Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Αναστασία μου γύρισα από τους γονείς!!!!Μωρέ όταν δουλεύω μέχρι το βράδυ δεν τους βλέπω συχνά.Έχουν και αυτοί μαγαζί,οπότε άμα βρίσκω λίγο χρόνο παραπάνω πηγαίνω και τους βλέπω και κάθομαι αρκετά για να μην στεναχωριούνται και αυτοί ότι με χάσαν τελείως.

Που είναι τα άλλα κορίτσια σήμερα????

Ρικάκι μου,ομορφιά μου τι καλά που είσαι και εσύ εδώ.

Μόναχούλα θα σε άφηνα ρε Νάντια μου. Τη Μόρφω δε βλέπω και ανήσυχώ. Αλλα μάλλον θα μαγειρεύει...Εχουμέ και την Αναστασούλα.

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Πρέπει να είναι πολύ νέοι οι γονείς σου για να δουλεύουν ακόμα.

Η Αλέκα είρθε?

Ναι είναι νέοι.Ο μπαμπάς πάει στα 64 τον Μάη και η μαμά στα 60 τον Σεπτέμβρη.Σιγά σιγά θα κάνουν τα χαρτιά τους για σύνταξη.Μάλλον σε κανέναν χρόνο,δεν ξέρω ακριβώς πότε,γιατί έχουν αλλάξει και αυτά τώρα.

Εσείς κοπέλα μου είχατε καθόλου δουλειά σήμερα????

Η Αλέκα δεν ήρθε.

Μια χαρά Αναστασάκι μου, βραδυνή χαλάρωση με το παρεάκι...Εσύ? Η δουλίτσα πήγε καλά και σήμερα? Ετσι να ανεβαίνει συνέχεια...

Σήμερα είρθε ο επιθεωρητής από Aegean και του ζητήσαμε μείωση τιμής για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί, είπε θα το κουβεντιάσει με τους ανώτερους και θα μας πει...Κοίτα τώρα που ανοιγει ο καιρός δουλίτσα έχει, το θέμα είναι να μπορούμε και τον χειμώνα να είμαστε έστω ίσα στα έσοδα-έξοδα, τα πράγματα παντού πάνε κατά διαόλου, δεν είμαστε οι μοναδικοι που έχουν πρόβλημα...Θα δούμε τι θα γίνει, ότι ξημερώσει για όλους θα ξημερώσει και για μας.

Το καλό είναι ότι μίλησα με τα παιδιά στην δουλειά και τους είπα ότι θα έπρεπε να διώξω κάποιον και δεχτήκαν να τους μειώσω τις ώρες και να μείνουν και τα τρία.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Χίλια χρόνια θα ζήσεις Μορφούλα, ότι σε μελετούσαμε. Καλά είσαι? Ελπίζω να μην έχεις πάλι δουλειές...

Μόλις γύρισα απο την δουλειά,οχι οχι λέω να μην κάνω τίποτα σήμερα,αυριο θα μαγειρέψω και θα κάνω δουλειές

Διαφημίσεις

Ηρθα ήρθα τι μου κάνετε γλυκιές μου νυχτεριδούλες;

Καλά είμαστε αγαπούλα.Εσείς είχατε δουλειά σήμερα?Πες μου τώρα ότι σιδέρωσες χθες βράδυ να τρελαθώ!!!!

Σήμερα τι δουλειές θα κάνεις????Για πες!!!

Σήμερα είρθε ο επιθεωρητής από Aegean και του ζητήσαμε μείωση τιμής για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί, είπε θα το κουβεντιάσει με τους ανώτερους και θα μας πει...Κοίτα τώρα που ανοιγει ο καιρός δουλίτσα έχει, το θέμα είναι να μπορούμε και τον χειμώνα να είμαστε έστω ίσα στα έσοδα-έξοδα, τα πράγματα παντού πάνε κατά διαόλου, δεν είμαστε οι μοναδικοι που έχουν πρόβλημα...Θα δούμε τι θα γίνει, ότι ξημερώσει για όλους θα ξημερώσει και για μας.

Το καλό είναι ότι μίλησα με τα παιδιά στην δουλειά και τους είπα ότι θα έπρεπε να διώξω κάποιον και δεχτήκαν να τους μειώσω τις ώρες και να μείνουν και τα τρία.

Μπράβο Αναστασούλα μου.Μακάρι να πετύχετε μείωση της τιμής.Πάντως είναι καλό που και οι υπάλληλοι καταλαβαίνουν την κατάσταση και έτσι κάνετε καλές συμφωνίες μεταξύ σας!!!!

Καλά είμαστε αγαπούλα.Εσείς είχατε δουλειά σήμερα?Πες μου τώρα ότι σιδέρωσες χθες βράδυ να τρελαθώ!!!!

Σήμερα τι δουλειές θα κάνεις????Για πες!!!

Το ΣΚ δουλέψαμε καλά,σήμερα καλούτσικα,εμας μας αφήνουν τελευταία στιγμή για να τα φάνε φρέσκα

Μόλις γύρισα απο την δουλειά,οχι οχι λέω να μην κάνω τίποτα σήμερα,αυριο θα μαγειρέψω και θα κάνω δουλειές

Να ένα καλό βήμα.Σήμερα δουλειές όχι,μόνο παρέα με τις φιλεναδούλες από το φόρουμ!!!!!

Κάτι είναι και αυτό γι'αυτούς. όλοι καταλαβαίνουν την κατάσταση και ανάλογα πρέπει να πράξουν. Μακάρι να σας μειώσουν την τιμή και να ανεβείτε. Δηλαδή σε κάθε πρατήριο δίνουν ότι τιμή θέλουν???

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Το ΣΚ δουλέψαμε καλά,σήμερα καλούτσικα,εμας μας αφήνουν τελευταία στιγμή για να τα φάνε φρέσκα

Όντως δίκιο έχεις!!!!Έτσι ρε κορίτσια να ακούω ότι υπάρχει λίγη δουλίτσα να παίρνουμε τα πάνω μας!!!!

Μπράβο Αναστασούλα μου.Μακάρι να πετύχετε μείωση της τιμής.Πάντως είναι καλό που και οι υπάλληλοι καταλαβαίνουν την κατάσταση και έτσι κάνετε καλές συμφωνίες μεταξύ σας!!!!

Ναι ρε συ Ρουμπάκι...ήμουν πολύ στεναχωρημένοι...αυτά τα παιδιά τα έχω από την ημέρα που ανοίξαμε και είναι και τίμια...δεν ήξερα ποιόν να διώξω...πάλι καλά που με την συζήτηση τα βρίκαμε και τώρα είμαστε όλοι μαζί.νιώθω σαν να έχω την ευθύνη τους και είναι και γι'αυτά πολύ δύσκολα.

I81rp3.png

Κάτι είναι και αυτό γι'αυτούς. όλοι καταλαβαίνουν την κατάσταση και ανάλογα πρέπει να πράξουν. Μακάρι να σας μειώσουν την τιμή και να ανεβείτε. Δηλαδή σε κάθε πρατήριο δίνουν ότι τιμή θέλουν???

Ακριβώς έτσι...Να σου δώσω να καταλάβεις ΔΕΠ είναι η διεθνής τιμή πετρελαιου όλες οι εταιρείες αγοράζουν σε αυτή την τιμή από κει και πέρα αυτές βάζουν το ανάλογο καπέλο στους πελάτες τους(σε εμάς) και αυτό πάει ανάλογα με την κατανάλωση.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...