Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Xalarose, mpori na eisai mpori kai oxi ... Egw pantos pou eimai just tin proti fora pou emina ekana test tin epomeni mera.

Ti imerominia sou eirthe ton progoumeno mina?

Στις 31 Μαρτίου μου ήρθε.Ο κύκλος μου είναι σταθερός 28-29 ημέρες.Τους τελευταίους μήνες είναι στις 29 ημέρες.Στις 14/4 κατάλαβα από τα κλασικά πονάκια ότι είχα ωορηξία.Τώρα τι να πω μπορεί και να μην ήταν ωορηξία γιατί δεν πήγα στον γιατρό να ξέρω σίγουρα,αλλά την καταλαβαίνω σχεδόν κάθε μήνα και πολύ σπάνια έχω πέσει έξω.

Μην ανησυχείς αγάπη μου εγώ μια χαρά χαλαρή είμαι γιατί δεν το πιστεύω.Απλά τα κοριτσάκια που με αγαπάνε πολύ και θέλουν το καλύτερο για μένα έχουν ξεσαλώσει!!!Χιχιχιχιχι!!!!

Διαφημίσεις

Ax roubaki..δε θελω να σε ξεσηκώσω...μακάρι...θα περιμένω...

Μην αγχώνεσαι δεν με ξεσηκώνεις μάτια μου.Είμαι τόσο πεπεισμένη ότι δεν είμαι.Αχ κορίτσια μου τα δεδομένα είναι δεδομένα και δεν μπορώ να τα αλλάξω ούτε να τα αγνοήσω.Και εγώ θα ήθελα να είμαι,αλλά δεν...

Στις 31 Μαρτίου μου ήρθε.Ο κύκλος μου είναι σταθερός 28-29 ημέρες.Τους τελευταίους μήνες είναι στις 29 ημέρες.Στις 14/4 κατάλαβα από τα κλασικά πονάκια ότι είχα ωορηξία.Τώρα τι να πω μπορεί και να μην ήταν ωορηξία γιατί δεν πήγα στον γιατρό να ξέρω σίγουρα,αλλά την καταλαβαίνω σχεδόν κάθε μήνα και πολύ σπάνια έχω πέσει έξω.

Μην ανησυχείς αγάπη μου εγώ μια χαρά χαλαρή είμαι γιατί δεν το πιστεύω.Απλά τα κοριτσάκια που με αγαπάνε πολύ και θέλουν το καλύτερο για μένα έχουν ξεσαλώσει!!!Χιχιχιχιχι!!!![/QUOT

Exis akoma kai simera kai avrio kai ante kai tin Tetarti.

Meta to leme kathisterisi !!!

Oso afora ta ponakia tis woriksias mou eipe o giatros otan ta niothoume emeis, simeni oti espase to avgoulaki. Kai oti mera para mera einai to kalitero.

Yv7Sp2.png

Μην ανησυχείς αγάπη μου εγώ μια χαρά χαλαρή είμαι γιατί δεν το πιστεύω.Απλά τα κοριτσάκια που με αγαπάνε πολύ και θέλουν το καλύτερο για μένα έχουν ξεσαλώσει!!!Χιχιχιχιχι!!!![/QUOT

Oso afora ta ponakia tis woriksias mou eipe o giatros otan ta niothoume emeis, simeni oti espase to avgoulaki. Kai oti mera para mera einai to kalitero.

Εμείς λογω δουλειας καταφερνουμε 1 στις 3 αντι 1 στις 2....

Αλλα λογω σπερματος το θεωρω αδυνατο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αυτό εννοώ και εγώ.Έκανα γούτσου γούτσου το βράδυ μετά τα πονάκια.Ούτε νωρίτερα όμως ούτε αργότερα είχαμε επαφή μέρα παρά μέρα.Μην σου πω ότι ήταν μετά από μια εβδομάδα.Δεν θυμάμαι καλά τώρα.Αλλά σε καμία περίπτωση τακτικά.Γι'αυτό είμαι τόσο απόλυτη.Βλέπεις το σπέρμα μας δεν είναι και ο Κεντέρης!!!!Χιχιχιχιχιχι!!!!

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια με τη νηστεια που δεν εχω μαγειρεψει τι να φαω οταν γυρισω???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Η μαμά σου δε μαγείρεψε σήμερα???

Δεν την πήρα καθόλου τηλ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Στο μεταξυ εφυγε το μωρο στην φαρμακαποθηκη και αγχωνομαι πολυ οταν μενω μονη...εμαθα να δινω φαρμακα τα βασικα...αλλα παντα αγχωνομαι..:shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Στο μεταξυ εφυγε το μωρο στην φαρμακαποθηκη και αγχωνομαι πολυ οταν μενω μονη...εμαθα να δινω φαρμακα τα βασικα...αλλα παντα αγχωνομαι..:shock:

Είσαι αστέρι εσύ,θα τα καταφέρεις!!!!Αν πάλι έχεις κάποιο πρόβλημα θα του κάνεις ένα τηλεφωνάκι να σε βοηθήσει.

Για πάρε να δεις γιατί την ώρα που γυρνάς τι να μαγειρέψεις???Για σαλάτα σε κόβω πάλι!!!

:(:(:(:( θα παρω...απλα και αυτη δουλευει, εχει τα ανηψια μου που προσεχει, εχει και τον αδερφο μου και δε θελω να τη ζορίζω παρολο που οποτε της πω δε λεει οχι..

Ειδικα αν της πω να ρθει να καθαρισουμε σπιτι...τρελαινεται!!! :rolleyes:

Μου ειπε να της παω τα χαλια να τα πλυνει...της ειπα θα τα δωσω σε πλυντηριο να μην ταλαιπωρειται..

Τωρα με ψηνει θελει τις κουρτινες....:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Είσαι αστέρι εσύ,θα τα καταφέρεις!!!!Αν πάλι έχεις κάποιο πρόβλημα θα του κάνεις ένα τηλεφωνάκι να σε βοηθήσει.

Ε ναι ετσι γινεται...Ευτυχως οι πελατες μας ειναι ολοι πολυ καλοβολοι...ποτε δε με εκαναν να νιωσω αβολα...

Αν εχουν ηλεκτρονικη συνταγη ολα ειναι ευκολα...ελεγχεις αμεσως με τον κωδικο αν εχεις δωσει το σωστο...οταν ερχονται με χειρογραφες με τα ακαταλαβιστικα γραμματα των γιατρων ειναι το θεμα...:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Συνταγες χτυπουσα και στο σπιτι στην μεβρυομεταφορα για να βοηθησω το μωρο...μου τα εφερνε εκει καθε βραδυ και τη αλλη μερα λιγα λιγα τα εκανα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...