Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ναι ρε συ Ρουμπάκι...ήμουν πολύ στεναχωρημένοι...αυτά τα παιδιά τα έχω από την ημέρα που ανοίξαμε και είναι και τίμια...δεν ήξερα ποιόν να διώξω...πάλι καλά που με την συζήτηση τα βρίκαμε και τώρα είμαστε όλοι μαζί.νιώθω σαν να έχω την ευθύνη τους και είναι και γι'αυτά πολύ δύσκολα.

Αχ κορίτσι ευτυχώς που ήρθαν έτσι τα πράγματα.Και εμένα οι γονείς μου αναγκάστηκαν να διώξουν τον έναν υπάλληλο και στεναχωρήθηκαν πολύ.Φυσικά είχαν κόψει άνα κάρο δικά τους προσωπικά έξοδα νωρίτερα μήπως και μπορέσουν να σώσουν την κατάσταση,μετά τον έκαναν part time,αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Ακριβώς έτσι...Να σου δώσω να καταλάβεις ΔΕΠ είναι η διεθνής τιμή πετρελαιου όλες οι εταιρείες αγοράζουν σε αυτή την τιμή από κει και πέρα αυτές βάζουν το ανάλογο καπέλο στους πελάτες τους(σε εμάς) και αυτό πάει ανάλογα με την κατανάλωση.

Α γι' αυτό από πρατήριο σε πρατήριο παίζουν και μερικές φορές μεγάλες διαφορές...Και πάντα έλεγα αφού έπεσε η τιμή του πετρελαίου τι το κρατάνε τόσο πάνω? Μεγάλη μ!@#%$ια και για εσάς και για τους καταναλωτές...

cOiVp2.png

Αχ κορίτσι ευτυχώς που ήρθαν έτσι τα πράγματα.Και εμένα οι γονείς μου αναγκάστηκαν να διώξουν τον έναν υπάλληλο και στεναχωρήθηκαν πολύ.Φυσικά είχαν κόψει άνα κάρο δικά τους προσωπικά έξοδα νωρίτερα μήπως και μπορέσουν να σώσουν την κατάσταση,μετά τον έκαναν part time,αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Ξέρω ακριβώς τι λες...εμείς μέχρι στιγμής τους γλιτώσαμε, ευχομαι να καλυτέρεψουν λίγο τα πράγματα για να έχουμε όλη δουλειά.Τι μαγαζί έχουν οι δικοί σου?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα εγώ έφαγα φακές, χωρις λάδι...μπλιαξ...ρε κορίτσια δεν πήγαιναν κάτω με τίποτα..

Εγώ δεν ξέρω πως το είχα συνδυάσει αλλά πίστευα ότι η μάνα μου κάνει τις φακές χωρίς λάδι και έτσι της έκανα χρόνια και τρώγαμε. Το ανακάλυψα όταν γυρίσαμε μόνιμα στο νησί και μαγείρεψε η μάνα. :?:?:?:?Οπότε τώρα τη Μ. Παρασκεύη που νηστεύουμαι και το λάδι του κάνω τις φακές που έκανα τότε και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Εννοείται με κρεμμυδάκι και σάλτσα έτσι, όχι σκέτες...

cOiVp2.png

Εγω είμαι αμαρτωλή δεν κάνω νηστεία

Και λογικό το ακούω, με τόση κούραση να κάνεις και νηστεία, δε λέει. Πέρασα και εγώ κάποιες χρονιές που μαγείρευε η μάνα μου τα νηστήσιμα και έβγαινα έξω μετα και του έδινα και καταλάβαινε...

cOiVp2.png

Σήμερα εγώ έφαγα φακές, χωρις λάδι...μπλιαξ...ρε κορίτσια δεν πήγαιναν κάτω με τίποτα..

Χωρίς λάδι, τρώω άνετα τη φαβα ανακατεμένη με ντοματουλα, αγγούρι και κρεμμυδάκι...

cOiVp2.png

Α γι' αυτό από πρατήριο σε πρατήριο παίζουν και μερικές φορές μεγάλες διαφορές...Και πάντα έλεγα αφού έπεσε η τιμή του πετρελαίου τι το κρατάνε τόσο πάνω? Μεγάλη μ!@#%$ια και για εσάς και για τους καταναλωτές...

Και όχι μόνο αυτό...να ξέρεις ότι παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο το πότε έχει κάνει παραγγελία ένας πρατηριούχος,επειδή η τιμή αλλάζει σχεδόν κάθε μέρα αν εγώ παραγγείλω σήμερα και αυριο η τιμή αυτή πέσει δεν μπορώ να δώσω το κάυσιμο με χασούρα και είμαι πιο ακριβός, όμως υπάρχουν και φορές που είμαι πιο φθηνός...όμως κακα τα ψέμματα δεν σώνεται η κατάσταση αν δεν πεσουν οι φόροι του πετρελαιου.

Παράδειγμα...Σήμερα πουλάω 1,67 αμόλυβδη οι φόροι είναι το 1,40...τα υπόλοιπα 15 λεπτά περίπου είναι των διυληστηρίων, 5 λεπτά το δικό μουυ κέρδος και 7 λεπτά της εταιρείας...

Καταλαβαίνεις λοιπόν τι γίνεται...ξεσκιζόμαστε εμείς για να κερδίζει το κράτος.

I81rp3.png

Ξέρω ακριβώς τι λες...εμείς μέχρι στιγμής τους γλιτώσαμε, ευχομαι να καλυτέρεψουν λίγο τα πράγματα για να έχουμε όλη δουλειά.Τι μαγαζί έχουν οι δικοί σου?

'Εχουν pet shop.Βέβαια δεν πουλάμε τόσο ζωάκια όσο τροφές και αξεσουάρ.Όταν το πρωτοάνοιξαν πουλάγαμε και ζωάκια,αλλά η μαμά μου κυρίως είχε μεγάλο ψυχολογικό να τα βλέπει στα κλουβιά και έτσι με το πέρασμα του χρόνου δεν ξαναφέραμε.Σκέψου ότι άμα π.χ. πουλούσαμε γατάκια,τα βράδια ή τα Σαβ/κα,όταν έκλεινε το μαγαζί τα έφερνε σπίτι και την άλλη μέρα τα ξαναπήγαινε.

Διαφημίσεις

Και όχι μόνο αυτό...να ξέρεις ότι παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο το πότε έχει κάνει παραγγελία ένας πρατηριούχος,επειδή η τιμή αλλάζει σχεδόν κάθε μέρα αν εγώ παραγγείλω σήμερα και αυριο η τιμή αυτή πέσει δεν μπορώ να δώσω το κάυσιμο με χασούρα και είμαι πιο ακριβός, όμως υπάρχουν και φορές που είμαι πιο φθηνός...όμως κακα τα ψέμματα δεν σώνεται η κατάσταση αν δεν πεσουν οι φόροι του πετρελαιου.

Παράδειγμα...Σήμερα πουλάω 1,67 αμόλυβδη οι φόροι είναι το 1,40...τα υπόλοιπα 15 λεπτά περίπου είναι των διυληστηρίων, 5 λεπτά το δικό μουυ κέρδος και 7 λεπτά της εταιρείας...

Καταλαβαίνεις λοιπόν τι γίνεται...ξεσκιζόμαστε εμείς για να κερδίζει το κράτος.

Ναι αυτό με το φόρο είναι τραγικό για όλους. Θυμάμαι έβαζα στο αυτοκινητάκι μου 25 ευρω και πέρναγα σχεδόν 3 βδομάδες. Τώρα θέλω 20 τη βδομάδα, και υποτίθεται δεν καίει κιόλας...Το χρησιμοποιώ συνέχεια.

cOiVp2.png

'Εχουν pet shop.Βέβαια δεν πουλάμε τόσο ζωάκια όσο τροφές και αξεσουάρ.Όταν το πρωτοάνοιξαν πουλάγαμε και ζωάκια,αλλά η μαμά μου κυρίως είχε μεγάλο ψυχολογικό να τα βλέπει στα κλουβιά και έτσι με το πέρασμα του χρόνου δεν ξαναφέραμε.Σκέψου ότι άμα π.χ. πουλούσαμε γατάκια,τα βράδια ή τα Σαβ/κα,όταν έκλεινε το μαγαζί τα έφερνε σπίτι και την άλλη μέρα τα ξαναπήγαινε.

Αχ τι καλή που είναι η μαμά σου....θέλω να την γνωρίσω...

I81rp3.png

Εγώ δεν έχω πρόβλημα,μπορώ να τις φάω τις φακές και χωρίς λάδι.Εντάξει δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν κιόλας,αλλά θα το κάνω.

Μόρφω μου ο καθένας κάνει όπως νιώθει.Και εγώ υπήρχαν φορές που δεν νήστευα ή νήστευα μόνο κάποιες από τις μέρες της μεγάλης εβδομάδας.Φέτος είπα να νηστέψω όλη την μεγάλη εβδομάδα.

Εγινέ και το κατοικίδιο πολυτέλεια, δυστυχώς. Αχ μωρε η μανούλα σου, τα πόναγε τα καυμένα...Αμα έχεις ευαισθησίες όυτε το μαγαζί δεν σε αλλάζει.

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...