Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Παω να κάνω καμιά δουλίτσα οτι προλάβω βέβαια και μετά δουλειά,θα τα πούμε μετά,φιλιά.

;););););););););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα πεταλουδίτσες μου! καλα το καιτε το βραδυ δεν κοιμαστε και πολύ ε? η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω κοιμόμουν παλιοτερα αλλα τα τελευταια 3 χρονια ηρεμησα σαν να ξαλαφρωσα και κοιμαμαι βεβαια με πιανει που και που αλλα σπανια πια. Τα τσουρεκια αναβάλονται για του παραχρόνου μαλλον, εντωμεταξυ ψιλοζαλίζομαι μαλλον το σίδηρο δεν ανεβαινει ευκολα και κανω και τις ενεσεις ηπαρίνης απο προχθες και ψιλοαγχωθηκα μεχρι να κανω την πρωτη μετρηση Αnti-ha.

Leuta κουραζεσαι παρα πόλυ βρε παιδακι μου μήπως στρεσαρεις τον εαυτο σου περισσοτερο απο οσο μπορεις??? μπορει να καθυστερει κι απο στρεςς αφοι οι ορμονες κατα κύριο λόγω ρυθμίζουν και την περίοδο, ΄ξεκουρασου και μετα το πασχα οπωσδήποτε σε γιατρο, πιες και λίγο δύοσμο λενε οτι καθαρίζει κι αυτος τον οργανισμό.

Mimitra σχετικα με το στήθος κι εμενα σε καποιες φασεις δεν πολυπρηζόταν ειναι καλο παντως αυτο γιατι δειχνει οτι η προλακτίνη δεν φουντώνει αποτομα εμενα δεν με προβληματίζει καθόλου το στήθος που δεν πρήζεται το αντίθετο θα με προβλημάτιζε, μια χαρα εισαι ξεκουρασου οσο μπορεις και χαλαρωσε κανε πραγματα που σε χαροποιουν εισαι πολύ νεα για να σκας.

Roubies γιατι καπνιζεις βρε παιδι μου δεν μπορεις σιγα σιγα να το πεταξεις το ρημαδι, ακομα δεν σου ηρθε κι ολας καλο αυτο αλλα ειπαμε εμεις χαλαρα δεν αγχωνομαστε αυτες τις αγιες μέρες μπορει ο θεούλης να στειλει το θαυματακι του, αλλα το αντιμετωπίζει ψύχραιμα ετσι πρέπει κανε τεστ οποτε θες εξαλλου οτι ειναι να γίνει εχει γίνει τι κι αν το μαθουμε αυριο τι μεθαυριο το θεμα ειναι να μαθουμε ευχαριστα. Εγω παντως προσευχομαι για σενα.

Evmorfia μου πηγαινε σε ολους τους γιατρους που ειπες αλλα ευχομαι να σε φωτίσει ο θεος να διαλεξεις τον καταλληλο, ο Αρκ ειναι καλος αλλα δεν ειναι θεος ξερω οτι κανει οτι μπορει για να φερει αποτελεσμα με την πρώτη αλλα δυστυχως παιζουν κι αλλοι παραγοντες η αποσταση το οικονομικο αξίζει ομως την επομενη προσπαθεια να την κάνεις οντως ψαγμένη.

Anastasia μου χαμος με τη τιμη της βενζίνης κι εγω δεν ήξερα οτι ειναι τοσο χαμηλο το κερδος πιεστε οσο μπορειτε την εταιρεια να σας πουλήσει χαμηλοτερα, εδω στην καβαλας εχει 3 βενζιναδικα με πολύ χαμημές τιμες και ειναι παντα ουρες αν θελουν κι αυτοι να εχουν καταναλωσει και να κερδιζουν πρεπει να βοηθήσουν.

Σχετικα με τα ζωακια ακουστε να γελασετε ο ανδρας μου σιχαινεται τις γατες αλλα σε πολυ μεγαλο βαθμο ε εδω και ενα χρονο εχει γεννήσει μια γατουλα στη γειτονια και ερχεται και κοιμαται με τα γατακια της μεσα στο μηχανακι του στο καλυμμα και πανω στο αμαξι του πολύ γελιο καθε πρωι ακουω _ Μα γιατι με κυνηγας ξουτ φυγε απο δω παρε και το σοι σου και δρομο, μιλαμε για νερο να τους ρίχνει να τα κυνηγαει κιαυτα τα καημενα ολο εκει ειναι μια μερα μου λεει α δεν γίνεται πρεπει να παω να τους μιλήσω να τους εξηγήσω μήπως και καταλάβουν και φύγουν χι χι αυτα ομως εκει το διασκεδάζουν κι ολας νομιζω...

Καλημερα σε ολες!!!

Αυριο φευγω σνιφ ποτε θα μαθαινω νεα σας????

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Evmorfia μου πηγαινε σε ολους τους γιατρους που ειπες αλλα ευχομαι να σε φωτίσει ο θεος να διαλεξεις τον καταλληλο, ο Αρκ ειναι καλος αλλα δεν ειναι θεος ξερω οτι κανει οτι μπορει για να φερει αποτελεσμα με την πρώτη αλλα δυστυχως παιζουν κι αλλοι παραγοντες η αποσταση το οικονομικο αξίζει ομως την επομενη προσπαθεια να την κάνεις οντως ψαγμένη.

Καλημέρα Λαμπρινή,η απόσταση δεν με πειράζει,στην Αθήνα έχω να μείνω,τώρα το οικονομικό αν έχει μεγάλη διαφορά με εδώ δεν ξέρω,αν και εδώ δεν είναι και οικονομικά,εσυ όμως θα τον ρωτήσεις ναι;

Leuta κουραζεσαι παρα πόλυ βρε παιδακι μου μήπως στρεσαρεις τον εαυτο σου περισσοτερο απο οσο μπορεις??? μπορει να καθυστερει κι απο στρεςς αφοι οι ορμονες κατα κύριο λόγω ρυθμίζουν και την περίοδο, ΄ξεκουρασου και μετα το πασχα οπωσδήποτε σε γιατρο, πιες και λίγο δύοσμο λενε οτι καθαρίζει κι αυτος τον οργανισμό.

Σχετικα με τα ζωακια ακουστε να γελασετε ο ανδρας μου σιχαινεται τις γατες αλλα σε πολυ μεγαλο βαθμο ε εδω και ενα χρονο εχει γεννήσει μια γατουλα στη γειτονια και ερχεται και κοιμαται με τα γατακια της μεσα στο μηχανακι του στο καλυμμα και πανω στο αμαξι του πολύ γελιο καθε πρωι ακουω _ Μα γιατι με κυνηγας ξουτ φυγε απο δω παρε και το σοι σου και δρομο, μιλαμε για νερο να τους ρίχνει να τα κυνηγαει κιαυτα τα καημενα ολο εκει ειναι μια μερα μου λεει α δεν γίνεται πρεπει να παω να τους μιλήσω να τους εξηγήσω μήπως και καταλάβουν και φύγουν χι χι αυτα ομως εκει το διασκεδάζουν κι ολας νομιζω...

Καλημερα σε ολες!!!

ΛΕΣ να μην ερχεται απο το πολυ στρες? Τι να πω...

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ πολυ γελιο με τον αντρα σου!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ!!! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που εχεις παντα κατι να με συμβουλεψεις!!!

Δε θα εχεις ιντερνετ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπέλες,

Είπα να μπω να μάθω τα νεάκια σας. Τί μου κάνετε όλες καλά?

Λαμπρινή, PINK HAT πως πάει η εγκυμοσύνη?

Λαμπρινή μου που θα πας?

ΑΝΙΤΑΚΙ τρελλό πως είσαι?

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου καλή, πότε ξεκινάς με το καλό?

Leutaki μην αγχώνεσαι και μην κάνεις υποθέσεις μόνη σου καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό.

Οι άλλες κοπέλες τι νέα mimitra, zetta, dada, roubies, evmorfia, pepsi, rika, harry, Καle, christine29? (απολογούμαι αν ξέχασα κάποια):|

Εγώ βαραίνω και γίνομαι όλο και πιο δυσκίνητη... Μπαίνω στο τελευταίο τρίμηνο και εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος... Βαφτίσαμε όλα πήγαν καλά. Τώρα πρέπει να ετοιμάσω την άλλη βάφτιση... Και επειγόντως τη λίστα με τα πράγματα των μωρών... Αλλά το μυαλό δεν βοηθάει...

Φιλιά σε όλες

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Γεια σας κοπέλες,

Λαμπρινή μου που θα πας?

Leutaki μην αγχώνεσαι και μην κάνεις υποθέσεις μόνη σου καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό.

Οι άλλες κοπέλες τι νέα mimitra, dada, roubies, evmorfia, pepsi, rika, harry, Καle, christine29? (απολογούμαι αν ξέχασα κάποια):|

Εγώ βαραίνω και γίνομαι όλο και πιο δυσκίνητη... Μπαίνω στο τελευταίο τρίμηνο και εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος... Βαφτίσαμε όλα πήγαν καλά. Τώρα πρέπει να ετοιμάσω την άλλη βάφτιση... Και επειγόντως τη λίστα με τα πράγματα των μωρών... Αλλά το μυαλό δεν βοηθάει...

Φιλιά σε όλες

Αχ Χριστινακι μου τι καλα!! Σε λιγο καιρο θα κρατας τα μωρακια σου αγκαλια!!!!

Ποσο θα ηθελα να ημουν κοντα να σας εβλεπα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Τι κάνετε???

leuta μου όντως μπορεί να μην σου έρχεται επειδή έχεις στρες.Πότε έκανες τεστ και σου βγήκε αρνητικό?Ρε αγαπούλα ξέρω ότι πήγες στον γιατρό,αλλά μήπως πρέπει να ξαναπάς??

Μόρφω μου τζάμπα χαρά έκανα χθες!!!Με το που μπήκα στο δωμάτιο άρχισε η συναυλία και παρ'ότι νύσταζα με έπιασε πάλι νευρικότητα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ.Τελικά κατέληξα να πάω στο άλλο δωμάτιο και φυσικά να κοιμηθώ ύστερα από 1-1,5 ώρα.

Λαμπρινούλα μου πότε φεύγεις ομορφιά μου???Νομίζω αύριο έτσι δεν είναι??Και εγώ μάλλον θα φύγω Πέμπτη και δεν θα έχω ιντερνετ,οπότε θα χαθούμε για λίγο.Να προσέχεις αγαπούλα με το σίδηρο και ειδικά άμα ψιλοζαλίζεσαι κιόλας!!!

Ανιτάκι μου τρελοοοοοοοο,μαρή αν δουν οι άνθρωποι εμένα με σορτσάκι θα λακίσουν και θα με κυνηγάει η Αναστασία μετά που έδιωξα τους πελάτες!!!!!Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Γεια σας κοπέλες,

Λαμπρινή μου που θα πας?

Οι άλλες κοπέλες τι νέα mimitra, zetta, dada, roubies, evmorfia, pepsi, rika, harry, Καle, christine29? (απολογούμαι αν ξέχασα κάποια):|

Φιλιά σε όλες

Κοριτσάρα μου όμορφη,διδυμομανούλα μου εσύ!!!!Χαίρομαι που σε ακούω!!!Νομίζω πως τώρα μπαίνεις στην πιο όμορφη περίοδο.Θα πάρεις τα πράγματα για τα αγόρια σου,θα φτιάξεις σιγά σιγά το δωματιάκι τους και θα τα περιμένεις!!!!!Τι ωραία!!!!Όλα θα πάνε καλά και θα τα κάνεις όλα σιγά σιγά,μην μου αγχώνεσαι μόνο και να ξεκουράζεσαι!!!Ναι καρδιά μου???

Είδες εμένα δεν μου ξεφεύγουν αυτά είναι ΣΤΟ NEW LIFE και οι δυο.Δεν μου έβγαλε τίποτα εχθές.Τι να κάνω έχω μπερδευτεί,σε ποιον γιατρό να παω τελικά;Να πάω embryolab,να παω Παπανικολάου ή να παω Αρκουλή;

ΝΑΙ, ΝΑ ΠΑΣ ΑΡΚΟΥΛΗ..!!!!!!!!!!!:P:p

Γεια σας κοπέλες,

Λαμπρινή μου που θα πας?

Φιλιά σε όλες

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΝΩ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ..!!!!!!!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Ανιτάκι μου τρελοοοοοοοο,μαρή αν δουν οι άνθρωποι εμένα με σορτσάκι θα λακίσουν και θα με κυνηγάει η Αναστασία μετά που έδιωξα τους πελάτες!!!!!Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Roubies ΔΙΔΥΜΗ ΨΥΧΗ δε θελω να λες τετοια για σενα! :evil:

Μαζι θα πλενουμε!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κ

leuta μου όντως μπορεί να μην σου έρχεται επειδή έχεις στρες.Πότε έκανες τεστ και σου βγήκε αρνητικό?Ρε αγαπούλα ξέρω ότι πήγες στον γιατρό,αλλά μήπως πρέπει να ξαναπάς??

To τεστάκι το εκανα σημερα το πρωι γιατι με τοσο πονο φοβηθηκα οχι οτι θα χει γινει θαυμα αλλα αν εχει γινει θα ναι κανα εξωμητριο για να ποναω...

Βαριεμαι ρε roubaki να κλεινω ραντεβου...Δεν εχω σηκωσει κεφαλι..Απο αυριο ξεκιναει η αδεια μου και εχω παλι 1000 πραγματα να κανω...δε μπορω να χω και γυναικολογο που πιθανον και παλι να μη μου πει κατι και να δωσω και το 50άρι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ανιτάκι μου χθες πήγες για γεμιστά και δεν ξαναμπήκες,κλαψ,κλαψ!!!!Εγώ έχω φασολάκια σήμερα!!!

Εμενα η μαμα μου θα μου κανει μπαμιες.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...