Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
      Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

Ο ανδρολόγος δεν είδε κάτι τρομερό στο σπερμα. Είπε οκ δεν είναι κ το άριστο αλλά παίζει να φταίει το μικρόβιο. Ο ενδοκρινολόγος μου λέει να αποδεχτώ την κατάσταση κ να πάω παρακάτω. «Είσαι από τα άτυχα κορίτσια». Δε ξέρω πόσο πια μπορώ να την παλέψω. Πραγματικά. Ετσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα Αναστασία μου.Σε χάνουμε τώρα,αλλά δεν πειράζει.Δουλίτσα να υπάρχει και θα τα λέμε εμείς!!!

Που είσαι μαρή Ανίτα και χάνεσαι????

Dadaki πως σου ήρθε αυτό με τα προσπερματικά???

Gia oses kanete goutsou goutsou kai exete pithanotita fisikis silipsis kai mou lete ax den prolava tin ooriksia, as to ena ax to alo, ax den ginete kai teties vla@$#s !!!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Μήπως μας θες με μπραζίλιαν????

Ή μήπως με στρινγκ?????

ΝΑΝΤΙΑ, Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.....ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ.....ΤΗ ΘΕΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ...!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Gia oses kanete goutsou goutsou kai exete pithanotita fisikis silipsis kai mou lete ax den prolava tin ooriksia, as to ena ax to alo, ax den ginete kai teties vla@$#s !!!!!

ΜΠΡΑΒΟ DADAKI.....ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Είσαι πολύ μεγάλη ψυχή ρε Dadaki,το ξέρεις?????Δεν σου κάνω πλάκα με συγκίνησες τώρα πολύ!!!!

ΝΑΝΤΙΑ, Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.....ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ.....ΤΗ ΘΕΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ...!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό λέω και εγώ!!!!!Θέλει να μας βγάλει στο κλαρί!!!!Και μετά λέει εσένα ξετσίπωτη!!!!!Χιχιχιχιχι!!!!!!

Διαφημίσεις

ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ....!!!!!!!!!!!!!!!!

Κανει πάταγο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...