Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Α, ΩΡΑΙΑ.....ΗΡΕΜΗΣΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ...... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!

Κι εγώ είχα μπερδευτεί και ζητώ συγνώμη!

Ολα οκ!

Γιατι εγω άντρες εδω μέσα ΔΕ ΘΈΛΩ! :evil:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

mimitra για αποφυγη ουρολοιμωξης καλο ειναι να αποφευγεις πολλους καφεδες αλκοολ και γενικα να εχεις υγειηνη διατροφη!πολλα κρανμπερρεις!!

Τη διατροφή την προσέχω, τρώω σωστα.

Αλκοόλ δεν πινω..

Αλλα αυτούς του καφέδες ρε αδελφάκι μου......

Τους ΛΑΤΡΕΥΩ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

mimitra για αποφυγη ουρολοιμωξης καλο ειναι να αποφευγεις πολλους καφεδες αλκοολ και γενικα να εχεις υγειηνη διατροφη!πολλα κρανμπερρεις!!

ΒΡΕ ΧΑΡΙ......ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΜΠΕΡΙ...!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ναι εχεις δικιο το ονομα ειναι λιγο αντρικο!!!!!!Σε λιγο με δικο μου!!!!!!!!!!

ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΝΤΡΙΚΟ...!!!!!!!!!!

ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ...??????????

Διαφημίσεις

ΒΡΕ ΧΑΡΙ......ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΜΠΕΡΙ...!!!!!!!!!

ναι το ξερω σορρυ...Αλλα εγω παθαινα ουρολοιμωξεις καθε τρεις και λιγο μειωσα καφε πινω κρανμπερρεις και εχω2 χρονια να παθω.Σχεδον καθε τριμηνο παθαινα μια!!

Να μαι και γω, στα γρήγορα...Μιμιτρα το e coli δεν είναι βακτηρίδιο του εντέρου?Κάνα λάθος?

Leuta συγχαρητήρια μωρό μου, ευχομαι όλα καλά μέχρι το τέλος.

Zetta ποσο είναι η οιστραδιόλη σου και πόσα ωάρια έχεις?

Ανιτάκι καλή επιτυχία για αυριο.....και μπες και λίγο τα βράδυ να σ'ακούσω πριν την μεγάλη μέρα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι και γω, στα γρήγορα...Μιμιτρα το e coli δεν είναι βακτηρίδιο του εντέρου?Κάνα λάθος?

Ανιτάκι καλή επιτυχία για αυριο.....και μπες και λίγο τα βράδυ να σ'ακούσω πριν την μεγάλη μέρα...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.....ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...???????????????

Καλώς το κορίτσι μου!!

Ναι είναι του εντέρου..

Το έχω ξαναπαθει :-(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑ!

Σε μια ωρα παω στο γιατρο κι απο την αγωνια μου εχω παει 20 φορες τουαλετα ρε κορίτσια το παθαίνετε κι εσεις αυτο οταν εχετε αγχος? διαβασα οτι λεγεται κρίση πανικού...

Leuta μου αν διπλασιαστηκε ειναι πολύ θετικό σημάδι ίσως αργησε να πιαστει το γλυκουλι μου, μακαρι να ξαναδιπλασιαστει σε δυο μερες και να χαρουμε ολες! Να ξερεις ομως ειναι θαυμα να πας να αναψεις κερακι οπωσδηποτε.

Αννιτακι μου γελαω πολύ με οτι γραφεις θελω να μετακομίσεις Αθηνα Χαιδαρι αν γινεται να κανουμε παρεα please... θα πληρωσω την μετακόμιση.

Kelly μπραβο βγηκατε περαστικα στη μικρουλα και ηρεμησε τώρα οσο γινεται βεβαια με τη μικρή και προς θεου μην την πας παιδικο την επόμενη εβδομαδα, εγω θα το σκεφτω πολύ να την παω σε καμια 10αρια μερες ήδη λιπει 8 μέρες αλλα ολο κατι κολλαει και τωρα ειναι περίοδος ιώσεων.

mimitra σχετικα με το κωλοβακτιριδιο ειναι το βακτιριδιο που υπαρχει στο παχυ εντερο αν σκουπιστεις κατα λάθος προς τα μπροστα ειναι ευκολο να το κολλήσεις το κολλησα κι εγω καποτε και ο γιατρος που ειχα παει ήταν τόσο χυδαιος που αρχισε να μου εξηγει απο που ειναι και μου ειπε να μην κάνω σεξ και εγω η χαζη στην αρχη δεν ειχα καταλαβει τι εννοουσε ο βλακας. Δηλαδη οι αδερφες εχουν συνεχεια ουρολόιμοξη? τελος παντων εγινα κι εγω χυδαια τώρα.

Christine29 βρε μην αγχωνεσαι ολα πηγαινουν καλα η καρδουλα σχηματίζεται μετα την 6η εβδομαδα και εγω την ακουσα τελος 6ης και μονο για ενα δευτερολεπτο γιατι ο γιατρος εχει τρελλα μηχανηματα με απλο υπέρηχο δεν ακουγεται τόσο νωρις, ποσα εκατοστα ήταν το μπεμπακι μας?

Εγω στεναχωρηθηκα πολύ σημερα γιατι μια φιλη μου πήρε την 6η αρνητική χοριακή της και εσκασα εντωμεταξυ την ώρα που μου το ειπε ήμουν στο super market και στο ταμειο μια κοπελα μου επιασε την κουβεντα κρατουσε ενα μωρακι 4μηνων και μου ειπε οτι την εγκατελειψε ο ανδρας της οταν το μωρο σαραντισε γιατι ήταν ανεργος και δεν μπορούσε να τους ταισει, τρελλαθηκα λεω γιατι ρε γαμωτο αυτο το παιδακι να πειναει και εμεις να παρακαλαμε να κανουμε, αχ θεουλη μου σε παρακαλω δωσε σε ολες μας γερα παιδια.

Σας αγαπω πολύ πολυ ειστε η καλήτερη παρεα και ολες κουκλες!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Να σου πω, εγω τελευταία που έτρεχαν στα νοσοκομεία με τη μαμα μου, έκανα τις ανάγκες μου.. Εκει.

Και μου είχε συμβεί αυτο που λες, να σκουπιστω ατσαλα.

Και την άλλη φορα αυτο πρέπει να είχε γίνει.

Οσο για το άλλο... Κοκκινησα Παναγία μου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

mimitra παιζει πολύ αυτο που σου λεω για αυτο το ανεφερα ο τροπος που σκουπιζόμαστε ειναι σημαντικός συγγνώμη κι ολας αν σας αηδιαάζω αλλα μου το εχει πει γιατρος.

Harry εισαι μια κουκλα και πολύ ωραιο ζευγαρι, εσυ τι προβλημα εχεις ακριβως και δεν τα εχεις καταφερει μεχρι σήμερα? αδύναμο σπέρμα του συζήγου? η δικο σου? οι τελευταιες ορμονολογικες σου ήταν καλες? η Fsh σου και η AMH ποσο ήταν στο λεω γιατι εχω γνωση πανω στο θεμα εχω τραβήξει πολλα ξέρουν τα κορίτσια κι αυτες οι δυο ορμονες παιζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της εξωσωματικής.

Αντε φευγω για το γιατρο τα λεμε το βραδάκι.

Φιλια προσευχηθήτε να ειναι καλα το μωρακι μου γιατι εχω αγχος.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...