Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

harry18 να πας στην αγια ειρηνη εγω παω καθε κυριακη γιατι μενωδυο δρομους παρακατω. Ειναι πολυ ομορφα και γαληνεια.

anastasia1976 πηγα για υπερηχο ολα καλα προς το παρον σε 2 εβδομαδες θα παω για καρδουλα πρωτα ο θεος.Ευχαριστω που ρωτας!

labrinibo μου συγχαρητηρια!!! Ανειπωτη η χαρα αυτη ε? Ανατριχιασα μονο που το περιεγραφες! Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα?

zettap με το καλο ο υπερηχος ενημερωσε μας! Φιλακια!

kelly ενα ευχελαιο το χρειαζεστε για ονομα του θεου! Εισαι καλα εσυ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

harry18 να πας στην αγια ειρηνη εγω παω καθε κυριακη γιατι μενωδυο δρομους παρακατω. Ειναι πολυ ομορφα και γαληνεια.

anastasia1976 πηγα για υπερηχο ολα καλα προς το παρον σε 2 εβδομαδες θα παω για καρδουλα πρωτα ο θεος.Ευχαριστω που ρωτας!

labrinibo μου συγχαρητηρια!!! Ανειπωτη η χαρα αυτη ε? Ανατριχιασα μονο που το περιεγραφες! Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα?

zettap με το καλο ο υπερηχος ενημερωσε μας! Φιλακια!

kelly ενα ευχελαιο το χρειαζεστε για ονομα του θεου! Εισαι καλα εσυ?

Εσύ κοριτσάκι μου σε ποιά εβδομάσα είσαι?Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα του παιδιού σου!!!:P:p:p:p

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εσύ κοριτσάκι μου σε ποιά εβδομάσα είσαι?Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα του παιδιού σου!!!:P:p:p:p

Εκλεισα την 6η! Ευχαριστω πολύ!

Συντομα και στα δικα σου γλυκια μου!

Ειμαι συγκρατημενα χαρουμενη γιατι ολα παιζουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...