Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 7,15 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!χααχχαχααχαχα

γελαω για να μη χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο γιατι τελικα ΜΟΝΟ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΥΧΑΙΛΑΙΟ.

λοιπον χτες το μεσσημερι αφου βγηκαμε απο το μητερα με τη ταλιμπανου μου ανεβαινοντας για να παμε σπιτι μας οδηγει η μανα μου και εχει τη ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ να μη φρεναρει σε ενα ΣΤΟΠ. απλα να κοψει ταχυτητα... ελα ομως που ο αλλος ερχοταν ...μιοντας απο το καθετο... και ματνεψτε τι εγινε. ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... ΕΥΤΥΧΩς ΔΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ θεση συνοδηγου εγω ευτυχς καθομουνα διπλα της πισω απο τον οδηγο το αμαξι το αλλο ουσιαστικα φρεναρε πανω στο δικο μου ευτυχως ειναι τζιπ και στην μπροστινη ροδα του συνοδηγου.

λογαριασμος: αμαξι δικο μου σπασμενα ροδες ακρομπαρα κρεμαγιερα προσφυλακτυρας καπο κλπ κλπ. λυπητερη! ετσι οπως το κοβω κανα 4,000 χιλιαρικα . ο αλλος? χεστηκα εχω μεικτη ασφαλεια θα πληρωσω ομως ενα χιλιαρικο απαλλαγη.

σημερα εχω ραντεβου στο γιατρο γιατι εχω αρκετα πονακια στη κοιλια και με εχει φαει η αγωνια το παιδι ειναι καλα η μανα μο σε κατασταση πανικου και γω με φριτκα νευερα γιατι οδηγω 15 χρονια και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΩ.

ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!

ευτυχως ο ανθρωπος ηταν ενα νεο παιδι ασφαλισμενος αυτο που το πας γιατι θ ατρεχαμε. και εδειξε κατανοηση με ειδε να κλαιω εγκυο με κοιλια το μωρο μεσα παλι καλα γιατι εφταιγα κιολας και ευτυχως που ηταν ηρεμος και με καθυσηχασε.

τα κωλοσιδερα θα μου πειτε γινονται εμεισ δε γινομαστε αλλα ρε παιδια τι γκαντεμια πια ειναι αυτη. δεν αντεχω να μη μπορω να χαρω τιποτα και τετοτεις εποχες σε κανενα δε περισσευει το χιλιαρικο και χωρις αμαξι να μεινω ενα μηνα τουλαχιστον

αυτα σας τα ειπα να ξαλαφρωσω μολις παω γιατρο θα τα ξαναπουμε

φιλακια φιλες μου

b1Iqp2.png

PnR7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες.

ΑΝΙΤΑΚΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ++++++++++

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ.

ΑΓΩΝΙΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ...

ΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ

kelly77,

πω πω τελειωμό δεν έχει αυτό που περνάς!!!

Ευτυχώς που είστε όλες καλά, αλλά όντως δεν κάνεις κάνα ευχέλαιο?

Δεν πας σε κανένα παπά να σας δώσει καμιά ευχή?

Έλεος πια!!! Φτάνει τόσο...

Περιμένουμε τα νέα σου απο το γιατρό.

labrinipo,

μπράβο, πολύ ωραία νέα!!!

Πολύ χαίρομαι για σένα.

Σε λίγο θα ξαναπάω για υπέρηχο....

Τα λέμε μετά...

Φιλάκια σε όλες...

Υ.Γ. ΑΝΙΤΑΚΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ..........

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.......

url]

ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΕΣ

ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟOOOOOΟΣΟ ΠΟΛΥ...!!!!!!!!!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ....

ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ....ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ...??????

images?q=tbn:ANd9GcRbQ2qUAVclbtmNv5rMYgE4lfMvviz5kXM76kS3Da6pmC9k7dE0JQ

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Κέλλυ τι πράγμα είναι αυτό με σας ρε παιδί μου?Σας έχουν γλωσσοφάει?

Μιμιτρα, μη μου πεις ότι και τα δικά σας δεν ήταν καλών διαιρέσεων και είχαν θρυμματισμους?

Ζεττακι, καλή επιτυχία και όπως και σου έγραψα και χθες η Ε2 είναι μια χαρά.

Dada75 πότε πας γιατρό καλή μου?

Λαμπρινή μου, να έχεις μια καλη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη γλυκιά μου.

Harry γονιμοποιήσατε λίγα σε σχέση με αυτα που έκανες...Τι πρόβλημα έχει το σπέρμα?

ΑΝΙΤΑΚΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 7,15 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!χααχχαχααχαχα

γελαω για να μη χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο γιατι τελικα ΜΟΝΟ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΥΧΑΙΛΑΙΟ.

λοιπον χτες το μεσσημερι αφου βγηκαμε απο το μητερα με τη ταλιμπανου μου ανεβαινοντας για να παμε σπιτι μας οδηγει η μανα μου και εχει τη ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ να μη φρεναρει σε ενα ΣΤΟΠ. απλα να κοψει ταχυτητα... ελα ομως που ο αλλος ερχοταν ...μιοντας απο το καθετο... και ματνεψτε τι εγινε. ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... ΕΥΤΥΧΩς ΔΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ θεση συνοδηγου εγω ευτυχς καθομουνα διπλα της πισω απο τον οδηγο το αμαξι το αλλο ουσιαστικα φρεναρε πανω στο δικο μου ευτυχως ειναι τζιπ και στην μπροστινη ροδα του συνοδηγου.

λογαριασμος: αμαξι δικο μου σπασμενα ροδες ακρομπαρα κρεμαγιερα προσφυλακτυρας καπο κλπ κλπ. λυπητερη! ετσι οπως το κοβω κανα 4,000 χιλιαρικα . ο αλλος? χεστηκα εχω μεικτη ασφαλεια θα πληρωσω ομως ενα χιλιαρικο απαλλαγη.

σημερα εχω ραντεβου στο γιατρο γιατι εχω αρκετα πονακια στη κοιλια και με εχει φαει η αγωνια το παιδι ειναι καλα η μανα μο σε κατασταση πανικου και γω με φριτκα νευερα γιατι οδηγω 15 χρονια και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΩ.

ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!

ευτυχως ο ανθρωπος ηταν ενα νεο παιδι ασφαλισμενος αυτο που το πας γιατι θ ατρεχαμε. και εδειξε κατανοηση με ειδε να κλαιω εγκυο με κοιλια το μωρο μεσα παλι καλα γιατι εφταιγα κιολας και ευτυχως που ηταν ηρεμος και με καθυσηχασε.

τα κωλοσιδερα θα μου πειτε γινονται εμεισ δε γινομαστε αλλα ρε παιδια τι γκαντεμια πια ειναι αυτη. δεν αντεχω να μη μπορω να χαρω τιποτα και τετοτεις εποχες σε κανενα δε περισσευει το χιλιαρικο και χωρις αμαξι να μεινω ενα μηνα τουλαχιστον

αυτα σας τα ειπα να ξαλαφρωσω μολις παω γιατρο θα τα ξαναπουμε

φιλακια φιλες μου

Κοριτσάκι μου τι επαθες πάλι;;!

Το κακο το μάτι!!

Βάλε χαντρα!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Μιμιτρα, μη μου πεις ότι και τα δικά σας δεν ήταν καλών διαιρέσεων και είχαν θρυμματισμους?

Harry γονιμοποιήσατε λίγα σε σχέση με αυτα που έκανες...Τι πρόβλημα έχει το σπέρμα?

ΑΝΙΤΑΚΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Καλημέρα έρωτα!!

Πρέπει να στα δείξω να μου πεις κι εσυ τη γνώμη σου!

Μήπως να σου στείλω τη φωτο με email?

Μπα όχι....

Προτιμώ στο καφεδάκι μας με τη Dada, όταν με το καλο έρθεις ξανα!

Σ ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα έρωτα!!

Πρέπει να στα δείξω να μου πεις κι εσυ τη γνώμη σου!

Μήπως να σου στείλω τη φωτο με email?

Μπα όχι....

Προτιμώ στο καφεδάκι μας με τη Dada, όταν με το καλο έρθεις ξανα!

Σ ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Εγώ φαντάζομαι περίπου πως είναι, την έχω φάει την κρυάδα γι'αυτό.

Πήγαινε τα στον Τσίλι να τα δει.

Εντάξει ΦΟΥΛΑ ΜΟΥ?

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Αννιτακι μου φευγω σε λιγο να παω στο μοναστηρι θα πανε ολα καλα, η Αγ. Ειρηνη στελνει παιδια σε οσους την παρακαλεσουν.

Κελλυ μου τι λες τωρα. Καλα κι εγω μολις εμεινα εγκυος μας εκλεψαν 4 σπιτια ταυτοχρονα, αρρωστησε η μικρή θυμασαι με 40 πυρετο και πήραμε και φωτια απο μια κολοσόμπα καψαμε το σαλονι και παραλίγο το σπίτι, αλλα ειπα ως εδω αφου τριτωσε τελος. Απο δω και περα μονο καλα και ευχαριστα ομμμμμμ κανω θετικη σκεψη.

mimitra Anastasia Dada θελω κι εγω καφε.

Χθες ελεγα στο γιατρο μου για σας τον ρωτουσα γιατι δεν κολλανε και μου ειπε οτι τον βασικότερο ρόλο τον παίζει η καλή επιλογή ωαριου και εμβρυου, μου ελεγε περιστατικο μιας κυριας 40 ετων που τον ρωτησε τι πιθανοτητες εχει και της ειπε 10% στην ηλικια της κι εκεινη εφυγε και πήγε στον Παντο και εκανε 2 φορες εκει και δεν εμεινε, αυτο συζηταγαμε οτι πολλοι γιατροι για να μην χασουν τους πελάτες ωραιοποιούν την κατασταση και προχωραν σε προσπάθεια ενω και οι ιδιοι βλεπουν οτι οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες. Του ειπα για εκπτωσεις κτλ λογω κρισης και ειπε οτι αυτος οποιος ειναι ανεργος του παίρνει πολύ λίγα και κάνει και δόσεις αλλα ο κοσμος ειναι καχύποτος οταν ριχνεις την τιμή νομίζει οτι πεφτει και η ποιότητα. Εντωμεταξυ στην αναμονή ήμασταν 4 εγκυες οι τρεις ήταν 38ετων με δίδυμα με την 2η προσπάθεια 40 με ενα αγορακι μετα απο 4 προσπάθειες, 46ετών με δανεικα με την πρωτη κι εγω. και χτυπησε και το τηλ και ακουσα και δυο θετικές χοριακές, τι να πω ρε κορίτσια μετα απο αυτο ειμαι σίγουρη οτι ολες θα τα καταφέρουμε αρκει να το παλεψουμε στο σωστο δρόμο. Σας ζάλισα πρωι πρωι.

Harry δεν ξερω κατι συγκεκριμένω με προβληματίζει ομως ο αριθμός των ωαριων σου ειχα αντιστοιχη περίπτωση που την σταματησε ο γιατρος την αγωγή γιατι ειχε πει δεν θελω τοσα πολλα δεν θα ειναι και καλα και αφησε τον οργανισμό να ξεκουραστει γιατι τις ειπε μετα την υπερδιεγερση δεν κανω εμβρυομεταφορα εβαλε λοιπον 5 στην καταψυξη και εκανε εμβρυομεταφορα μετα απο ενα μήνα με ενα φρεσκο του φυσικού και 2 καταψυγμένα η κοπέλα εχει δίδυμα σημερα. Τι να πω εγω ορικίστηκα να βοηθάω οσο μπορω γιατι κι εγω εδωσα πολλα λεφτα σε επισκέψεις και απαντησεις δεν επερνα.

Φιλια πολλα

Αννιτακι ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Να κανω προβλεψη γύρω στα 180 με 300....

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλημερα!!!

Αννιτακι μου φευγω σε λιγο να παω στο μοναστηρι θα πανε ολα καλα, η Αγ. Ειρηνη στελνει παιδια σε οσους την παρακαλεσουν.

Κελλυ μου τι λες τωρα. Καλα κι εγω μολις εμεινα εγκυος μας εκλεψαν 4 σπιτια ταυτοχρονα, αρρωστησε η μικρή θυμασαι με 40 πυρετο και πήραμε και φωτια απο μια κολοσόμπα καψαμε το σαλονι και παραλίγο το σπίτι, αλλα ειπα ως εδω αφου τριτωσε τελος. Απο δω και περα μονο καλα και ευχαριστα ομμμμμμ κανω θετικη σκεψη.

Χθες ελεγα στο γιατρο μου για σας τον ρωτουσα γιατι δεν κολλανε και μου ειπε οτι τον βασικότερο ρόλο τον παίζει η καλή επιλογή ωαριου και εμβρυου, μου ελεγε περιστατικο μιας κυριας 40 ετων που τον ρωτησε τι πιθανοτητες εχει και της ειπε 10% στην ηλικια της κι εκεινη εφυγε και πήγε στον Παντο και εκανε 2 φορες εκει και δεν εμεινε, αυτο συζηταγαμε οτι πολλοι γιατροι για να μην χασουν τους πελάτες ωραιοποιούν την κατασταση και προχωραν σε προσπάθεια ενω και οι ιδιοι βλεπουν οτι οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες. Του ειπα για εκπτωσεις κτλ λογω κρισης και ειπε οτι αυτος οποιος ειναι ανεργος του παίρνει πολύ λίγα και κάνει και δόσεις αλλα ο κοσμος ειναι καχύποτος οταν ριχνεις την τιμή νομίζει οτι πεφτει και η ποιότητα. Εντωμεταξυ στην αναμονή ήμασταν 4 εγκυες οι τρεις ήταν 38ετων με δίδυμα με την 2η προσπάθεια 40 με ενα αγορακι μετα απο 4 προσπάθειες, 46ετών με δανεικα με την πρωτη κι εγω. και χτυπησε και το τηλ και ακουσα και δυο θετικές χοριακές, τι να πω ρε κορίτσια μετα απο αυτο ειμαι σίγουρη οτι ολες θα τα καταφέρουμε αρκει να το παλεψουμε στο σωστο δρόμο. Σας ζάλισα πρωι πρωι.

Harry δεν ξερω κατι συγκεκριμένω με προβληματίζει ομως ο αριθμός των ωαριων σου ειχα αντιστοιχη περίπτωση που την σταματησε ο γιατρος την αγωγή γιατι ειχε πει δεν θελω τοσα πολλα δεν θα ειναι και καλα και αφησε τον οργανισμό να ξεκουραστει γιατι τις ειπε μετα την υπερδιεγερση δεν κανω εμβρυομεταφορα εβαλε λοιπον 5 στην καταψυξη και εκανε εμβρυομεταφορα μετα απο ενα μήνα με ενα φρεσκο του φυσικού και 2 καταψυγμένα η κοπέλα εχει δίδυμα σημερα. Τι να πω εγω ορικίστηκα να βοηθάω οσο μπορω γιατι κι εγω εδωσα πολλα λεφτα σε επισκέψεις και απαντησεις δεν επερνα.

Φιλια πολλα

Θα πάμε όλες μαζί για καφεδάκι.Πρωτευουσιανες κανονίστε το...

Εγώ είμαι στη φάση που προσπαθώ φυσικά, αν δεν έρθει θα κάνω και ένα ραντεβού στον δικό σου...

I81rp3.png

Καλημέρα Ομορφιές μου!!!!

Τόσον ύπνο θα αργήσω να παω Πάφο, μακάρι να προλάβω να δω και τα αποτελέσματα της ΑΝΙΤΑΣ μας!!! ΑΝΙΤΑΚΙ μου καλό ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

kelly μου!!! ΟΜG! Τι είναι αυτό το κακό με σένα βρε παιδί μου...Ευτυχως που δεν πάθατε τίποτα εσείς, αυτο ειναι το σημαντικό! Ενας εξωρκισμός, ενα ξεμάτιασμα κάτι βρε παιδί μου κάνε!! ΧΧΧΧ

Και γω είμαι πρωτευουσιάνα... Απλά σε άλλη χώρα! Θέλω και γω καφεεεεεεε!!!

Φιλακια ΣΕ ΟΛΕΣ!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

ΑΝΙΤΑΚΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Καλημερα σε ολες και σε σενα Αναστασια μου!!!!!!στο σπερμα εχουμε πολλες ανωμαλες μορφες μικρη κινητικοτητα και πολλα νεκρα την πρωτη ωρα.Βεβαια οι αριθμοι ηταν πολυ χειροτεροι πριν τοχειρουργειο τωρα ειναι καλυτερα δηλαδη κοντα σε φυσιολογικα ορια!!Δεν εχει κανει εξεταση κατατμησεις DNA

Καλημερα!!!

Φιλια πολλα

labrini μου καλημερα να σε ρωτησω κατι?Πως εβαλε 5 ωαρια στην καταψυξη αφου σταματησε τα φαρμακα?επερνε κατι αλλο?εγω οι δοσεις φαρμακων που πηρα ηταν οι χαμηλοτερες!!

Επισης νοσηλευτηκα στο γενεσις με μερικους ορους γιατι πονουσα πολυ με την τπερδιεγερση και το βραδακι ημουν καλα δηλαδη σε 5 ημερες που μου μετεφεραν τα εμβρυα ημουν μια χαρα.Τωρα ισως παλι να επηρεαζει τη οιο τη μεταφορα δε ξερω..

Επισης ατυο το μοναστηρι τη αγιας ειρηνης χρυσοβαλαντου μου ειπε μια γνωστη μου να παω εχει βοηθησει πολυ κοσμο και αυτην!!Θα ηθελα να παω ειναι αληθεια?Γινονται θαυματα τελικα!!

Ελπιζω να σε διαφωτισα λιγο!!!Φιλακια πολλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...