Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
      Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

Ο ανδρολόγος δεν είδε κάτι τρομερό στο σπερμα. Είπε οκ δεν είναι κ το άριστο αλλά παίζει να φταίει το μικρόβιο. Ο ενδοκρινολόγος μου λέει να αποδεχτώ την κατάσταση κ να πάω παρακάτω. «Είσαι από τα άτυχα κορίτσια». Δε ξέρω πόσο πια μπορώ να την παλέψω. Πραγματικά. Ετσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

leuta μου έπιασες πολύ αγαπημένα μου τραγούδια!!!!Εγώ σκέψου δεν χρειάζομαι πολύ για να σηκωθώ να χορέψω,αφού οι φίλοι μου λένε ότι μπορώ να χορέψω ακόμα και με το χτύπημα του κουδουνιού,δεν είναι ανάγκη να ακούσω τραγούδια!!!!Σκέψου στο γάμο μου από τον πρώτο χορό μέχρι που φύγαν οι καλεσμένοι χόρεψα όλα τα τραγούδια,ακόμα και ζειμπέκικα με το νυφικό,χαχαχαχαχα!!!!Πολλοί καλεσμένοι δεν με χαιρέτισαν γιατί δεν ήθελαν να με διακόψουν και χαιρετούσαν τον άντρα μου ή τους γονείς!!!!Πολύ γέλιο σου λέω!!!!

Dadaki μου αγάπη μου γλυκιά,καλημέρα!!!!!!

Kalhmera agapoulaaaaaa !!!!

Kanenan kafe tha pioume stin plateia ????

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Christine1012 τι καλα μπηκες 3ο τρίμηνο αντε τα αγορακια ετοιμαζονται θα περασει πολύ γρήγορα αυτο το τρίμηνο, μην παρεις πολλα ρουχα γιατι θα σου φερουν και στο μαιευτήριο εμενα μου εμειναν πολλα αφορετα βεβαια εσεις ειστε περισσοτεροι... Παντα αξια νονα θα ησουν κουκλα ε? πως πανε τα πραγματα στην Κύπρο βιωνεται σημαντικες αλλαγες ή οκ? Εσυ ομως ετοιμασου γιατι το ονειρο σε λίγο ερχεται θα τα βλεπεις και θα λες δικα μου ειναι??? ασε ανυπομονω κι εγω να γεννήσω να σταματησω να αγχωνομαι, εγω ολα καλα λίγο το σίδηρο επεσε και η φεριτίνη και περνω διπλασια ποσοτητα αλλα ολα δοξα το θεο καλα, απλα δεν το αισθανομαι πολύ και ανησυχω αντε να κλωτσήσει να νιωθω πιο σίγουρη.

Leutaki μου απλα ξεκουρασου τις γιορτες τι σημαινει παλι χιλια πραγματα να κανω κανε τα μισα και τα αλλα ξεχασε τα ετσι απλα και θα δεις που θα σου ρθει εχεις πιεστει πολύ μπουμπου μου.

Roubies κι εγω φασολακια παρηγγειλα για σήμερα αλλα θα τα μαγειρεψει η πεθερουλα απο κατω,

Θα παω στο Κιατο κορινθιας δεν εχω ιντερνετ αλλα θα παρω μαζι το Laptop για να βρω σε καμια καφετερια να μπω να δω νεα σας.:o;)

Το καλοκαιρακι οσες μπορειτε να περνετε τον προαστιακο να ερχεστε για μπανιο ειναι τελεια ολο beach bar αλλα οι περισσοτερες θα ειστε εγκυες και μαλλον δεν θα μπορειτε.

Φιλια πολλα

Πρέπει να είναι ωραία στο Κιάτο.Εμείς θα πάμε Λουτράκι.Έχει εκεί εξοχικό η γιαγιά του άντρα μου και έχουμε και παρέα εκεί,οπότε περνάμε καλά.

Christine1012 τι καλα μπηκες 3ο τρίμηνο αντε τα αγορακια ετοιμαζονται θα περασει πολύ γρήγορα αυτο το τρίμηνο, μην παρεις πολλα ρουχα γιατι θα σου φερουν και στο μαιευτήριο εμενα μου εμειναν πολλα αφορετα βεβαια εσεις ειστε περισσοτεροι... Παντα αξια νονα θα ησουν κουκλα ε? πως πανε τα πραγματα στην Κύπρο βιωνεται σημαντικες αλλαγες ή οκ? Εσυ ομως ετοιμασου γιατι το ονειρο σε λίγο ερχεται θα τα βλεπεις και θα λες δικα μου ειναι??? ασε ανυπομονω κι εγω να γεννήσω να σταματησω να αγχωνομαι, εγω ολα καλα λίγο το σίδηρο επεσε και η φεριτίνη και περνω διπλασια ποσοτητα αλλα ολα δοξα το θεο καλα, απλα δεν το αισθανομαι πολύ και ανησυχω αντε να κλωτσήσει να νιωθω πιο σίγουρη.

Leutaki μου απλα ξεκουρασου τις γιορτες τι σημαινει παλι χιλια πραγματα να κανω κανε τα μισα και τα αλλα ξεχασε τα ετσι απλα και θα δεις που θα σου ρθει εχεις πιεστει πολύ μπουμπου μου.

Roubies κι εγω φασολακια παρηγγειλα για σήμερα αλλα θα τα μαγειρεψει η πεθερουλα απο κατω,

Θα παω στο Κιατο κορινθιας δεν εχω ιντερνετ αλλα θα παρω μαζι το Laptop για να βρω σε καμια καφετερια να μπω να δω νεα σας.:o;)

Το καλοκαιρακι οσες μπορειτε να περνετε τον προαστιακο να ερχεστε για μπανιο ειναι τελεια ολο beach bar αλλα οι περισσοτερες θα ειστε εγκυες και μαλλον δεν θα μπορειτε.

Φιλια πολλα

Kalhmeraaaaaa Labrinoula mou !!!!!

Egw den tha eimai egkios opote tha ertho !!!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Douleia ...

Avrio teleytea mera opote mporume tin Pempti.

Εγώ δουλεύω την Πέμπτη και μετά θα δω τον αδερφό μου που έρχεται από Γερμανία να του δώσω και το αμάξι μου να κινείται μιας που θα κάνουμε χωριστά Πάσχα και μετά θα φύγουμε για Λουτράκι.Θα προσπαθήσω να ξεκλέψω καμιά ωρίτσα να πάμε για καφεδάκι γιατί θέλω πολύ να σε δω πριν φύγεις.Δεν είναι σίγουρο,αλλά υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω.

Εγώ δουλεύω την Πέμπτη και μετά θα δω τον αδερφό μου που έρχεται από Γερμανία να του δώσω και το αμάξι μου να κινείται μιας που θα κάνουμε χωριστά Πάσχα και μετά θα φύγουμε για Λουτράκι.Θα προσπαθήσω να ξεκλέψω καμιά ωρίτσα να πάμε για καφεδάκι γιατί θέλω πολύ να σε δω πριν φύγεις.Δεν είναι σίγουρο,αλλά υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω.

Ok agaph ...

Tha milisoume sto thl.

Yv7Sp2.png

Dadaki μου εσυ που δουλευεις??

Αν δεν ελειπε και η αλλη κοπελα θα συμπληρωνα αναρρωτικη και θα πηγαινα σπιτι...Νυσταζωωω παρα πολύ.....χρειαζομαι υπνο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αν δεν ελειπε και η αλλη κοπελα θα συμπληρωνα αναρρωτικη και θα πηγαινα σπιτι...Νυσταζωωω παρα πολύ.....χρειαζομαι υπνο!

Εγώ είμαι υπεύθυνη αποθήκης στα VENUS VICTORIA.

Yv7Sp2.png

Τι να πω κάνε λίγη υπομονή κούκλα μου.Τελευταία μέρα σήμερα έτσι δεν είναι???Λίγη υπομονή!!!!Πρέπει να ξεκουραστείς,δεν γίνεται να συνεχίσεις έτσι.Χαλάρωσε λίγο,άστα όλα για λίγο δεν πειράζει!!!

Διαφημίσεις

Καλέ που είναι τα άλλα κορίτσια σήμερα????Μάλλον βγάζετε το ψωμάκι σας.Εγώ σήμερα κάθομαι όπως ξέρετε και ψιλοβαριέμαι.Έχω βέβαια να προετοιμαστώ για τα αυριανά μαθήματα και να διορθώσω εκθέσεις,αλλά λέω να το κάνω λίγο αργότερα!!!

Εγώ είμαι υπεύθυνη αποθήκης στα VENUS VICTORIA.

Ουαου....πολυ ωραια εσωρουχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλέ που είναι τα άλλα κορίτσια σήμερα????Μάλλον βγάζετε το ψωμάκι σας.Εγώ σήμερα κάθομαι όπως ξέρετε και ψιλοβαριέμαι.Έχω βέβαια να προετοιμαστώ για τα αυριανά μαθήματα και να διορθώσω εκθέσεις,αλλά λέω να το κάνω λίγο αργότερα!!!

Ελα ντε!

Προσπαθω να ανεβάσω εγγραφα στην ιστοσελίδα και σερνεται και δε μπορω...τα νευρα μου...Νυσταζω κιολας....

Την εχω φαει στη φτερουγα σημερα! Αν με δεις πως ειμαι...:P:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...