Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΤΙΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μου!!!! Μας βρήκες!!!!!! Ημουν σίγουρη ότι κάποτε θα διάβαζες το μνμ μου.Πως είσαι???? Τι νεα?????????? Πάμε για 2η προσπάθεια εεεε? :D Ειμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψες!

mimitra μου!!! Μην ακους το τρελλό, είναι σε mood να πειράζει σήμερα! χιχιχι Περαστικά σου μικρούλα!

ALEX μου πραγματικά είσαι παράδειγμα προς μίμηση!!! Πέρασες τόσα αλλά το βλέπεις τόσο θετικά και δεν τα βάζεις κάτω! Πραγματικά μπράβο σου!

Lambrinipo πως πηγε????? Είδες το μωράκι??? :)

ANITAKI μου θα σε σκεφτομαι αύριο και θα τρέχω να βρω internet στην Παφο να διαβάσω τα νέα σου! Θα είμαι δίπλα σου να το ξέρεις!!!! και ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΥΡΙΟ! ΧΧΧΧ

good-luck-25-96185.gif

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Να μαι και γω, στα γρήγορα...Μιμιτρα το e coli δεν είναι βακτηρίδιο του εντέρου?Κάνα λάθος?

Leuta συγχαρητήρια μωρό μου, ευχομαι όλα καλά μέχρι το τέλος.

Zetta ποσο είναι η οιστραδιόλη σου και πόσα ωάρια έχεις?

Ανιτάκι καλή επιτυχία για αυριο.....και μπες και λίγο τα βράδυ να σ'ακούσω πριν την μεγάλη μέρα...

Καλησπέρα Αναστασάκι,

τι κάνεις?

Αυτή η ρημάδα η οιστραδι(α)ολη ήταν 902 ή 906 δεν θυμάμαι ακριβώς.

Τα ωάρια ήταν 4-5 γύρω στα 12χιλ στη μια ωοθήκη

και στην άλλη 3-4 τα οποία κάναν διακοπές, ήταν δεν ήταν 8-9 χιλ.

Δηλαδή μόνο με ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

σώζεται το θέμα, αλλά με τη δύναμη της σκέψης και της θέλησης

πιστεύω - ελπίζω αύριο να δω διαφορά.

Βέβαια υπάρχει και το άλλο με τον Τοτό.....

Όλα καλά.....

url]

χρονια πολλα κοριτσαρες μου!

συγνωμη που χαθηκα τοσες μερες αλλα εχω πηξει με τη δουλεια και γυρναω το βραδυ πτωμα και ηθελα τοσο πολυ να σας μιλησω και να μαι λοιπον! τι μου κανετε?

αχ alex τι να πω κοριτσι μου πολυ στεναχωρηθηκα, περασες δυσκολα το φανταζομαι σου ευχομαι το Μαιο να πανε ολα καλα!

ανιτακι αυριο ειναι η μεγαλη μερα??? οεεεε!! ευχομαι να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα :)

στα δικα μου με το θεμα του χασιμοτο εκανα ξανα επαναληπτικη θυροξινης και ειναι 1.5( κατω απο 2 γιουπιιι) μιλησα με το γιατρο προς το παρον δε περνω χαπι αλλα θα το παρακολουθουμε συνεχως για να ξερουμε που βαδιζουμε( μαλιστα ο γιατρος μου στην εξωσωματικη το ειχε ηδη λαβει υποψη του το συνδρομο και βαση αυτου ρυθμιζει τις δοσεις που παιρνω)

Christine1012 μου ναι το συνδρομο χασιμοτο ειναι ενα αυτοανοσο νοσημα οπου παει και επιτηθεται στον ιδιο τον οργανισμο. αυτο οπως που το εχει εξηγησει ο ενδροκρινολογος μπορει αν δεν ειναι ρυθμισμενη η θυροξινη να επιτηθεται ακομα και στα σπερματοζωαρια ή ακομα και στα εμβρυα που μπορει να δημιουργηθουν(αποβολες) για το λογο αυτο η φιλη σου καλο θα ηταν να μιλησει με ενδοκρινολογο και να του πει οτι προσπαθει για παιδακι. μπορει τωρα να μην χρειαστει να παρει χαπι αλλα σιγουρα-ετσι ισχυει και σε μενα- με το που επιτευχθει εγκυμοσυνη.

Διαφημίσεις

συγνωμη που χαθηκα τοσες μερες αλλα εχω πηξει με τη δουλεια και γυρναω το βραδυ πτωμα και ηθελα τοσο πολυ να σας μιλησω και να μαι λοιπον! τι μου κανετε?

αχ alex τι να πω κοριτσι μου πολυ στεναχωρηθηκα, περασες δυσκολα το φανταζομαι σου ευχομαι το Μαιο να πανε ολα καλα!

ανιτακι αυριο ειναι η μεγαλη μερα??? οεεεε!! ευχομαι να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα :)

στα δικα μου με το θεμα του χασιμοτο εκανα ξανα επαναληπτικη θυροξινης και ειναι 1.5( κατω απο 2 γιουπιιι) μιλησα με το γιατρο προς το παρον δε περνω χαπι αλλα θα το παρακολουθουμε συνεχως για να ξερουμε που βαδιζουμε( μαλιστα ο γιατρος μου στην εξωσωματικη το ειχε ηδη λαβει υποψη του το συνδρομο και βαση αυτου ρυθμιζει τις δοσεις που παιρνω)

Christine1012 μου ναι το συνδρομο χασιμοτο ειναι ενα αυτοανοσο νοσημα οπου παει και επιτηθεται στον ιδιο τον οργανισμο. αυτο οπως που το εχει εξηγησει ο ενδροκρινολογος μπορει αν δεν ειναι ρυθμισμενη η θυροξινη να επιτηθεται ακομα και στα σπερματοζωαρια ή ακομα και στα εμβρυα που μπορει να δημιουργηθουν(αποβολες) για το λογο αυτο η φιλη σου καλο θα ηταν να μιλησει με ενδοκρινολογο και να του πει οτι προσπαθει για παιδακι. μπορει τωρα να μην χρειαστει να παρει χαπι αλλα σιγουρα-ετσι ισχυει και σε μενα- με το που επιτευχθει εγκυμοσυνη.

καλησπέρααααααα

βρε carousel μου σίγουρα δεν πρέπει να πίνεις χάπι??? είναι τσεκαρισμένος ο ενδοκρινολόγος σου?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Με έκανες να ντρέπομαι :-(

ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..????????

ΕΝΤΑΞΕΙ...ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΠΟΔΑ....ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ...!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ....ΟΛΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ....ΙΣΩΣ....!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΤΙΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μου!!!! Μας βρήκες!!!!!! Ημουν σίγουρη ότι κάποτε θα διάβαζες το μνμ μου.Πως είσαι???? Τι νεα?????????? Πάμε για 2η προσπάθεια εεεε? :D Ειμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψες!

mimitra μου!!! Μην ακους το τρελλό, είναι σε mood να πειράζει σήμερα! χιχιχι Περαστικά σου μικρούλα!

ALEX μου πραγματικά είσαι παράδειγμα προς μίμηση!!! Πέρασες τόσα αλλά το βλέπεις τόσο θετικά και δεν τα βάζεις κάτω! Πραγματικά μπράβο σου!

Lambrinipo πως πηγε????? Είδες το μωράκι??? :)

ANITAKI μου θα σε σκεφτομαι αύριο και θα τρέχω να βρω internet στην Παφο να διαβάσω τα νέα σου! Θα είμαι δίπλα σου να το ξέρεις!!!! και ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΥΡΙΟ! ΧΧΧΧ

good-luck-25-96185.gif

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟΨΕ ΕΕΕ???

ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ..!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εντάξει μιλάω πάλι :-)

καλό τώρα είναι αυτό?!?!?! χεχε

πρόεδρεεεεεεεεεεεεεεεε

τι κάνεις χρυσό μου? πήγες μαντ..... ή μόνο για καφέδες με την αναστασία ξέρεις να σουλατσέρνεις????

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟΨΕ ΕΕΕ???

ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ..!!!!!!!!!!!!

όλες θα κάνουμε προσευχούλα απόψε για σένα χαζοκόριτσο.... και για το λετάκι μας το αγχωμένο

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Καλησπέρα Αναστασάκι,

τι κάνεις?

Αυτή η ρημάδα η οιστραδι(α)ολη ήταν 902 ή 906 δεν θυμάμαι ακριβώς.

Τα ωάρια ήταν 4-5 γύρω στα 12χιλ στη μια ωοθήκη

και στην άλλη 3-4 τα οποία κάναν διακοπές, ήταν δεν ήταν 8-9 χιλ.

Δηλαδή μόνο με ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

σώζεται το θέμα, αλλά με τη δύναμη της σκέψης και της θέλησης

πιστεύω - ελπίζω αύριο να δω διαφορά.

Βέβαια υπάρχει και το άλλο με τον Τοτό.....

Όλα καλά.....

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ...!!!!!!!! ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!

Καλησπερα ομορφες μου φιλεναδιτσες!!! χρονια μας πολλα!!!

επιτελους καταφερα να μπω ειχα επισκεψεις τα πεθερικα καταλαβαινετε.. δεν μπορουσα.

ΑΝΙΤΑΚΙ μου, αυριο περιμενουμε τα ευχαριστα!!! ετοιμασου να κανουμε παρτι!!!

ΑLEX μου, με το καλο η νεα προσπαθεια!!! μαζι θα ειμαστε το Μαιο.

Ηarry & Nastazia, καλως ηρθατε στην ομορφη παρεουλα μας!!!

leutaκι μου, χαρηκα πολυ κοριτσακι μου που αυξηθηκαι η χοριακη ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

lampinipo μου, καταλαβαινω το αγχος σου το ιδιο παθαινω και εγω οταν με πιανει, πηγαινω και εγω συνεχεια τουαλετα νομιζα οτι μονο σε εμενα συμβαινη. περιμενουμε τα νεακια απο τον υπερηχο!!!

Τιτακι, νομιζα οτι μας ξεχασες χαιρομαι που εισαι καλα!!!

Τα φιλια μου και την αγαπη μου και στα υπολοιπα κοριτσια δεν ονοματιζω την καθε μια ξεχωρηστα, γιατι φοβαμαι μην ξεχασω καμια κοπελα, ειμαστε πολλες γερες να ειμαστε!!!! και δεν θελω να παρεξηγειθω.

Σας στελνω τα φιλια μου!!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ...!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...