Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου γλυκες! καλησπερα,

Pink hat εχεις δικιο με τα φαρμακα φυτικα απο Βουλγαρια αλλα ευτυχως ηταν made in USA τωρα τα ειδα αλλα αυτο θα με πήραζε εμενα αφου ολα ειχαν πεσει πανω μου αλλα δοξα το θεο ο εφιαλτης τελείωσε, παντως εγω επινα η καημενη οτι εβρισκα απο την απελπισια μου.

Roubies μπραβο ετσι χαλαρη να εισαι και να μην το πιστεψεις ακόμη οτι εισαι εγκυος θελω να το ζήσεις αυτο το ξαφνικο το αναπαντεχο μακαρι παναγίτσα μου λες να πας και να δεις σακο τελικα στον Αρκουλη πλακα θα χει!

Anastasia μου κορμαρα εισαι κι εσυ τι διαιτα μωρε να κανεις σαν την mimitra μας εχετε τρελλανει. Θελω κι εγω να κανω τσουρεκια αλλα το βλεπω πολύ ακατορθωτο και δεν μου διχνει και κανεις αυριο ομως θα το παλεψω.

Mimitra μου κι εμενα μάρεσει να καθαρίζω αλλα οχι συνεχεια ειμαι με τις ωρες μου κατι σαν την Αννιτα αμα με πιασει το γλύφω αλλα χαλαρωνω και πολύ συχνα.

Dadaki μπραβο ειστε καλήτερα με το μωρο σου ε? κανε παιδι μου και σεξ μην το ξεσυνηθίσεις να εξισοροπουνται και οι ορμονες ασε που φτιάχνουν και τα ωαρια με το σεξ, πως αλλιως να σε πεισω πια....

Παω για ξαπλα ειμαι πολύ κουρασμενη πραγματικα σας θαυμαζω ολες με τα τοσα που κανετε μπραβο κορίτσια ευτυχως που εχω δικαιολογια τωρα αλλα γενικα οι ρυθμοι μου μετα την ανεργεια επεσαν δεν ειχα και πολύ ορεξη να κανω πολλα πραγματα σε μια μερα πιο πολυ για βολτες ειμαι.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Aκομα στο μαγαζι ειμαστε...αλλα ευτυχως εμαθα οτι η μαμα μου εχει φακες και θα φαω κατι το βραδυ...

ΕΧΩ ΞΕΛΙΓΩΘΕΙ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσαρες μου γλυκες! καλησπερα,

Pink hat εχεις δικιο με τα φαρμακα φυτικα απο Βουλγαρια αλλα ευτυχως ηταν made in USA τωρα τα ειδα αλλα αυτο θα με πήραζε εμενα αφου ολα ειχαν πεσει πανω μου αλλα δοξα το θεο ο εφιαλτης τελείωσε, παντως εγω επινα η καημενη οτι εβρισκα απο την απελπισια μου.

Roubies μπραβο ετσι χαλαρη να εισαι και να μην το πιστεψεις ακόμη οτι εισαι εγκυος θελω να το ζήσεις αυτο το ξαφνικο το αναπαντεχο μακαρι παναγίτσα μου λες να πας και να δεις σακο τελικα στον Αρκουλη πλακα θα χει!

Anastasia μου κορμαρα εισαι κι εσυ τι διαιτα μωρε να κανεις σαν την mimitra μας εχετε τρελλανει. Θελω κι εγω να κανω τσουρεκια αλλα το βλεπω πολύ ακατορθωτο και δεν μου διχνει και κανεις αυριο ομως θα το παλεψω.

Mimitra μου κι εμενα μάρεσει να καθαρίζω αλλα οχι συνεχεια ειμαι με τις ωρες μου κατι σαν την Αννιτα αμα με πιασει το γλύφω αλλα χαλαρωνω και πολύ συχνα.

Dadaki μπραβο ειστε καλήτερα με το μωρο σου ε? κανε παιδι μου και σεξ μην το ξεσυνηθίσεις να εξισοροπουνται και οι ορμονες ασε που φτιάχνουν και τα ωαρια με το σεξ, πως αλλιως να σε πεισω πια....

Παω για ξαπλα ειμαι πολύ κουρασμενη πραγματικα σας θαυμαζω ολες με τα τοσα που κανετε μπραβο κορίτσια ευτυχως που εχω δικαιολογια τωρα αλλα γενικα οι ρυθμοι μου μετα την ανεργεια επεσαν δεν ειχα και πολύ ορεξη να κανω πολλα πραγματα σε μια μερα πιο πολυ για βολτες ειμαι.

Να μην κανεις τιποτα Λαμπρινουλα, να ξεκουραζεσαι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Πονανε τα μάτια μου, ο αυχενας μου....:(:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Τώρα που δουλευω μπροστα στην ΗΥ λειπετε ολες και το βραδυ θα μπειτε ολες μαζι και γω θα λειπω :( Το μωρο θυμωνει στο σπίτι οταν ειμαι στον ΗΥ, θελει να καθόμαστε μαζί..

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσια φευγουμε επιτελους! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Θα διαβασω αυριο τα νεα σας! Οπως καταλαβαινετεσς δε θελω να δω ΗΥ για κάποιες ώρες! :shock::shock::shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσάκια μου...Που είστε όμορφες νυχτεριδούλες????

Λαμπρινή να μην κάνεις τίποτα ακούς???Δεν είσαι σε φάση να κάνεις δουλίτσες τώρα...γέννα εσύ με το καλό και θα σου έρθω εγώ του χρόνου να σου δώσω συνταγή και να σε μάθω να κάνεις τσουρεκάκια...εκτός βέβαια αν θα είμαι εγώ εγκυος του χρόνου...

Ρούμπι ακόμα στην μαμά και στον μπαμπά είσαι??

Ανιτάκι ακόμα αυτά τα γεμιστά????

Dadaki μήπως είρθε η ώρα για γούτσου γούτσου και γι'αυτό χάθηκες??

Leuta καλή ξεκούραση μπέμπα...

Mimitra???????????????

Zetta??????????????

Evmorfia????????????????

Haris?????????????????

Pink hat?????????????????

Rika?????????????????

Ποιά ξεχνάω?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ kale????????????????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσάκια μου...Που είστε όμορφες νυχτεριδούλες????

Λαμπρινή να μην κάνεις τίποτα ακούς???Δεν είσαι σε φάση να κάνεις δουλίτσες τώρα...γέννα εσύ με το καλό και θα σου έρθω εγώ του χρόνου να σου δώσω συνταγή και να σε μάθω να κάνεις τσουρεκάκια...εκτός βέβαια αν θα είμαι εγώ εγκυος του χρόνου...

Ρούμπι ακόμα στην μαμά και στον μπαμπά είσαι??

Ανιτάκι ακόμα αυτά τα γεμιστά????

Dadaki μήπως είρθε η ώρα για γούτσου γούτσου και γι'αυτό χάθηκες??

Leuta καλή ξεκούραση μπέμπα...

Mimitra???????????????

Zetta??????????????

Evmorfia????????????????

Haris?????????????????

Pink hat?????????????????

Rika?????????????????

Ποιά ξεχνάω?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ kale????????????????

Λίγο καθυστερημένα αλλά παρούσα στρατηγέ...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Αναστασία μου γύρισα από τους γονείς!!!!Μωρέ όταν δουλεύω μέχρι το βράδυ δεν τους βλέπω συχνά.Έχουν και αυτοί μαγαζί,οπότε άμα βρίσκω λίγο χρόνο παραπάνω πηγαίνω και τους βλέπω και κάθομαι αρκετά για να μην στεναχωριούνται και αυτοί ότι με χάσαν τελείως.

Που είναι τα άλλα κορίτσια σήμερα????

Ρικάκι μου,ομορφιά μου τι καλά που είσαι και εσύ εδώ.

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Αναστασία μου γύρισα από τους γονείς!!!!Μωρέ όταν δουλεύω μέχρι το βράδυ δεν τους βλέπω συχνά.Έχουν και αυτοί μαγαζί,οπότε άμα βρίσκω λίγο χρόνο παραπάνω πηγαίνω και τους βλέπω και κάθομαι αρκετά για να μην στεναχωριούνται και αυτοί ότι με χάσαν τελείως.

Που είναι τα άλλα κορίτσια σήμερα????

Ρικάκι μου,ομορφιά μου τι καλά που είσαι και εσύ εδώ.

Πρέπει να είναι πολύ νέοι οι γονείς σου για να δουλεύουν ακόμα.

Η Αλέκα είρθε?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...