Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες και σε σενα Αναστασια μου!!!!!!στο σπερμα εχουμε πολλες ανωμαλες μορφες μικρη κινητικοτητα και πολλα νεκρα την πρωτη ωρα.Βεβαια οι αριθμοι ηταν πολυ χειροτεροι πριν τοχειρουργειο τωρα ειναι καλυτερα δηλαδη κοντα σε φυσιολογικα ορια!!Δεν εχει κανει εξεταση κατατμησεις DNA

ΑΑΑ!!!Ετσι εξηγείται που γονιμοποιηθηκαν τόσο λίγα.Ομως ρε αγάπη όταν δεν έχουμε καλό σπέρμα δεν θεωρούμαστε φαβορί για εμφύτευση, αυτά είναι μα...κιες (μέτα συγχωρήσεως) που λένε οι γιατροί και το λέω αυτό γιατί και εγώ είμαι ομοιοπαθούσα.Μετά το χειρουργίο πόσες ήταν οι ομαλές μορφες?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑ!!!Ετσι εξηγείται που γονιμοποιηθηκαν τόσο λίγα.Ομως ρε αγάπη όταν δεν έχουμε καλό σπέρμα δεν θεωρούμαστε φαβορί για εμφύτευση, αυτά είναι μα...κιες (μέτα συγχωρήσεως) που λένε οι γιατροί και το λέω αυτό γιατί και εγώ είμαι ομοιοπαθούσα.Μετά το χειρουργίο πόσες ήταν οι ομαλές μορφες?

οταν εγινε η ivf ειχαν περασει 2 χρονια απο το χειρουργειο οποτε φυσιολογικα ηταν 14% κινητικοτητα οσο θυμαμαι 30%

και νεκρα αρκετα παλι αλλα καλυτερα περιπου 55-60%.Ετσι νομιζω 2χρονια μετα ομως ειχε βελτιωθει αρκετα!ευτυχως οαριθμος ειναι μεγαλος 60εκ.ανα μλ.

εσυ το ιδιο προβλημα?

Αναστασια μου εχω καταλαβει οτι δινουν πιο πολυ σημασια στο γυναικειο παραγοντα αν φταιει ο αντρς το θεωρουν ευκολο!!!Δε μιλαω μονο για το Παντο αλλα ολοι οι γυν. που πηγα

οταν εγινε η ivf ειχαν περασει 2 χρονια απο το χειρουργειο οποτε φυσιολογικα ηταν 14% κινητικοτητα οσο θυμαμαι 30%

και νεκρα αρκετα παλι αλλα καλυτερα περιπου 55-60%.Ετσι νομιζω 2χρονια μετα ομως ειχε βελτιωθει αρκετα!ευτυχως οαριθμος ειναι μεγαλος 60εκ.ανα μλ.

εσυ το ιδιο προβλημα?

Εγώ χίλια προβλήματα και κακό σπέρμα με μικρόβια στην καλλιέργεια και χαμηλή απόκριση ωοθηκών και όλα τα καλά.Τώρα κάνουμε θεραπεία για τα μικρόβια και βλέπουμε, το μόνο καλό είναι ότι έχει βελτιωθεί αρκετα ως προς τη μορφολογία και ζωντάνα είναι το 75% και κινητικότα 55%

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασια μου εχω καταλαβει οτι δινουν πιο πολυ σημασια στο γυναικειο παραγοντα αν φταιει ο αντρς το θεωρουν ευκολο!!!Δε μιλαω μονο για το Παντο αλλα ολοι οι γυν. που πηγα

Δεν θα πρεπε όμως να γίνεται αυτό, όταν έχουμε κακό σπέρμα, παίρνουμε και κακής ποιότητας έμβρυα, δεν φταίνε για όλα τα ωάρια μας.Εγώ είχα στην προηούμενη ivf 6 ωάρια τα οποία γονιμοποιήθηκαν και τα 6, προχώρησαν μόνο 2 τα οποία και αυτα σαν έμβρυα δεν ήταν καλά και γιάυτό έφταιγε το σπέρμα.

Θα έπρεπε λοιπόν να το ψάξουν οι γιατροί λίγο παραπάνω.

I81rp3.png

ma to sperma einai teleio!!!makari na eixma kai emeis tetoia noumera!!!!opos egrpsa 2 xrnia meta eixame ayta ta noumera kai itane kai polli kala gia to syzygo!!

exeis paidaki?sou euxomai me ena syntoma glukeia mou!!!!!!

Δυστυχώς χαρυ μου δεν είναι τέλειο γιατί έχουμε και χλαμύδια και έρπη, οπότε καταλαβαίνεις.Μετά την θεραπεία μας θα σου πω αν είναι τέλειο.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ANNITAAAAAA!KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!

KELLY!TI NA ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΛΕΩ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ!

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!!

ανιτακι ? που εισαι?? αναμενουμε :D

κελλυ μου τι να πω? βαλε ματια, σκορδα, κρεμμυδια για να φυγει η κακη ενεργεια..απαπαα κοριτσι μου φτου φτου

christine μου ειμαι καλα σευχαριστω πολυ, συνεχιζω την καταστολη και ανυπομονω να ξεκινησω τη διεγερση :)

φιλακια σε οοοολες καλημεραααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...