Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια μου γλυκα!

Το ειδαμε το μικρουλι μας αχ κοριτσακια μου ακουσαμε καρδούλα ειναι πανεμορφο ολοστρογγυλο με δυο ποδαρακια και δυο χερακια και ησυχο το ψυχουλακι μου ειναι τοσο καλο αχ θα τρελλαθω... Κοριτσακια μου ολες θα το ζήσετε αυτο μην χανετε τις ελπίδες σας να επιμενετε και να υπομένετε με δικα σας ωάρια με δανεικα δεν εχει σημασια να προσπαθήτε οσο μπορειτε και αντεχετε. !

Αννιτακι μου αυριο θα μαθουμε τα καλα σου νεα ευχομαι απο καρδιας να ειναι θετικότατο αυριο θα παω και στην Αγ. Ειρήνη Χρυσοβαλλάντου θα αναψω κερακι για ολες σας, και ειδικα για την Αννιτα και την Leuta που ειναι σε φαση αναμονής.

Harry αρα εσυ δεν εχεις ιδιαιτερο θεμα και εκανες και υπερδιεγερση αρα ποσα ωαρια πήρατε τελικα και σε ποσες μέρες τα κανατε ωοληψια, ποσα εμβρυα βαλατε? το σπερμα μετα την εγχειρηση ειναι ενταξει ειπες, σε ποιο κέντρο εισαι? ηλικια δεν μου ειπες. και παχος ενδομητριου στην εμβρυομεταφορα, προσπαθω να καταλαβω γιατι φαινεσαι απλη περίπτωση. Συγγνωμη που ρωταω τοσα πολλα αλλα απο ενδιαφερον το κανω μακαρι κι εμενα να με ειχαν συμβουλεψει νωριτερα και να μην ειχα κανει τοσες προσπάθειες ασκοπες.

Καληνυχτα ειμαι κομματια!

Αυριο ειναι μεγαλη μερα Αννιτακι μου οσο για νυφουλα το βλεπω να αργεις ακομα με διδυμα ειναι πολλα τα εξοδα, αντε βρε θα μαζεψουμε εμιες λεφτα να σε παντρεψουμε, εγω βαζω το νυφικο μου το χω σπιτι ειναι ολοκαινουργιο.

Πολλα φιλακια!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Το ειδαμε το μικρουλι μας αχ κοριτσακια μου ακουσαμε καρδούλα ειναι πανεμορφο ολοστρογγυλο με δυο ποδαρακια και δυο χερακια και ησυχο το ψυχουλακι μου ειναι τοσο καλο αχ θα τρελλαθω... Κοριτσακια μου ολες θα το ζήσετε αυτο μην χανετε τις ελπίδες σας να επιμενετε και να υπομένετε με δικα σας ωάρια με δανεικα δεν εχει σημασια να προσπαθήτε οσο μπορειτε και αντεχετε. !

Αννιτακι μου αυριο θα μαθουμε τα καλα σου νεα ευχομαι απο καρδιας να ειναι θετικότατο αυριο θα παω και στην Αγ. Ειρήνη Χρυσοβαλλάντου θα αναψω κερακι για ολες σας, και ειδικα για την Αννιτα και την Leuta που ειναι σε φαση αναμονής.

Harry αρα εσυ δεν εχεις ιδιαιτερο θεμα και εκανες και υπερδιεγερση αρα ποσα ωαρια πήρατε τελικα και σε ποσες μέρες τα κανατε ωοληψια, ποσα εμβρυα βαλατε? το σπερμα μετα την εγχειρηση ειναι ενταξει ειπες, σε ποιο κέντρο εισαι? ηλικια δεν μου ειπες. και παχος ενδομητριου στην εμβρυομεταφορα, προσπαθω να καταλαβω γιατι φαινεσαι απλη περίπτωση. Συγγνωμη που ρωταω τοσα πολλα αλλα απο ενδιαφερον το κανω μακαρι κι εμενα να με ειχαν συμβουλεψει νωριτερα και να μην ειχα κανει τοσες προσπάθειες ασκοπες.

Αυριο ειναι μεγαλη μερα Αννιτακι μου οσο για νυφουλα το βλεπω να αργεις ακομα με διδυμα ειναι πολλα τα εξοδα, αντε βρε θα μαζεψουμε εμιες λεφτα να σε παντρεψουμε, εγω βαζω το νυφικο μου το χω σπιτι ειναι ολοκαινουργιο.

Πολλα φιλακια!!!

Αχ μπράβο κοπελουδα μου!!!

Εσείς οι εγκυουλες μας δίνετε μεγαλη ΧΑΡΑ και ελπίδα όταν γράφετε!!

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

http://greekmoms.blogspot.gr/2011/11/blog-post_11.html

Σας έστειλα αυτό το link γιατί νομίζω ότι κάποιες θα το βρείτε ενδιαφέρων, αν έχετε τις φωτο από τα έμβρυα.

Καμία σχέση!!! Έχω θυμωσει!

Φουλα μου;; Πρέπει να πιούμε κι άλλο καφεεεεε!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Αχ τί ωραια lambrinipo μου!!!!δεν είναι υπεροχο το συναίσθημα??? :) Χαιρομαι πόλύ για σενα! χχχ

ANITAKI μου συμφωνώ με το γαμοβαφτήσια θα είμαστε όλες κουμπάρες! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ αυριο ξανά και θα προσευχηθώ για σένα! Ελπίζω να έχουμε τα καλύτερα νέα I ll pray for u! love u κουκλα! χχχχχχχχχχχ

Καληνύχτα κοπέλες μου!

χχχχχχχχχχχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Mimitroula εσύ τελικά έχεις ουρολοίμωξη?Θα πάρεις θεραπεία και θα φύγει.

Εκανες κάτι άλλο?

Ετσι μου ρχεται να ρθω την Κυριακή να ξαναπάμε για καφέ...Τι λύσσα είναι αυτη ρε παιδί μου..πωπωπω

Είπαμε.....

Love at first sight!

Αχ βάχ...!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πολλα φιλακια!!!

Μπράβο Λαμπρινή μου, όλα καλά να συνεχίσουν έτσι ήρεμα και σε λίγο καιρό θα κρατάς στην αγκαλιά σου το δεύτερο αγγελούδι σου.

Καληνύχτα και φιλιά...

cOiVp2.png

leuta μου πολύ ευχάριστα τα νέα σου.Είδες που ο άντρας σου τελικά είχε δίκιο?Να ξεκουραστείς να περάσεις ένα υπέροχο ΣΚ!!!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα για σένα αγαπούλα μου.

labrinipo μου τι ωραίο συναίσθημα πρέπει να είναι αυτό!!!!Μπράβο κορίτσι μου.Μας δίνεις ελπίδα με τα υπέροχα νέα σου.

Ανιτάκι μου όλες οι προσευχές μας να έχεις μια θετική χοριακή.

kale μου σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!!!!

mimitra μου περαστικά με την παλιοουρολοίμωξη.

Διαφημίσεις

Annitaki καλα νεα να εχεις αυριο!!

Λιν ευχαριστω πολυ μακαρι να ειναι η επομενη φορα τυχερη!!

labrini λοιπον εκανα 28!!ωαρια εδωσα 3-4 δωρεα γονιμοποιηθηκαν 13μονο λογω σπερματος μου ειπαν 10 εμβρυα 5ημερων και μου βαλανε 3.Τα υπολοιπα τα αφησανε και εμειναν 3βλαστοκυστεις 6ημερων.που ειναι καταψυξη.Ειμαι Γενεσις με τον Παντο.αν θες στειλε μου πμ!!34 χρονων στα 35

Επισης εκανα facebook δικο μου!!!!!!!!!!!!!!!

labrini δεν εχω προβλημα ενδομητριου 10-12χιλ.ητανε πολυ καλο γενικα ολα ητανε καλα..Η αληθεια ειναι οτι πριν τη χοριακη ειχα καφε για ημερες και η χοριακη ητανε οχι 0αλλα γυρω στο 5δε θυμαμαι καλα μαλλον κατι εγινε μου ειπανε αλλα σταματησε..Τελος παντων θα ηθελα να με βοηθησεις αν ξερεις κατι!!Φιλια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...