Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλό τώρα είναι αυτό?!?!?! χεχε

πρόεδρεεεεεεεεεεεεεεεε

τι κάνεις χρυσό μου? πήγες μαντ..... ή μόνο για καφέδες με την αναστασία ξέρεις να σουλατσέρνεις????

Χεχεχεχεχε! Δεν πήγα ακόμα, θα ελέγξουμε πρώτα το σπερμα και μεταααααα!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αντε ΑΝΙΤΑΚΙ μετράμε αντίστροφα για τα ευχάριστα...

Πάρε τα θετικά τα νέα με το καλό και αυτή η γαμοβάπτιση θα γραφτεί στην ιστορία!!!!

NAI, NAI ΡIKAKI MOY..!!!!!!!!!!

ME ΣΥΓΚΙΝΗΤΕ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ, ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ..!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ....ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟΨΕ..!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ, ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ..!!!!!!!!!!

Καληνύχτα ΑΝΙΤΑΚΙ αν και δε σε βλέπω να κοιμάσαι σήμερα...

Ολή η σκέψη μας και η ενέργεια μας αύριο μαζί σου..

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ++++++++

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Βρε Αναστασία για να σε ρωτήσω τώρα που έχω αναλαμπή! Ο τσίλι που σας βρήκε τα θεματάκια σας έκανε ιδιαίτερες εξετάσεις? δηλαδή είχατε κάνει και οι δύο πριν καλλιέργειες κολπικού επιχρίσματος, σπέρματος και ούρων και δεν είχαν δείξει τπτ??

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

kale μου ειναι η ιδια αποψη απο δυο γιατρους τωρα τι να πω? να παω και σε τριτο? δε ξερω!:| γενικα τον εμπιστευομαι απο το παρελθον εχει βγει αρκετες φορες σωστος πφφφ

αν στο έχουν πει δύο δεν το συζητώ! ε δε θα κάνουμε και τους γιατρούς εδώ μέσα!!!! τουλάχιστον όχι όλη την ώρα ... :tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Καληνυχτα !!!! ΑΝΙΤΑΚΙ μου, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ μαζι σου!!! με το καλο να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!

φιλακια!!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Χεχεχεχεχε! Δεν πήγα ακόμα, θα ελέγξουμε πρώτα το σπερμα και μεταααααα!!!

Mimitroula εσύ τελικά έχεις ουρολοίμωξη?Θα πάρεις θεραπεία και θα φύγει.

Εκανες κάτι άλλο?

Ετσι μου ρχεται να ρθω την Κυριακή να ξαναπάμε για καφέ...Τι λύσσα είναι αυτη ρε παιδί μου..πωπωπω

I81rp3.png

Ωπα κοριτσια εφτασε η ωρα για γουτσου-γουτσου και αποχωρει το Ανιτακι μασ!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσαρα μου αυριο θα ειναι η ομορφοτερη μερα γιατι θα εχουμε θετικοοοοο!!!!!!

Και γω θα ξεκινησω να σου οργανωσω με τα οικονομικα του κομματος τον πιο ομορφο γαμο-βαφτιση ever!!!!!!!!!!!!!!!!

ολες θα ειμαστε εκει για σενα.

Σ'αγαπαμε παραπονιαρικο γλυκογατουλινι........

Βρε Αναστασία για να σε ρωτήσω τώρα που έχω αναλαμπή! Ο τσίλι που σας βρήκε τα θεματάκια σας έκανε ιδιαίτερες εξετάσεις? δηλαδή είχατε κάνει και οι δύο πριν καλλιέργειες κολπικού επιχρίσματος, σπέρματος και ούρων και δεν είχαν δείξει τπτ??

Να σου δώσω να καταλάβεις, πέρσι είχα κάνει καλλίέργεια κολπικού υγρού και ήταν αρνητική, το ίδιο και στις εξετάσεις του σπέρματος ήταν αρνητική η καλλιέργεια.Οχι δεν ήταν ιδιαίτερη εξετάση απλά στην καλλιεργεια του κολπικού υγρου ο Τσίλι βάζει το βουρτσάκι και παίρνει υγρό μέσα από τον τράχηλο.

I81rp3.png

Σου εύχομαι καλή επιτυχία για αύριο !!!

Όλα καλά θα είναι !!! Περιμένουμε το θετικό εννοείτε!!!

Φιλάκια πολλά !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...