Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσια..μεσα σε 1 μερα διπλασιαστηκε! Πηγε 17,8. Συνεχιζω φαρμακα και ξανακανω δευτερα οπου θα δειξει. Θεωρειται χαμηλη ειπε η γιατρος αλλα ειπε να προσεχω και οσο ανεβαινει ειμαι εγκυος..τι να πω...

οοοοοο.....μα αυτο ειναι τελειο νεο.....μαλλον εμαθε οτι ειναι η μερα της γυναικας σημερα και ειπε να σου φερει χαρμοσυνο νεο....αχ μακαρι να πανε ολα καλα....να δεις που θα ειναι κοριτσακι με τετοιο πεισμα!!!!!!!!!!!

Kelly άντε να πάτε σπιτάκι σας να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείς και λίγο. Περαστικά και φιλιά πολλά και στο Ναταλάκι.

mimitroula άντε να πάρετε τα φάρμακα να φύγει και αυτός ο μπελάς από πάνω σας και να προσηλωθούμε στην επερχόμενη εγκυμοσύνη..

christine υπομονή και στην επόμενη επίσκεψη θα ακούσεις και καρδούλα και θα τρελαθείτε.

cOiVp2.png

Κοριτσια τωρα σας βλεπω στο φβ ενα εχω να πω ειστε ολες κουκλες!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ....

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Ή ΑΝΤΡΑΣ..?????????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Επισης ξεχασα Αννιτακι καλη επιτυχια κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!Τεραστια χοριακη σου ευχομαι !!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ..!!!!!!!!!!!!

κοριτσια..μεσα σε 1 μερα διπλασιαστηκε! Πηγε 17,8. Συνεχιζω φαρμακα και ξανακανω δευτερα οπου θα δειξει. Θεωρειται χαμηλη ειπε η γιατρος αλλα ειπε να προσεχω και οσο ανεβαινει ειμαι εγκυος..τι να πω...

Τι;! Μπράβο!!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!

Τι καλα!

Να το βοηθήσει ο Θεός το μωρακι σου!!

Μπράβο κοπέλα μου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΣΤΟ ΕΛΕΓΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΣ..!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...!!!!!!!!!

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..!!!!!!!!!

Αννιτακι γυναικα ειμαι!!!!!!!!!!!!!!Τωρα εχω το φβ του αντρα μου δεν εχω ακομη!!Αλλα συντομα θα φτιαξω δικο μου και θα σας καλεσω εκει!!!!!!!!!!!!!

Α, ΩΡΑΙΑ.....ΗΡΕΜΗΣΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ...... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...