. Είναι και 1850 ευρώ.

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Γεια σας και απο μενα....

Εκανα την ωοληψια απλα ειμαι λιγο στεναχωρημενη , απο τα 17 αυγουλακια που ειχα μονο 7 ωαρια βρηκαμε , τα υπολοιπα ηταν κυστικα οπως μου ειπε και ο γιατρος....τωρα ειμαι πολυ καλυτερα αλλα εχω λιγα πονακια...Αυριο θα μαθουμε εαν και ποσα γονιμοποιηθουν...εαν πανε καλα και γονιμοποιηθουν τα ωαριακια μου το Σαββατο που ειναι και τα γενεθλεια μου θα παρουμε τα εμβρυακια μας σπιτι.....Μακαρι να πανε ολα καλα....τωρα παω παλι για υπνο γιατιε ειμαι ακομα λιγο ζαλισμενη απο την μεθη....θα τα πουμε το απογευμα...

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γλυκά σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας, μου ζεστάνατε την καρδιά. Η χοριακή μου σήμερα βγήκε 284 απο 74 που ήταν η πρώτη οπότε πιστεύω οτι όλα πάνε καλά. Nacy μου και εγώ έχω πόνους στην κοιλιά, πότε απο εδώ και πότε απο εκεί, πότε πάνω πότε κάτω, γενικώς περίφέρονται και πριν απο τρείς μέρες είχα λίγα καφέ υγρά αλλά παίρνω utrogestan των 100 τρείς φορές την μέρα. Ο γιατρός μου είπε απο το τηλέφωνο οτι είναι φυσιολογικά και να μην αγχώνομαι για αυτά. Πως σας φαίνεται η χοριακή; Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!!!!

Αυτα ειναι πολυυυυ καλα νεα!!!!!!

Γεια σας και απο μενα....

Εκανα την ωοληψια απλα ειμαι λιγο στεναχωρημενη , απο τα 17 αυγουλακια που ειχα μονο 7 ωαρια βρηκαμε , τα υπολοιπα ηταν κυστικα οπως μου ειπε και ο γιατρος....τωρα ειμαι πολυ καλυτερα αλλα εχω λιγα πονακια...Αυριο θα μαθουμε εαν και ποσα γονιμοποιηθουν...εαν πανε καλα και γονιμοποιηθουν τα ωαριακια μου το Σαββατο που ειναι και τα γενεθλεια μου θα παρουμε τα εμβρυακια μας σπιτι.....Μακαρι να πανε ολα καλα....τωρα παω παλι για υπνο γιατιε ειμαι ακομα λιγο ζαλισμενη απο την μεθη....θα τα πουμε το απογευμα...

Μπραβο κοριτσακι μου!πολυ καλα τα νεα σου!!!μη σε νοιαζει ο αριθμος!η ποιοτητα μετραει!!!!!κοιτα να ξεκουραστεις και αυριο μολις μαθεις ποσα γονιμοποιηθηκαν θα νιωσεις μια μεγαλη ανακουφιση!

Διαφημίσεις

Αντε μια μια να παιρνει σειρα... Νικολ εισαι η επομενη με το μομεντακι....

Αχ!μακαρι βρε Στελλιτσα μου!!!!!!!μακαρι!!!!ολο ακουω για ζευγαρια γυρω μας που εχουν παιδια και χωριζουν και σκεφτομαι οτι εμεις εχουμε μεγαλωσει μαζι αγαπιομαστε τοσο πολυ και δεν μπορουμε να αποκτησουμε αυτο που θελουμε τοσο....ακουω και για γυναικες που προσπαθουν με εξωσωματικη πολλα πολλα χρονια κ φοβαμαι μηπως ειμαι μια απο αυτες και δεν το γνωριζω ακομα και ελπιζω σαν χαζη οτι θα τα καταφερω με τη δευτερη μου εξωσωματικη....απο την αλλη ευχομαι να παιζει ενα θετικο ρολο η ηλικια μου μιας και η καταραμενη fsh μου διορθωνεται με τη βοηθεια των φαρμακων και σκεφτομαι οτι ισως ειναι λιγο ενθαρρυντικο οτι καταφερα εστω να μεινω εγκυος με την πρωτη φορα εστω κι αν το εχασα...δεν ξερω μωρε..μια τα σκεφτομαι ετσι μια αλλιως..

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Επιστήμονα μου αύριο θα έχεις μια τεράστια χοριακή!!!! έχω πολύ καλό προαίσθημα για σένα! :rolleyes:

Ανθή μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!

Μαράκι1981 περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου! Όλα θα είναι τέλεια!

Κούκου μου εύχομαι να ήταν η τελευταία φορά που σου ήρθε η περίοδος και να μην ξαναέρθει για 9 μήνες!!!!!

Νασούλι μου οι πόνοι είναι φυσιολογικότατοι. Εγώ μέχρι τώρα έχω και παίρνω 6 ούτρο την ημέρα και δεν τους νιώθω.. Μην αγχόνεσαι! Όλα πάνε καλά!!! Και μένα ο αντρούλης μου το 1ο δώρο ήταν 2 βιβλία εγκυμοσύνης. Είναι το πιο ωραίο δώρο όταν μένει μια κοπέλα έγκυος!

Μαριλούκο και Ιονελίτα μου υπομονή με τις ενεσούλες! Εμένα τις γοναλ μου τις έκανε ο γιατρός μου δεν πονούσα ούτε ένιωθα το υγρό αλλά η κοιλιά μου μελάνιαζε σε κάθε ένεση. Νομίζω είναι θέμα οργανισμού και δέρματος για τα πάντα.

Μομεντάκι, Μαράκι 10, Νικολ θα πετύχετε με την επόμενη προσπάθεια!!! Όλες μαζί! ποιές άλλες κοιλίτσες έμειναν να γεμίσουν?? Όλες θα πετύχετε κούκλες μου!!! :wink:

Φιλάκια σε όποιαν άλλη ξεχνάω..

μακαρι κοριτσακι μου!!!κι εσυ ολα υπεροχα μεχρι τελους!!!!!!!!σου στελνω μια μεγαλη αγκαλιτσα!!!!

Νικολ αυτο που ειπες ειναι πολυ συμαντικο. Καταφερες και εμεινες εγκυος ασχετα με το αποτελεσμα. μπορει να ηταν και τυχαιο το οτι το έχασες. Εχεις παγωτακια η παλι απο την αρχη?

Νικολ αυτο που ειπες ειναι πολυ συμαντικο. Καταφερες και εμεινες εγκυος ασχετα με το αποτελεσμα. μπορει να ηταν και τυχαιο το οτι το έχασες. Εχεις παγωτακια η παλι απο την αρχη?

Φτου και απο την αρχη Στελλιτσα μου..και ο γιατρος ηταν πολυ αισιοδοξος γιατι μας ειπε οτι με την πρωτη φορα ειδε και πως αντιδρα ο οργανισμος στα φαρμακα μου ετσι..θα συνεχισουμε με το ιδιο πρωτοκολλο αλλα με αυξημενη δοσολογια για να πετυχουμε περισσοτερα ωαρια και φυσικα θα εχουμε στο μυαλο μας και την..καταψυξη..

ας ελπισουμε οτι ηταν οντως πολυ αισιοδοξος και δεν λεει σε ολες τα ιδια...που εδω που τα λεμε δεν μπορει να λεει σε ολες τα ιδια ρε γαμωτο γιατι αλλες κοπελες εχουν πιο σοβαρα προβληματα οπως και να το κανουμε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...