Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
      Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

Ο ανδρολόγος δεν είδε κάτι τρομερό στο σπερμα. Είπε οκ δεν είναι κ το άριστο αλλά παίζει να φταίει το μικρόβιο. Ο ενδοκρινολόγος μου λέει να αποδεχτώ την κατάσταση κ να πάω παρακάτω. «Είσαι από τα άτυχα κορίτσια». Δε ξέρω πόσο πια μπορώ να την παλέψω. Πραγματικά. Ετσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ελα ντε!

Προσπαθω να ανεβάσω εγγραφα στην ιστοσελίδα και σερνεται και δε μπορω...τα νευρα μου...Νυσταζω κιολας....

Την εχω φαει στη φτερουγα σημερα! Αν με δεις πως ειμαι...:P:p:p

:shock: Την εχω φάει στη φτερούγα? :shock:

Τι είναι αυτό?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

την εχω φαει στη φτερουγα = τα χω παιξει... (νοητικά)

π.χ... λεμε ..."Ρε συ αυτη δεν παει καλα...δε μπορω να συννενοηθω...την εχει φαει κανονικα στη φτερούγα.."

;);););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

την εχω φαει στη φτερουγα = τα χω παιξει... (νοητικά)

π.χ... λεμε ..."Ρε συ αυτη δεν παει καλα...δε μπορω να συννενοηθω...την εχει φαει κανονικα στη φτερούγα.."

;);););)

Α μάλιστα!!!Δεν το ήξερα!!!

την εχει φαει στη φτερουγα = αλλοπαρμενη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ναι είναι πολύ ωραία, απλά τώρα δεν πάμε και πολύ καλά.

Έχουμε πελάτη στις Σέρρες, τον Καπετάνη.

Απο κει ψωνιζω!!!! ;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Την αλλη εκφραση που λεω συχνα σας την ειπα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ LEUTA

1. πετρες πετω του φεγγαριου = δεν ειμαι στα καλα μου (ψυχολογικά)

2. την εχω φαει στη φτερουγα = ειμαι σαν αλλοπαρμενη, δεν μπορουν να συννενοηθούν μαζι μου
  3. ντουγάνι = στοκος
  4. κοιμησης = κοιμήσης :P
  5. μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω (ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ)
  6. τα μαυρα τα σκυλιά θα σας φανε χωρις εμενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ LEUTA

1. πετρες πετω του φεγγαριου = δεν ειμαι στα καλα μου
  2. την εχω φαει στη φτερουγα = ειμαι σαν αλλοπαρμενη, δεν μπορουν να συννενοηθούν μαζι μου
  3. ντουγάνι = στοκος
  4. κοιμησης = κοιμήσης :P
  5. μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω (ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ)
  6. τα μαυρα τα σκυλιά θα σας φανε χωρις εμενα

Το "ντουγάνι" είναι η αγαπημένη μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...