Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΑΝΙΤΑΚΙ

Είπαμε αύριο θα έρθει η επιβεβαίωση για το-ην διάδοχο.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

και μετά βρε στο γάμο σου θα το ξανακάψουμε.....

ΝΑΙ ΒΡΕ ΖΕΤΑΚΙ ΜΟΥ.....ΜΑΚΑΡΙ ΑΓΑΠΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Γρήγορα να έχουμε όλες ΘΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ και ΜΩΡΑΚΙΑ. Χαζευα στο internet και βρηκα στο site της Σκορδά www.faysbook.gr ΠΡΟΣΦΟΡΑ σε ολες τις αναγνωστριες στην εξωσωματικη και στο τοκετο στον γυναικολογο της Θ.Π δεν ξερω αν κανει να πω το ονομά του. Δεν κάνω διαφήμιση άλλωστε εγώ δεν πάω εκεί και ούτε σκοπεύω. Οποια ενδιαφέρεται. Ας μπει να το δει.

Εκανα βλακεία που έγραψα την σελίδα??? ελπιζω να υπαρχει προβλημα

nastazia καλά έκανες μπορεί μια κοπέλα να βοηθηθεί, αλλά κι αυτοί οι αθεόφοβοι δεν ξέρουν πόσο δύσκολα περνάμε οι περισσότεροι? Πρέπει να πας με κουπόνι από εφημερίδα (το βλέπω κι αυτό να έρχεται!!!!) για να σου κάνουν την αυτονόητη έκπτωση?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

καλησπέρααααααα

βρε carousel μου σίγουρα δεν πρέπει να πίνεις χάπι??? είναι τσεκαρισμένος ο ενδοκρινολόγος σου?

kale μου ειναι η ιδια αποψη απο δυο γιατρους τωρα τι να πω? να παω και σε τριτο? δε ξερω!:| γενικα τον εμπιστευομαι απο το παρελθον εχει βγει αρκετες φορες σωστος πφφφ

όλες θα κάνουμε προσευχούλα απόψε για σένα χαζοκόριτσο.... και για το λετάκι μας το αγχωμένο

ΑΧ, ΒΡΕ KALE ΜΟΥ, ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...!!!!!!!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΤΑΚΙ ΑΥΡΙΟ...!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα ομορφες μου φιλεναδιτσες!!! χρονια μας πολλα!!!

επιτελους καταφερα να μπω ειχα επισκεψεις τα πεθερικα καταλαβαινετε.. δεν μπορουσα.

ΑΝΙΤΑΚΙ μου, αυριο περιμενουμε τα ευχαριστα!!! ετοιμασου να κανουμε παρτι!!!

ΑLEX μου, με το καλο η νεα προσπαθεια!!! μαζι θα ειμαστε το Μαιο.

Ηarry & Nastazia, καλως ηρθατε στην ομορφη παρεουλα μας!!!

leutaκι μου, χαρηκα πολυ κοριτσακι μου που αυξηθηκαι η χοριακη ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

lampinipo μου, καταλαβαινω το αγχος σου το ιδιο παθαινω και εγω οταν με πιανει, πηγαινω και εγω συνεχεια τουαλετα νομιζα οτι μονο σε εμενα συμβαινη. περιμενουμε τα νεακια απο τον υπερηχο!!!

Τιτακι, νομιζα οτι μας ξεχασες χαιρομαι που εισαι καλα!!!

Τα φιλια μου και την αγαπη μου και στα υπολοιπα κοριτσια δεν ονοματιζω την καθε μια ξεχωρηστα, γιατι φοβαμαι μην ξεχασω καμια κοπελα, ειμαστε πολλες γερες να ειμαστε!!!! και δεν θελω να παρεξηγειθω.

Σας στελνω τα φιλια μου!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!

Φυσικά ΑΝΙΤΑΚΙ μου θα προσευχηθώ για σένα!!! Σ' αγαπώ πολύ!!!

zetaki φτάνει να έχεις μερικά καλά τα ωάρια αυτό ειναι το σημαντικό. Πίστεψε με. Και γω μόνο 7 έκανα τα 2 δεν ήταν καλά και το ένα δεν γονιμοποιήθηκε. Από τα άλλα 4 τα 2 τώρα και 20 μήνες είναι στην κοιλιά μου! :D Μακάρι και σύ να χεις την ίδια τύχη! χχχχχ

carousel μου ευχαριστώ για την ενημέρωση! Πώς είσαι εσύ όλα καλά?

Κορίτσια, ήρθαν τα λείψανα της αγ. Μαρίνας της Άνδρου που μου είπαν ότι προστατεύει τα μωρά και τη μητρότητα, και θα προσπαθήσω να πάω να προσκυνήσω αύριο. Δεν ξέρω πως πάει ακριβώς αν μπορώ να γράψω παράκληση για σας δεν ξέρω... Αλλά αν έχει κάτι τέτοιο όποια θέλει ας μου πει να μου στείλει πμ με τα ονοματα κτλ όπως κάναμε την άλλη φορά νομίζω η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ειχε πάει.

χχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,ακόμα κι αν δεν ξέρατε να μου δώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες!!!!Σας ευχαριστώ απλά που υπάρχετε και μου φτάχνετε τη μέρα!!!!!

Σας αγαπώ πολύ όλες!!!!:P

roubies νομίζω ότι μπορείς άνετα να κλείσεις το ραντεβού και στο μεταξύ να μαζέψεις τα υπόλοιπα χαρτιά!

σαλπιγγογραφία (τσεκ!) δε χρειάζεται να είναι χάλια για να σε εγκρίνουν κι εμένα ήταν άψογη

πρώτο σπερμοδιάγραμμα (τσεκ!)

το δεύτερο πρέπει να είναι από δημόσιο νοσοκομείο και σε απόσταση τουλάχιστον τριών μηνών από το πρώτο (εδώ στην αθήνα δεν κάνουν πάνω από βδομάδα για ραντεβού)

επειδή στο σπέρμα είστε χαμηλά θα χρειαστείτε και γμωμάτευση από ενδοκρινολόγο ή ουρολόγο

πιστοποιητικό γάμου (ας είναι καλά τα ΚΕΠ)

και αφού μαζέψεις τα χαρτιά με το βιβλιάριο σου θα πας σε έναν γυναικολόγο συμβεβλημένο με ΕΟΠΠΥ να σου δώσει και το παραπεμπικό

αυτάααα τα ολίγα

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΚΙ ΕΓΩ....ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΟΥ....ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!

ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ ΜΟΥ... ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ... ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ...!!!!!!!!

ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ... ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ....ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ...!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ....ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΒ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ.....ΟΜΟΡΦΕΣ ΝΥΦΟΥΛΕΣ.....ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ:

"ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑΙ..????? ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΥΦΟΥΛΑ..????

ΔΕ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ..????? "

ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ..!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry:

Παραπονιαρικο μου ΑΝΙΤΑΚΙ!!!! θα ερθει η στιγμη που ντυθεις νιφουλα!!!! και εγω πρωτα παντρευτηκα με πολιτικο το 2007 και το 2011 εκανα το θρησκευτηκο. Εσυ θα εχεις διπλες χαρες γαμο και βαπτισια;)

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Παραπονιαρικο μου ΑΝΙΤΑΚΙ!!!! θα ερθει η στιγμη που ντυθεις νιφουλα!!!! και εγω πρωτα παντρευτηκα με πολιτικο το 2007 και το 2011 εκανα το θρησκευτηκο. Εσυ θα εχεις διπλες χαρες γαμο και βαπτισια;)

NAI, TO EYXOMAI ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ.... ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ..!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

nastazia καλά έκανες μπορεί μια κοπέλα να βοηθηθεί, αλλά κι αυτοί οι αθεόφοβοι δεν ξέρουν πόσο δύσκολα περνάμε οι περισσότεροι? Πρέπει να πας με κουπόνι από εφημερίδα (το βλέπω κι αυτό να έρχεται!!!!) για να σου κάνουν την αυτονόητη έκπτωση?

εχεις απολυτο δίκιο. Ετσι που γινανε τα πράγματα δεν βοηθάνε και πολύ. Ευτυχώς ο δικός μου κάνει και έκπτωση για ανέργους και καποιες εξετάσεις δωρεάν. Σε λίγο θα ζητάμε και άτοκες ΔΟΣΕΙΣ!

Zetta p. έγω από τα λίγα που ξερω λέω ότι μια χαρά είναι η οιστραδιόλη, αν κάνω λάθος διορθώστε με.Εχεις 9 ή 10 ωοθυλάκια και 906 οιστραδιόλη όταν θα πας για ωοληψία θα πρέπει να έχεις οισταδιόλη 2000 περίπου.πότε θα κάνεις ωοληψία περίπου?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλά μιλάμε ότι σήμερα έχω χάσει τη μπάλα με σας, με έχετε τρελάνει, δεν ξέρω τι να ρωτήσω και ποιά να ρωτήσω, δεν θυμάμαι τίποτα, δεν ξέρω τι διαβάζω.

Αναλαμπή...Christine29 τι έγινε με τον υπέρηχο, όλα καλά?Πότε ακούμε καρδούλα?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...