Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αρχισε η συναυλία,πιο τσιγάρο καλέ ο δικός μου δεν κάπνισε ποτέ έπαιζε και μπάλα και όταν κοιμάται τον ακούει όλη η γειτονιά.

Ρε Μόρφω μου,πως καταφέρνεις και κοιμάσαι???Έχεις κανένα μυστικό???Εγώ έχω δοκιμάσει ωτασπίδες και τίποτα.Άσε που με πιάνει φοβερός εκνευρισμός.

Διαφημίσεις

Ρε Μόρφω μου,πως καταφέρνεις και κοιμάσαι???Έχεις κανένα μυστικό???Εγώ έχω δοκιμάσει ωτασπίδες και τίποτα.Άσε που με πιάνει φοβερός εκνευρισμός.

Το μυστικό είναι οι κλωτσιές,όταν εκνευρίζομαι πάω στο σαλόνι ή στο άλλο κρεβάτι και κοιμάμαι.

Αναλόγως,εχθές κοιμήθηκα στις 4 και μισή και ξύπνησα στις 9 και μισή.Άλλες φορές κοιμάμαι πιο λίγο

Η αλήθεια είναι πως και εγώ χθες περίπου τις ίδιες ώρες με εσένα κοιμήθηκα.Απλά κοιμήθηκα λίγο πιο νωρίς και ξύπνησα πιο νωρίς.Όμως δεν δούλεψα σήμερα 12 ώρες.Δούλεψα 8.Οπότε έχει διαφορά.

Σου υπόσχομαι αγαπούλα μου εσύ γλυκιά,ότι αν δεν έρθει και αύριο θα πάρω!!!Το υποσχέθηκα και στα άλλα κορίτσια,ότι αν δεν έρθει την Τετάρτη θα κάνω τεστ.

Αχ κοριτσάκια μου έχετε τόση αγωνία για μένα.Είναι τόσο συγκινητικό αυτό.Εγώ πάλι δεν έχω καθόλου.Απλά το πήρα απόφαση ότι αύριο δεν θα κάνω τις εξετάσεις και τέλος.

Ρουμπίδι μου....

Εχουμε δει πολλά και ακούσει ακομα περισσότερα. .

Γυναίκες χωρίς παιδιά, λίγο πριν την εξωσωματική, έγκυες μόνες τους..

Ζευγάρι πριν την υιοθεσία (και ενω ετοιμαζαν τα χαρτιά), έγκυος φυσιολογικά. .

Γυναίκα με υιοθετημενο το πρώτο παιδί και απο μονη της φυσιολογικά το δεύτερο. .

Γυναίκα (φίλη μου), χωρίς περίοδο, με χάπια ωορηξιας το πρώτο παιδι, αναπάντεχα κα ξαφνικά το δεύτερο. . (Και χωρίς πρησμένο στήθος).

Δε στο λέω για πλάκα, ούτε για να σου δωσω φρουδες ελπίδες.

ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ μπορεί να είσαι. .

Ειδικά οι "γυναίκες-ρολόγια", όταν έχουν καθυστέρηση είναι σημαντική ένδειξη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Το μυστικό είναι οι κλωτσιές,όταν εκνευρίζομαι πάω στο σαλόνι ή στο άλλο κρεβάτι και κοιμάμαι.

Α κατάλαβα,τα ίδια με μένα!!!!Ρε παιδί μου τι πράγμα είναι αυτό,εμένα ούτε με τις κλωτσιές καταλαβαίνει.Βέβαια δεν τον χτυπάω δυνατά γιατί τον λυπάμαι κιόλας.Τον σκουντάω στην ουσία.Σταματάει για μερικά λεπτά(δυστυχώς πολύ λίγα για να προλάβω να κοιμηθώ)και μετά προς τη δόξα τραβά!!!!

Η αλήθεια είναι πως και εγώ χθες περίπου τις ίδιες ώρες με εσένα κοιμήθηκα.Απλά κοιμήθηκα λίγο πιο νωρίς και ξύπνησα πιο νωρίς.Όμως δεν δούλεψα σήμερα 12 ώρες.Δούλεψα 8.Οπότε έχει διαφορά.

Εγω τωρα θα κάτσω την άλλη κυριακή μετά το Πάσχα,που θα πάει ομως θα έρθει ο Ιούλιοςκαι θα δουλέυω μόνο 8 ώρες.

Α κατάλαβα,τα ίδια με μένα!!!!Ρε παιδί μου τι πράγμα είναι αυτό,εμένα ούτε με τις κλωτσιές καταλαβαίνει.Βέβαια δεν τον χτυπάω δυνατά γιατί τον λυπάμαι κιόλας.Τον σκουντάω στην ουσία.Σταματάει για μερικά λεπτά(δυστυχώς πολύ λίγα για να προλάβω να κοιμηθώ)και μετά προς τη δόξα τραβά!!!!

Εγώ δεν τον λυπάμαι,γιατί αυτος με λυπάται που ροχαλίζει;θα το γυρνάς και πλευρά εγω μουρμουρίζω το βράδυ γύρνα σου λέω δεν με αφήνεις να κοιμηθώ,και τι μου λέει γιατί αφού εγω δεν ροχαλίζω.

Διαφημίσεις

Ρουμπίδι μου....

Εχουμε δει πολλά και ακούσει ακομα περισσότερα. .

Γυναίκες χωρίς παιδιά, λίγο πριν την εξωσωματική, έγκυες μόνες τους..

Ζευγάρι πριν την υιοθεσία (και ενω ετοιμαζαν τα χαρτιά), έγκυος φυσιολογικά. .

Γυναίκα με υιοθετημενο το πρώτο παιδί και απο μονη της φυσιολογικά το δεύτερο. .

Γυναίκα (φίλη μου), χωρίς περίοδο, με χάπια ωορηξιας το πρώτο παιδι, αναπάντεχα κα ξαφνικά το δεύτερο. . (Και χωρίς πρησμένο στήθος).

Δε στο λέω για πλάκα, ούτε για να σου δωσω φρουδες ελπίδες.

ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ μπορεί να είσαι. .

Ειδικά οι "γυναίκες-ρολόγια", όταν έχουν καθυστέρηση είναι σημαντική ένδειξη.

Το ξέρω καρδιά μου,έχω ακούσει και εγώ πολλά.Είναι σίγουρο πως αν κάναμε τις προσπάθεις που κάναμε τους προηγούμενους μήνες θα καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα τώρα.Αλλά επειδή δεν προσπαθήσαμε αρκετά γι'αυτό είμαι τόσο ήρεμη και δεν το πιστεύω.Τι να πω.Ίσως υποσυνείδητα να μην πιστεύω πια ότι μπορώ να μείνω έγκυος φυσιολογικά.Δεν ξέρω.

Πριν πάει το αγόρι μου για ύπνο με ρώτησε για τις αυριανές εξετάσεις.Εγώ δεν είχα πει ότι δεν μου έχει έρθει περίοδος γιατί και αυτός εγκυμοσύνη θα σκεφτόταν και δεν ήθελα να απογοητευτεί.Του λέω λοιπόν πως δεν θα πάω γιατί δεν έχω αδιαθετήσει και ότι παρακαλάω να μου έρθει σύντομα για να μπορέσω να κάνω τις εξετάσεις και να μην πέσει μέσα στις αργίες.Οπότε εκείνος μου λέει "Δηλαδή δεν παρακαλάς να μην έρθει?" και του λεώ "Αφού αγάπη μου δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα,μην το σκέφτεσαι".Και πήγε για ύπνο.Μάλλον απογοτεύτηκε,αλλά δεν θέλω να ελπίζει τζάμπα.Μετά θα είναι χειρότερα.

Εγώ δεν τον λυπάμαι,γιατί αυτος με λυπάται που ροχαλίζει;θα το γυρνάς και πλευρά εγω μουρμουρίζω το βράδυ γύρνα σου λέω δεν με αφήνεις να κοιμηθώ,και τι μου λέει γιατί αφού εγω δεν ροχαλίζω.

Φυσικά και τον γυρνάω πλευρό.Αλλά και πάλι,ύστερα λίγο τα ίδια.Εννοείται ότι μουρμουράω και μερικές φορές με ακούει.Η διαφορά είναι ότι εμένα με πιστεύει και στεναχωριέται που δεν με αφήνει να κοιμηθώ,αλλά δυστυχώς φάρμακο δεν έχουμε βρει ακόμα.

Το ξέρω καρδιά μου,έχω ακούσει και εγώ πολλά.Είναι σίγουρο πως αν κάναμε τις προσπάθεις που κάναμε τους προηγούμενους μήνες θα καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα τώρα.Αλλά επειδή δεν προσπαθήσαμε αρκετά γι'αυτό είμαι τόσο ήρεμη και δεν το πιστεύω.Τι να πω.Ίσως υποσυνείδητα να μην πιστεύω πια ότι μπορώ να μείνω έγκυος φυσιολογικά.Δεν ξέρω.

Πριν πάει το αγόρι μου για ύπνο με ρώτησε για τις αυριανές εξετάσεις.Εγώ δεν είχα πει ότι δεν μου έχει έρθει περίοδος γιατί και αυτός εγκυμοσύνη θα σκεφτόταν και δεν ήθελα να απογοητευτεί.Του λέω λοιπόν πως δεν θα πάω γιατί δεν έχω αδιαθετήσει και ότι παρακαλάω να μου έρθει σύντομα για να μπορέσω να κάνω τις εξετάσεις και να μην πέσει μέσα στις αργίες.Οπότε εκείνος μου λέει "Δηλαδή δεν παρακαλάς να μην έρθει?" και του λεώ "Αφού αγάπη μου δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα,μην το σκέφτεσαι".Και πήγε για ύπνο.Μάλλον απογοτεύτηκε,αλλά δεν θέλω να ελπίζει τζάμπα.Μετά θα είναι χειρότερα.

Με αυτα που διαβάζω πως να κοιμηθώ!

Ρε ματια μου, ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΑ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ, ΜΙΑ ΕΠΑΦΉ!

Δε λεω οτι είσαι (αν ήξερα θα ήμουν μάντης), λεω οτι μπορεί και να είσαι.

Πρώτη φορά αργεί ετσι δεν είναι?

Μην ακούω για άλλους μήνες , που κάνατε πολυ προσπάθεια κλπ κλπ.

Αυτα τα ακούω βερεσέ.

Ενα σπέρμα-μια επαφή.

Δε λεω οτι είσαι, λεω οτι ΙΣΩΣ εισαι, λεω ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?

Σ'αγαπώ πολύ μπέμπα.

Εύχομαι να μην αδιαθετήσεις, να χορεύω ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...