Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

To τεστάκι το εκανα σημερα το πρωι γιατι με τοσο πονο φοβηθηκα οχι οτι θα χει γινει θαυμα αλλα αν εχει γινει θα ναι κανα εξωμητριο για να ποναω...

Βαριεμαι ρε roubaki να κλεινω ραντεβου...Δεν εχω σηκωσει κεφαλι..Απο αυριο ξεκιναει η αδεια μου και εχω παλι 1000 πραγματα να κανω...δε μπορω να χω και γυναικολογο που πιθανον και παλι να μη μου πει κατι και να δωσω και το 50άρι....

Μάλιστα,άρα αποκλείσαμε την εγκυμοσύνη:(

Καταλαβαίνω ότι θες να περάσεις λίγο ξεκούραστα στην άδειά σου γιατί έχεις κουραστεί πααααααααρα πολύ,αλλά κάποιος γιατρός πρέπει να δώσει μια λύση σ'αυτό.Δεν γίνεται να μην έχεις περίοδο τόσο καιρό.Πότε σου είπε ότι έκανες ωορηξία???

Διαφημίσεις

Άστα αυτά και πες μου τι θα γίνει με τα μπουζούκια!!!!Πότε θα με πας????

Θέλω στα μπουζούκια απόψε να με πας

για δικό μου κέφι τα φράγκα να σκορπάς

κι όταν χορεύω παλαμάκια να χτυπάς

αν μʼ αγαπάς, αν μʼ αγαπάς

Είμαι σαν και σένα μποέμισσα κι εγώ

κι ότι κι αν μου κάνεις μπουζούκια νοσταλγώ

γιατί `σαι μάγκας σε παντρεύτηκα κι εγώ

στʼ ομολογώ, στʼ ομολογώ

Κι όταν θα γυρνούμε στο σπίτι την αυγή

να με αγκαλιάσεις μʼ αγάπη και στοργή

μες στα φιλιά σου ο καημός μου να πνιγεί

και όπου βγει, και όπου βγει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μάλιστα,άρα αποκλείσαμε την εγκυμοσύνη:(

Καταλαβαίνω ότι θες να περάσεις λίγο ξεκούραστα στην άδειά σου γιατί έχεις κουραστεί πααααααααρα πολύ,αλλά κάποιος γιατρός πρέπει να δώσει μια λύση σ'αυτό.Δεν γίνεται να μην έχεις περίοδο τόσο καιρό.Πότε σου είπε ότι έκανες ωορηξία???

Δε μου ειπε νομιζω...απλα ειδαμε το κενο ωοθυλακιο...το ειδα και γω...μπορουν να πουν ποτε εγινε ακριβως?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Θέλω στα μπουζούκια απόψε να με πας

για δικό μου κέφι τα φράγκα να σκορπάς

κι όταν χορεύω παλαμάκια να χτυπάς

αν μʼ αγαπάς, αν μʼ αγαπάς

Είμαι σαν και σένα μποέμισσα κι εγώ

κι ότι κι αν μου κάνεις μπουζούκια νοσταλγώ

γιατί `σαι μάγκας σε παντρεύτηκα κι εγώ

στʼ ομολογώ, στʼ ομολογώ

Κι όταν θα γυρνούμε στο σπίτι την αυγή

να με αγκαλιάσεις μʼ αγάπη και στοργή

μες στα φιλιά σου ο καημός μου να πνιγεί

και όπου βγει, και όπου βγει

Αυτά είναι!!!!!Μου φτιάχνεις την μέρα αγαπούλα μου!!!!!

Διαφημίσεις

Κάποιοι φίλοι μας τις νύχτες που τους λεν αλήτες

και μας βλέπουν και μας γνέφουν απʼ τους ουρανούς

έρχονται μες στα σκοτάδια σαν τους λωποδύτες

παίζουν και πονούν και μας τραγουδούν

τα κιτάπια τους που δεν τα πιάνει ο νους

Στων αγγέλων πάμε πάμε τα μπουζούκια

που είναι σαν τις μέρες τις βυζαντινές

πέταξε τα μαύρα τα γνωστά σου λούσα

και βάλε στην ψυχή σου ανθρώπινες φωνές

Κάποιοι άγνωστοι τις νύχτες χρόνια ισοβίτες

ψέλνουνε κάτι τραγούδια αγιασμένα πια

στου παράδεισου την πύλη σαν τους αλφαμίτες

τα τραγούδια τους και το χάδι τους

τα τραγούδια τους μας λεν και κλαιν σιγά

Στων αγγέλων πάμε πάμε τα μπουζούκια

που είναι σαν τις μέρες τις βυζαντινές

πέταξε τα μαύρα τα γνωστά σου λούσα

και βάλε στην ψυχή σου ανθρώπινες φωνές

Κάποιοι φίλοι μας τις νύχτες...

...

παίζουν και πονούν και μας τραγουδούν

τα μεράκια τους που δεν τα πιάνει ο νους

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Γεια σας κοπέλες,

Είπα να μπω να μάθω τα νεάκια σας. Τί μου κάνετε όλες καλά?

Λαμπρινή, PINK HAT πως πάει η εγκυμοσύνη?

Λαμπρινή μου που θα πας?

ΑΝΙΤΑΚΙ τρελλό πως είσαι?

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου καλή, πότε ξεκινάς με το καλό?

Leutaki μην αγχώνεσαι και μην κάνεις υποθέσεις μόνη σου καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό.

Οι άλλες κοπέλες τι νέα mimitra, zetta, dada, roubies, evmorfia, pepsi, rika, harry, Καle, christine29? (απολογούμαι αν ξέχασα κάποια):|

Εγώ βαραίνω και γίνομαι όλο και πιο δυσκίνητη... Μπαίνω στο τελευταίο τρίμηνο και εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος... Βαφτίσαμε όλα πήγαν καλά. Τώρα πρέπει να ετοιμάσω την άλλη βάφτιση... Και επειγόντως τη λίστα με τα πράγματα των μωρών... Αλλά το μυαλό δεν βοηθάει...

Φιλιά σε όλες

Kalhmera omorfi didimomanoula mas !!!!

Mia xara ta pas kai me to kalo na dexteis ta agorakia sou !!! Auto to komati tis egkimosinis otan dialegis ta pragmata gia to moro i ta mora, tha einai to agapimeno mou. Emena stile me sta magazia gia psonia kai den thelo tipota alo !!!

Egw eimai se fasi hremias telios, tha xaro kai to Pasxa kai to kalokeri kai meta vlepoume. Genika eimai kala, xalari.

Filakia pollaaaaa kai na prosexete kai oi treis !!!!!

Yv7Sp2.png

Roubies

NΤΥΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Παίξε, Χρήστο, το μπουζούκι,

ρίξε μια γλυκιά πενιά

σαν γεμίσω το κεφάλι

γύρνα το στη ζεϊμπεκιά

Να χορέψω μες στη ζάλη,

όμορφα και ταπεινά

η καρδιά μου είναι μαύρη

απʼ τα τόσα βάσανα

Παίξε, Χρίστο, άλλο ένα

μαύρες σκέψεις μου περνούν

κάποια μέρα μες στη στράτα

ξαπλωμένο θα με βρουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παίχτε μου μπουζούκια απόψε, παίχτε μου

πώς ξεχνιέται μια αγάπη, πέστε μου.

Δεν μπορώ για να τη βγάλω απʼ το μυαλό

και το ρίχνω κάθε βράδυ στο πιοτό.

Σε ποια μάγισσα να πάω να μου πει

η καρδιά μου πώς μπορεί να γιατρευτεί;

Τι βοτάνι να μου δώσει για να πιω

της αγάπης να ξεχάσω τον καημό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Δε μου ειπε νομιζω...απλα ειδαμε το κενο ωοθυλακιο...το ειδα και γω...μπορουν να πουν ποτε εγινε ακριβως?

Δεν είμαι σίγουρη,αλλά νομίζω στην Αναστασία της είχε πει περίπου πότε θα της έρθει περίοδος και έτσι και έγινε.Ρωτάω γιατί 14 μέρες μετά την ωορηξία έρχεται περίοδος σε περίπτωση που δεν υπάρχει εγκυμοσύνη.Άρα αφού έκανες ωορηξία...Δεν ξέρω αγαπούλα,δεν θέλω να το παίζω γιατρός,αλλά εγώ αυτό ξέρω.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

PINK HAT Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ...!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

DADA, ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΦΟΥΛΑ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ...!!!!!!!!!!!!:(:(

ΕΦΗ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ....ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...!!!!!!!!!;);)

ΝΑΝΤΙΑ......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ....ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...!!!!!!!;);)

ΖΕΤΑ.......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ..!!!!!!!!!!!;);)

ΜΟΡΦΩ, ΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΤΙΑ.....ΠΟΛΥ ΞΕΝΥΧΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ..!!!!!!!!!:shock::shock:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.....ΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΑ....ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....ΧΑΧΑΧΑ...!!!!!!!!:idea::idea:

ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΧΟΡΕΨΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑΑΑ....!!!!!;);)

ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ..????:shock::shock:

ΕΙΡΗΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ..????????:confused::confused:

ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ.....ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΦΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!:P:p

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ..?????????? :confused::confused:

Kalhmeraaaaaaaaa !!!!!

Auta einai gramena etsi ala einai klasikes merides, prospathise na to kaneis sto peripou. Siga, mia dia kai meta tha matheis poso einai to1/2 flitzani ...

Yv7Sp2.png

Παίξε, Χρήστο, το μπουζούκι,

ρίξε μια γλυκιά πενιά

σαν γεμίσω το κεφάλι

γύρνα το στη ζεϊμπεκιά

Να χορέψω μες στη ζάλη,

όμορφα και ταπεινά

η καρδιά μου είναι μαύρη

απʼ τα τόσα βάσανα

Παίξε, Χρίστο, άλλο ένα

μαύρες σκέψεις μου περνούν

κάποια μέρα μες στη στράτα

ξαπλωμένο θα με βρουν

Etsi se thelooooo kopela mou !!!!!!

Den ksero ti na sou pw gia tous ponous ... I nifi mou exei polikistikes kai o kiklos tis htan 40-50-60 hmeres. Den emine pote fisiologika egkios. Tora einai ston 5 mina me spermatexinsi kai ola kala.

Mou elege oso eperna ta antisilptika erxotane just ala molis ta stamatage pali oti nane ...

Yv7Sp2.png

leuta μου έπιασες πολύ αγαπημένα μου τραγούδια!!!!Εγώ σκέψου δεν χρειάζομαι πολύ για να σηκωθώ να χορέψω,αφού οι φίλοι μου λένε ότι μπορώ να χορέψω ακόμα και με το χτύπημα του κουδουνιού,δεν είναι ανάγκη να ακούσω τραγούδια!!!!Σκέψου στο γάμο μου από τον πρώτο χορό μέχρι που φύγαν οι καλεσμένοι χόρεψα όλα τα τραγούδια,ακόμα και ζειμπέκικα με το νυφικό,χαχαχαχαχα!!!!Πολλοί καλεσμένοι δεν με χαιρέτισαν γιατί δεν ήθελαν να με διακόψουν και χαιρετούσαν τον άντρα μου ή τους γονείς!!!!Πολύ γέλιο σου λέω!!!!

Dadaki μου αγάπη μου γλυκιά,καλημέρα!!!!!!

Christine1012 τι καλα μπηκες 3ο τρίμηνο αντε τα αγορακια ετοιμαζονται θα περασει πολύ γρήγορα αυτο το τρίμηνο, μην παρεις πολλα ρουχα γιατι θα σου φερουν και στο μαιευτήριο εμενα μου εμειναν πολλα αφορετα βεβαια εσεις ειστε περισσοτεροι... Παντα αξια νονα θα ησουν κουκλα ε? πως πανε τα πραγματα στην Κύπρο βιωνεται σημαντικες αλλαγες ή οκ? Εσυ ομως ετοιμασου γιατι το ονειρο σε λίγο ερχεται θα τα βλεπεις και θα λες δικα μου ειναι??? ασε ανυπομονω κι εγω να γεννήσω να σταματησω να αγχωνομαι, εγω ολα καλα λίγο το σίδηρο επεσε και η φεριτίνη και περνω διπλασια ποσοτητα αλλα ολα δοξα το θεο καλα, απλα δεν το αισθανομαι πολύ και ανησυχω αντε να κλωτσήσει να νιωθω πιο σίγουρη.

Leutaki μου απλα ξεκουρασου τις γιορτες τι σημαινει παλι χιλια πραγματα να κανω κανε τα μισα και τα αλλα ξεχασε τα ετσι απλα και θα δεις που θα σου ρθει εχεις πιεστει πολύ μπουμπου μου.

Roubies κι εγω φασολακια παρηγγειλα για σήμερα αλλα θα τα μαγειρεψει η πεθερουλα απο κατω,

Θα παω στο Κιατο κορινθιας δεν εχω ιντερνετ αλλα θα παρω μαζι το Laptop για να βρω σε καμια καφετερια να μπω να δω νεα σας.:o;)

Το καλοκαιρακι οσες μπορειτε να περνετε τον προαστιακο να ερχεστε για μπανιο ειναι τελεια ολο beach bar αλλα οι περισσοτερες θα ειστε εγκυες και μαλλον δεν θα μπορειτε.

Φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...