Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ !!ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΟΥ ..ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΕΧΩ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝΝΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΣΗ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΦΕ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ .ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΟΥΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ.ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΘΑ ΗΜΟΥΝ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ..!Α ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΦΒ!!:wink:

ΑΧ, ΒΡΕ RODO ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΣΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ.....ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ..!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.......ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΕΧΩ ΚΑΟΥΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ, ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 36,8 - 37 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΚΑΚΟΣΤΟΜΑΧΙΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ 1ΛΕΞΗ!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΑΛΛΑ ΌΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ...............

ΤΟ ΝΙΩΘΩ Ε Ε Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ....

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ...

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ....

url]

zetta εχω πεθανει στο γελιο με το ομμμμμμμ!!!!

Και εγω ειχα υψηλη οιστραδιολη στην πρωτη εξωσωματικη το πηγαινα για υπερδιεργεση αλλα ολα καλα τελικα.

christine1012 εχεις απολυτο δικο σευχαριστω!

anitaki ηρεμησε αυριο ειπαμε θα τα σπασουμε!

rodo μου υπομονη και ηρεμια οσο κλισε και αν ακουγεται ειναι η μονη λυση!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

zetta εχω πεθανει στο γελιο με το ομμμμμμμ!!!!

Και εγω ειχα υψηλη οιστραδιολη στην πρωτη εξωσωματικη το πηγαινα για υπερδιεργεση αλλα ολα καλα τελικα.

christine1012 εχεις απολυτο δικο σευχαριστω!

anitaki ηρεμησε αυριο ειπαμε θα τα σπασουμε!

rodo μου υπομονη και ηρεμια οσο κλισε και αν ακουγεται ειναι η μονη λυση!!

ΑΧ αλήθεια βρε κορίτσι?

Τελικά δεν το έπαθα μόνο εγώ?

Καλά κάνεις και μου το λες, να ξελαμπικάρω λίγο...

url]

Annitaki και δασοπυρόσβεση έχεις και θολούρα και γενικώς.......Αθήνα μένω καλεεεεεεε η εγκυμοσυνη σε ξεκουτιανε λεμεεεεεε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......!!!!!!!!!!!

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΚΕΛΛΥ......ΣΟΥ ΕΙΠΑ.....ΕΧΩ ΖΑΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΟΛΟΥΡΑ...!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ...............

ΤΟ ΝΙΩΘΩ Ε Ε Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ....

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ...

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ....

ΜΑΚΑΡΙ ΑΓΑΠΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΙ...!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ??????? ΟΛΟ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝΕ..!!!!!!!:(:(:(:(:(

ΛΙΝ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΙΜΙΤΡΑ, ΖΑΜΠΟΝΕΛΑΚΙ, ΡΙΚΑ....ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ????????????:shock::shock::shock::shock::shock:

ΛΕΤΑΚΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.????? ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.?????:cool::cool::cool::cool:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!! Και ΧΡΟΝΙΑ μας ΠΟΛΛΑ !!!!!!!

Με την ληστεια εχω μεινει και χωρίς τεχνολογία. Και χανω επεισόδια. Εχτες δεν κατάφερα να σας γράψω απλά λίγο διάβασα.Περιμένω να παραλάβω το νέο μου tablet γιατι με το κιν δεν μπορω να μπαίνω συνέχεια στο Internet. Μου τι δίνει.

leutaki mou δεν έχω λόγια.... Οτι και να πω είναι λίγο. Ούτως η άλλως με πρόλαβαν τα κοριτσακια μας. Απλά σε νοιώθω και το ξέρεις!!!

Πετροβασιλη;;;;; δεν παιζεσαι!!!!! Εσύ στην γλυκοναζογκρινια έχεις ξεπεράσει και μένα. Αν και νομίζω οτι φταίνε οι ορμονες λόγω εγκυμοσύνης. Αχ κορίτσια κουράγιο μας!! Και είναι ακόμα η αρχή. Να δώ πως θα την κάνουμε καλα όσο θα φουσκώνει.

Double Christine εγκυουλες μου γλυκές σας στέλνω πολλα Φιλακια στις φουσκωμενες κοιλιτσες σας!!!!!

Alex mou!!!! Κοριτσάκι μου γλυκό τι περασες; Θεέ μου πάλι καλα που είσαι καλα και τα υπόλοιπα διορθώνονται. Οσο σκέφτομαι οτι εχτες ήμουνα τόσο κοντα σου και δεν μπόρεσα να σου δώσω μια αγκαλιά παρηγοριας στεναχωριεμαι.

Είχα παει να δώ τη Kelly στο μητέρα. Οταν είδα το μην σου είχα ήδη φύγει.

Εμαθα όμως οτι γνωρίσες το μουρλοκομειο και το ταλιμπανακι της εεεεε;;;;

Οτι θες είμαστε πλάι σου. (Είμαστε και στον ίδιο γιατρο)

Πρόεδρε;;;;; Σε βρήκα στο φατσοβιβλιο για πρόσθεσε με μην βάλω τις φωνές!!!!

Aaaaaa και μην ξεχνιεστε zamponelaki=Natasa

Anastasaki συμφωνώ με τον λόγο που εβγαλες για τους γιατρούς.

Σας αγαπω όλες και σε όσες δεν αναφέρθηκα. Είμαστε και πολλές ζωή να χουμε

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και χρόνια μας πολλά.

rodo μου κάνε υπομονή κοπέλα μου.Ξέρω δεν είναι εύκολο,αλλά κάνε λίγη ακόμα υπομονή και θα δείξει το πράγμα πως πάει.Εύχομαι όλα καλά.

zetta μου δεν ξέρω τι θα πει ανεβασμένη Ε2 και ελπίζω και εσύ αύριο να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς.

christine μου με το καλό να ακούσεις καρδούλα σε 2 εβδομάδες.

leuta μου ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.Καλό είναι να ξέρεις,ώστε επιτέλους να βρεθεί ένας γιατρός να σου πει γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα.

alex ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα και να πας σπιτάκι σου να ξεκουραστείς.

kelly μου όλα καλά με το Ναταλάκι σου?Θα πάτε σήμερα τελικά?Το εύχομαι.

anitaki μου γλυκό αύριο είναι η μέρα σου!!!!Άντε κοριτσάκι μου να πάρουμε μια χοριακάραααααααα!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!! Και ΧΡΟΝΙΑ μας ΠΟΛΛΑ !!!!!!!

Με την ληστεια εχω μεινει και χωρίς τεχνολογία. Και χανω επεισόδια. Εχτες δεν κατάφερα να σας γράψω απλά λίγο διάβασα.Περιμένω να παραλάβω το νέο μου tablet γιατι με το κιν δεν μπορω να μπαίνω συνέχεια στο Internet. Μου τι δίνει.

Πετροβασιλη;;;;; δεν παιζεσαι!!!!! Εσύ στην γλυκοναζογκρινια έχεις ξεπεράσει και μένα. Αν και νομίζω οτι φταίνε οι ορμονες λόγω εγκυμοσύνης. Αχ κορίτσια κουράγιο μας!! Και είναι ακόμα η αρχή. Να δώ πως θα την κάνουμε καλα όσο θα φουσκώνει.

Σας αγαπω όλες και σε όσες δεν αναφέρθηκα. Είμαστε και πολλές ζωή να χουμε

ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..!!!!!!!!!!!!

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΣΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ.....????????:(:(:(:(:(:(

Έκτακτο ανακοινωθέν!!!!Μ!Μ!!

Βγαίνουμε και πάμε Σπιτι μας!!!!!!!!ΜΜ! Τα υπόλοιπα Απο το Σπιτι.

Φιλακια

Μπράβο κοπέλα μου!!!!Καλή ξεκούραση και περαστικά!!!!

Ανιτάκι μην στεναχωριέσαι,ούτε εγώ έχω συναντηθεί με καμία!!!!Που θα πάει θα βρεθούμε όλες στο πάρτυ που θα κάνεις για την εγκυμοσύνη σου το καλοκαίρι!!!χιχιχιχιχι:P

Μπράβο κοπέλα μου!!!!Καλή ξεκούραση και περαστικά!!!!

Ανιτάκι μην στεναχωριέσαι,ούτε εγώ έχω συναντηθεί με καμία!!!!Που θα πάει θα βρεθούμε όλες στο πάρτυ που θα κάνεις για την εγκυμοσύνη σου το καλοκαίρι!!!χιχιχιχιχι:P

ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...