Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

βρε παιδιά τι έγινε με την alex.g ????? αχ κορίτσι μου πόσος πόνος... πόσα πρέπει να περάσει πια μια γυναίκα για το πολυπόθητο?? κι εμείς τους πανηγυρισμους....

leutako μπράβο καμάρι μου! πολύ ελπιδοφόρο αυτό

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

βρε κόρες πού είστε όλες αφερεμένες εεεε?????

προσπαθώ κι εγώ να ενημερωθώ για τα νέα γιατί με τόσες μέρες χαλασμένο το ιντερνετ είμαι....... πολλές σελίδες πίσω!!!!! αφήστε που στη δουλειά μου σκάσανε και το παραμύθι ότι μας το παρακολουθούν οπότε.........

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Λοιπόν.

Δε θα σας μιλάω. :-(

Θα κάνω αφωνία.

Θα βλέπω θα διαβάζω αλλα τσιμουδια! :-(

ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..??????????

ΕΓΩ... ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΜΙΛΗΣΑ..!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Κορίτσια καλησπέρα. Γρήγορα να έχουμε όλες ΘΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ και ΜΩΡΑΚΙΑ. Χαζευα στο internet και βρηκα στο site της Σκορδά www.faysbook.gr ΠΡΟΣΦΟΡΑ σε ολες τις αναγνωστριες στην εξωσωματικη και στο τοκετο στον γυναικολογο της Θ.Π δεν ξερω αν κανει να πω το ονομά του. Δεν κάνω διαφήμιση άλλωστε εγώ δεν πάω εκεί και ούτε σκοπεύω. Οποια ενδιαφέρεται. Ας μπει να το δει.

Εκανα βλακεία που έγραψα την σελίδα??? ελπιζω να υπαρχει προβλημα

Διαφημίσεις

TITI που είσαι κοριτσάρα μου χαθηκες εντελώς.

Ανιτάκι ήσουν απόλυτα κατατοπιστική για το τι έχει η Μιμιτρα.

Μιμιτρα μη φοβάσαι σε πιστεύω.

Αλεξ τι σου είπε ο γιατρός γιατί συνέβει όλο αυτο?

Δεν βρισκω το μνμ...η Leuta είναι έγκυος τελικά?

ΝΑΙ, ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ..!!!!!!!!!

Η ΛΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΣ...!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΧΘΕΣ...!!!!!!

leuta μας τρελανες! Τι ωραιο νεο!

Μακαρι μεσα απο την καρδια μου να συνεχισει ετσι!!

RIKA1979 ευχαριστω πολύ! Εισαι κουκλα στο φεις!

labrinibo αντε αντε με το καλο σημερα!! Τι χαρα που θα δεις το μπεμπακι!!!

Ενημερωσε μας ναι????

anitaki αυριο δε θελω καθυστερησεις να μας πεις αμεσως τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κόρες του σκότους και του ελέους τι λέτε?????

αχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαααα

βλέπω να μας κλείνουν κι εδώ παρόλο που δεν προβλέπεται!!!!!!

ανιτάκι μου τι κάνεις???? πανέτοιμη για αύριο?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.....ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ...!!!!!!!!!!

ΑΜΑ ΣΕ ΧΕ...Ω ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ....

ΜΑΚΑΡΙ, ΜΑΚΑΡΙ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΑΝΙΤΑΚΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ ΝΥΦΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

mimitra παιζει πολύ αυτο που σου λεω για αυτο το ανεφερα ο τροπος που σκουπιζόμαστε ειναι σημαντικός συγγνώμη κι ολας αν σας αηδιαάζω αλλα μου το εχει πει γιατρος.

Harry εισαι μια κουκλα και πολύ ωραιο ζευγαρι, εσυ τι προβλημα εχεις ακριβως και δεν τα εχεις καταφερει μεχρι σήμερα? αδύναμο σπέρμα του συζήγου? η δικο σου? οι τελευταιες ορμονολογικες σου ήταν καλες? η Fsh σου και η AMH ποσο ήταν στο λεω γιατι εχω γνωση πανω στο θεμα εχω τραβήξει πολλα ξέρουν τα κορίτσια κι αυτες οι δυο ορμονες παιζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της εξωσωματικής.

Αντε φευγω για το γιατρο τα λεμε το βραδάκι.

Φιλια προσευχηθήτε να ειναι καλα το μωρακι μου γιατι εχω αγχος.

Γεια σου labrini!!!

Ευχαριστω ειμαστε πολυ ταιριαστο ζευγαρι και τον λατρευω!!!!

Λοιπον εγω εχω ηπιες πολυκυστικες ολες οι ορμονολογικες οκ εχω κανει ολες τις εξετασεις μεχρι και λαπαροσκοπηση ειμαι καλα!Δεν εχω κανει μονο ΝΚγιατι ο γιατρος μου δεν τα πολυπιστευει..

Ο συζυγος μου ειχε κιρσοκηλη και χειρουργηθηκε και τα νουμερα πια ειναι καλα αλλα δεν εχει κανει κατατμηση DNA.H FSH μου ειναι γυρω στο τεσσερα

και ειχα καλη ανταποκριση στα φαρμακα της ivf.Επαθα και υπερδιεγερση.Αυτα labrini πανω κατω δε ξερω αν σε βοηθησα καθολου κανεις δεν καταλαβε γιατι δεν πετυχε η εξωσωματικη ολοι ηταν σιγουροι...Σορυ για το μεγαλο μηνυμα αν θελεις και αλλες πληροφοριες πες μου!!

Αννιτακι μου υπεροχο εχω να πω οτι οι αντρες τιποτε δεν παθαινουν ολα εμεις τα τραβαμε!!!Φιλακια!!!!

Διαφημίσεις

ΑΜΑ ΣΕ ΧΕ...Ω ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ....

ΜΑΚΑΡΙ, ΜΑΚΑΡΙ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΑΝΙΤΑΚΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ ΝΥΦΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ...

ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.????????

Γεια σου labrini!!!

Ευχαριστω ειμαστε πολυ ταιριαστο ζευγαρι και τον λατρευω!!!!

Λοιπον εγω εχω ηπιες πολυκυστικες ολες οι ορμονολογικες οκ εχω κανει ολες τις εξετασεις μεχρι και λαπαροσκοπηση ειμαι καλα!Δεν εχω κανει μονο ΝΚγιατι ο γιατρος μου δεν τα πολυπιστευει..

Ο συζυγος μου ειχε κιρσοκηλη και χειρουργηθηκε και τα νουμερα πια ειναι καλα αλλα δεν εχει κανει κατατμηση DNA.H FSH μου ειναι γυρω στο τεσσερα

και ειχα καλη ανταποκριση στα φαρμακα της ivf.Επαθα και υπερδιεγερση.Αυτα labrini πανω κατω δε ξερω αν σε βοηθησα καθολου κανεις δεν καταλαβε γιατι δεν πετυχε η εξωσωματικη ολοι ηταν σιγουροι...Σορυ για το μεγαλο μηνυμα αν θελεις και αλλες πληροφοριες πες μου!!

Αννιτακι μου υπεροχο εχω να πω οτι οι αντρες τιποτε δεν παθαινουν ολα εμεις τα τραβαμε!!!Φιλακια!!!!

ΝΑΙ...........ΠΡΑΓΜΑΤΙ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια..μεσα σε 1 μερα διπλασιαστηκε! Πηγε 17,8. Συνεχιζω φαρμακα και ξανακανω δευτερα οπου θα δειξει. Θεωρειται χαμηλη ειπε η γιατρος αλλα ειπε να προσεχω και οσο ανεβαινει ειμαι εγκυος..τι να πω...

Μπράβο βρε κοριτσάρα.

Είδες τελικά? Την είχα την ελπίδα....

Να προσέχεις απλά και να κάνεις θετικές σκέψεις.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ

Θα έρθει ακόμα μεγαλύτερο +++++++++++

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...