Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

leuta μας τρελανες! Τι ωραιο νεο!

Μακαρι μεσα απο την καρδια μου να συνεχισει ετσι!!

RIKA1979 ευχαριστω πολύ! Εισαι κουκλα στο φεις!

labrinibo αντε αντε με το καλο σημερα!! Τι χαρα που θα δεις το μπεμπακι!!!

Ενημερωσε μας ναι????

anitaki αυριο δε θελω καθυστερησεις να μας πεις αμεσως τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.....ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ.....ΟΛΕΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ...!!!!!!!!!!!

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΑΣΩ ΜΥΤΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.......ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ..!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.....ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ.....ΟΛΕΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ...!!!!!!!!!!!

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΑΣΩ ΜΥΤΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.......ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ..!!!!!

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ANITAKI γουτσου γουτσου θελω τελεια νεα αυριο!!!!!!!!αντε κουκλιτσα μου να ακουσουμε τα ευχαριστα!!!!!!

lampinibo εχεις υπερηχο?ολα τελεια να πανε........

leuta μπραβο κοριτσι μου!!!!!

rodo γλυκο μου κοριτσι μην το βαζεις κατω ολα θα ερθουν δες εμενα απο λιγο να χασω κ την ζωη κ ομως το Μαιο παμε για αλλα!!!!!

RwXQp2.png

ANITAKI γουτσου γουτσου θελω τελεια νεα αυριο!!!!!!!!αντε κουκλιτσα μου να ακουσουμε τα ευχαριστα!!!!!!

lampinibo εχεις υπερηχο?ολα τελεια να πανε........

leuta μπραβο κοριτσι μου!!!!!

rodo γλυκο μου κοριτσι μην το βαζεις κατω ολα θα ερθουν δες εμενα απο λιγο να χασω κ την ζωη κ ομως το Μαιο παμε για αλλα!!!!!

ΑΧ, ΠΟΣΟ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΨΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ..!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!

ΑΧ, ΠΟΣΟ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΨΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ..!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!

Εσυ να κατσεις στα αυγα σου!!!!!!!!!:):):)

RwXQp2.png

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΚΙ ΕΓΩ....ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΟΥ....ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!

ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ ΜΟΥ... ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ... ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ...!!!!!!!!

ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ... ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ....ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ...!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ....ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΒ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ.....ΟΜΟΡΦΕΣ ΝΥΦΟΥΛΕΣ.....ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ:

"ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑΙ..????? ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΥΦΟΥΛΑ..????

ΔΕ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ..????? "

ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ..!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry:

ΤΙΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ..????????????????

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΣ.??????????????????????????

Αγαπουλιτσα μου, ποτε δεν σας ξεχνω, προπαντων εσας που συνδεθηκα παρα πανω. Ειμαι καλα, δεν εχω κανενα νεο, ουτε παιρνω αποφαση να κανω κατι. Θα δειξει σιγα σιγα τι θα κανω. Χχχχχχχχ λαβ γιου

Διαφημίσεις

ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ..!!!!!!!!!!

Η ΜΙΜΙΤΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑ ΕΝΑ ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ...!!!!!!!!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ ΑΥΤΟ:

1) ΚΑΝΕΙΣ ΓΟΥΤΣΟΥ-ΓΟΥΤΣΟΥ ΛΙΓΟ......ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.????... ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ..... ΤΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ....ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ..!!!!!

2) ΣΚΟΥΠΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ....ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ....ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ....ΤΑ ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ!!!!!!!!

Με ξεφτιλισατε ρουφιανεεεεεες!!!!

Όχι όχι εγω αλήθεια λέω το δυο έκανα, το δυο!!!

Μαμαααααααα...... Τι λενε για μένα οι τρελές ....

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Με ξεφτιλισατε ρουφιανεεεεεες!!!!

Όχι όχι εγω αλήθεια λέω το δυο έκανα, το δυο!!!

Μαμαααααααα...... Τι λενε για μένα οι τρελές ....

axxxaxaxxaxaxa μα πόσες κουλαμάρες θα διαβάσουμε πια!!!! :P:p

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

"ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑΙ..????? ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΥΦΟΥΛΑ..????

ΔΕ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ..????? "

ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ..!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry:

μόλις γίνεις μανούλα το μόνο που θα σε νοιάζει θα είναι το μωράκι σου! άντε τρελή κι εσύ!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

TITI που είσαι κοριτσάρα μου χαθηκες εντελώς.

Ανιτάκι ήσουν απόλυτα κατατοπιστική για το τι έχει η Μιμιτρα.

Μιμιτρα μη φοβάσαι σε πιστεύω.

Αλεξ τι σου είπε ο γιατρός γιατί συνέβει όλο αυτο?

Δεν βρισκω το μνμ...η Leuta είναι έγκυος τελικά?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...