Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ναι είναι νέοι.Ο μπαμπάς πάει στα 64 τον Μάη και η μαμά στα 60 τον Σεπτέμβρη.Σιγά σιγά θα κάνουν τα χαρτιά τους για σύνταξη.Μάλλον σε κανέναν χρόνο,δεν ξέρω ακριβώς πότε,γιατί έχουν αλλάξει και αυτά τώρα.

Εσείς κοπέλα μου είχατε καθόλου δουλειά σήμερα????

Η Αλέκα δεν ήρθε.

Kαι μεν οι δικοι μου εχουν μαγαζι και θελω αν μπορεσω να παω Μ. Σαββατο να τους βοηθήσω λίγο.

Εμενα ειναι 64 ο μπαμπας και 56 η μαμα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Αφήστε κορίτσια.Εμείς βέβαια σαν παιδάκια με τον αδερφό μου χαιρόμασταν γιατί είχαμε συνέχεια ζωάκια στο σπίτι,αλλά η μανούλα μου δεν άντεχε.Φυσικά πάντα είχαμε και το δικό μας κατοικίδιο,είτε σκυλάκι είτε γατάκι/α.Τώρα εκτός από αυτά που έχουμε τα δικά μας έχει αναλάβει και τα αδέσποτα της γειτονιάς.Τα ταίζει,τα πηγαίνει στο γιατρό,τα στειρώνει κλπ.Και έχουμε έναν παλιάνθρωπο στην γειτονιά που την βρίζει συνέχεια και της κάνει πόλεμο.Τώρα τελευταία έβαλε και φόλα και η μαμά μου ήταν σε κακό χάλι.Δεν καταλαβαίνω τι άνθρωποι είναι αυτοί ρε κορίτσια!!!Να αυτά είναι αμαρτίες,να τα βάζεις με ανυπεράσπιστα πλάσματα.Και να πω ότι βρώμιζε τη γειτονιά θα καταλάβαινα να της κάνει παρατήρηση,αλλά η μαμά μου στα αδέσποτα βάζει φαγητό κάτω από τον κάδο σκουπιδιών.Και όταν φάνε μαζεύει το δοχειάκι τους.Όπως σας είπα και νωρίτερα είναι μανιώδης με την καθαριότητα.Δεν θα μπορούσε να βρωμίζει ούτε και στον δρόμο.

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΩΤΣΙΔΙ Ο ΤΥΠΟΣ! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Τι τον πειραζουν οι ψυχουλες??????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κορίτσια με εχει προβληματισει κάτι...

Εδω και μερες εχω καθημερινα πονακια στις ωοθηκες σαν ωορρηξια....εχθες το βραδυ σηκώθηκα στις 3:30 με τρομερους πονους στην κοιλια....:confused:

Σκεφτηκα μηπως μου ρθει περιοδος το πρωι, αν και δεν ποναω στις περιοδους μου, σκεφτηκα ισως αλλαξε το θεμα...

Περιοδος δε μου ρθε...:(:(:(:( Ξερετε τι σκεφτηκα???? 2 πράγματα:

1. Αν και η φυσικη συλληψη μας ειπαν οτι ειναι ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ φοβηθηκα μην εγινε κανενα θαυμα και ειναι κανενα εξωμητριο. Γιατι ποναω??? Εκανα ενα τεσ που ειχα βγηκε αρνητικο.
  2. Το 2ο που σκεφτηκα ειναι...λετε λογω στενωσης τραχηλου να εχει εγκλωβιστει αιμα και να μην κατεβαινει και να πάθω κατι????

Ειχα ασταθη κυκλο αλλα ΠΟΤΕ δεν θυμαμαι να εχει αργησει τοσο...και εφοσον η φυσικη συλληψη ειναι σχεδον ΑΔΥΝΑΤΗ αρα κατι αλλο κακο παιζει....

Και πως θα κανω φυσικους??? :(:(:( Μηπως παρολο που δεν εχω διαθεση πρεπει να ξεκινησω απο τωρα γιατι θα με παρει το 2020 να τα μαζεψω? :(:(:(

Θα μου πειτε όπως λεμε και στη ΖΕΤΤΑ να παω σε γιατρο...και θα απαντησω σα τη ΖΕΤΤΑ οτι μετα το Πασχα...πραγματικα δε μπορω να βαλω και αυτο τωρα...:(:(

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ???????????????????????????????????????????????????

ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΩΣ ΤΙΣ 22:30 ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΛΕΙΠΕΤΕ.....:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΧΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΝΑΥΤΙΑ....:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημέρα μπουμπούκα,αντί να βγάζεις μόνη σου πόρισμα μήπως είναι καλύτερα να πας στο γιατρό;Λέω εγώ τώρα.

Αφου ρε ΜΟΡΦΩ μου με ειδε η εξωσωματικος και μου ειπε οτι εγινε ωορρηξια αρα θα μου ρθει....

Αν υπήρχε κατι δε θα το βλεπε? Τι να πω πια...

Απλα γιατι ποναω δεν ξερω...

Ενταξει με το μηνυμα λάθους που σου έβγαζε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Τελικα μαζι με τον Παπανικολ@ου ειναι που με ρωτουσες....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

PINK HAT Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ...!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

DADA, ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΦΟΥΛΑ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ...!!!!!!!!!!!!:(:(

ΕΦΗ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ....ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...!!!!!!!!!;);)

ΝΑΝΤΙΑ......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ....ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...!!!!!!!;);)

ΖΕΤΑ.......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ..!!!!!!!!!!!;);)

ΜΟΡΦΩ, ΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΤΙΑ.....ΠΟΛΥ ΞΕΝΥΧΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ..!!!!!!!!!:shock::shock:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.....ΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΑ....ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....ΧΑΧΑΧΑ...!!!!!!!!:idea::idea:

ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΧΟΡΕΨΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑΑΑ....!!!!!;);)

ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ..????:shock::shock:

ΕΙΡΗΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ..????????:confused::confused:

ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ.....ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΦΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!:P:p

ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ..?????????? :confused::confused:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Και μετα λενε οι γιατροι "μερα παρα μερα" ετσι οπως γυρισα εγω εχθες απο τις 7 ως στις 11 συνεχομενα, εκανα ενα μπανιο, εφαγα λιγο φακη, λιγο ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και κοιμηθηκα κατα τις 12:30...

Μου ρχοταν να τα βγαλω ολα απο την κουραση...

Τι γουτσου γουτσου και τι μερα παρα μερα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και ωορρηξια να ειχα και 3 ωορρηξιες μαζι δε μπορουσα ουτε να κουνησω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΕΦΗ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ....ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...!!!!!!!!!;);)

ΝΑΝΤΙΑ......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ....ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...!!!!!!!;);)

ΖΕΤΑ.......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ..!!!!!!!!!!!;);)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.....ΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΑ....ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....ΧΑΧΑΧΑ...!!!!!!!!:idea::idea:

Οι αλλες μπορει εγω αποκλειεται...μας ειπαν "πολυ δυσκολο, μονο απο θαυμα". Αρα ουτε περιμενω, ουτε ελπιζω...

ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ :P:p:p:p θα ρθουμε με σορτσακια να βαζουμε βενζινη και να πλενουμε τα αμαξια ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Τελικα μαζι με τον Παπανικολ@ου ειναι που με ρωτουσες....

Είδες εμένα δεν μου ξεφεύγουν αυτά είναι ΣΤΟ NEW LIFE και οι δυο.Δεν μου έβγαλε τίποτα εχθές.Τι να κάνω έχω μπερδευτεί,σε ποιον γιατρό να παω τελικά;Να πάω embryolab,να παω Παπανικολάου ή να παω Αρκουλή;

Διαφημίσεις

Είδες εμένα δεν μου ξεφεύγουν αυτά είναι ΣΤΟ NEW LIFE και οι δυο.Δεν μου έβγαλε τίποτα εχθές.Τι να κάνω έχω μπερδευτεί,σε ποιον γιατρό να παω τελικά;Να πάω embryolab,να παω Παπανικολάου ή να παω Αρκουλή;

Μακαρι να πιουμε καφε και να τα συζητησουμε επειδη το θεμα ειναι σοβαρο...αλλα μια πρωτη γνωμη θα σου πω και απο δω.

Και η εξωσωματικη και τα κατεψυγμενα ειναι πολυ σοβαρο, εχεις ταλαιπωρηθει και εχεις φαει πολλα χρηματα....

ΑΡΑ....θα μιλησεις και με τους 3....θα ρωτησεις για τη δοτρια, για τη διαδικασια, για τις τιμες. Θα δεις πως θα σου μιλησουνε και ΜΕΤΑ θα αποφασισετε...Μη βιαστεις!

Να πας και στον Αρκουλη!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μακαρι να πιουμε καφε και να τα συζητησουμε επειδη το θεμα ειναι σοβαρο...αλλα μια πρωτη γνωμη θα σου πω και απο δω.

Και η εξωσωματικη και τα κατεψυγμενα ειναι πολυ σοβαρο, εχεις ταλαιπωρηθει και εχεις φαει πολλα χρηματα....

ΑΡΑ....θα μιλησεις και με τους 3....θα ρωτησεις για τη δοτρια, για τη διαδικασια, για τις τιμες. Θα δεις πως θα σου μιλησουνε και ΜΕΤΑ θα αποφασισετε...Μη βιαστεις!

Να πας και στον Αρκουλη!!!!

Ναι στον Αρκουλή θέλω να πάω γιατι μου φάνηκε σοβαρός απο που μας έχει πει η Λαμπρινή,στον Παπανικολάου λέω να πάω μετά το Πάσχα,στο Embryolab θα πάω αφού χάσω μερικά κιλά γιατί θα μου πει πάλι δεν μπορώ να σε αναλάβω.Αντε πότε θα πιούμε καφέ;

Αντε πότε θα πιούμε καφέ;

Ελα ντε....

Υπολογιζω μετα τις 18/05 γιατι αυτη τη βδομαδα πολλη δουλεια στο φαρμακειο, την αλλη βδομαδα απομονωση στο εξοχικο, μετα επιστρεφω στη δουλεια και εχω το γαμο της κολλητης μου αρα μετα το γαμο..Μαλλον θα ρθω Σαλονικα με τον αδερφο μου...μετα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ναι στον Αρκουλή θέλω να πάω γιατι μου φάνηκε σοβαρός απο που μας έχει πει η Λαμπρινή,στον Παπανικολάου λέω να πάω μετά το Πάσχα,στο Embryolab θα πάω αφού χάσω μερικά κιλά γιατί θα μου πει πάλι δεν μπορώ να σε αναλάβω.

Σωστά βήματα...μια χαρα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...