Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΟΥ ΛΕΩ....ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ...!!!!

Βρε μανία με το τεστ!!!!Λοιπόν σας δίνω το λόγο μου ότι αν δεν έρθει μέχρι την Τετάρτη θα το κάνω.Έτσι μπουμπού μου????

Μωρέ είστε τόσο καλές και αντιλαμβάνομαι τις διαθέσεις σας,αλλά δεν το πιστεύω ρε κορίτσια,τι να κάνω δεν το πιστεύω.

Διαφημίσεις

ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΟΥ..??????????

ΜΗ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!

ΞΕΡΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΗ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ....ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ".!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε και μάλιστα τόσο θετικά,όμως αυτός ο μήνας δεν ήταν πολύ τακτικός στο γούτσου γούτσου.Αν ήταν θα το σκεφτόμουν και εγώ,αλλά είμαι αρνητική γιατί δεν ήταν.

Ρουμπάκι σε καταλαβαίνω και εγώ όταν έχω καθυστέρησει δεν κάνω ποτέ τεστ...:(:(:(...φοβάμαι την απογοήτευση...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Το 3ημερο που ακολουθεί (γιατί για μενα που δολευω σε μαγαζί ειναι ΑΠΛΑ τριήμερο και οχι πενθήμερο), δε θα κανω τίποτα!

ΤΙΠΟΤΑ!

Μονο διαβασμα (ξαπλωμένη) και φαγητό.

Ante na se dw ... Min akouso ekana auto, ekana to alo !!!!

Ναι τη σταμάτησα τη δίαιτα!

Αλλα σήμερα ξεκίνησα μια άλλη!

Χιχιχιχι!

Πηγε μια φίλη μου σε διαιτολόγο (έχουμε το ιδιο ύψος και κιλά) και μου έδωσε κι εμενα τη διαιατα της!

Ax Panagitsa mou, trelathike to mikrouli mas !!!! THA SE SKOTOSO !!!

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ....Ε ΚΟΡΙΤΣΙΑ..????

Mono an einai to diko tis !!!!

θα μου τη στειλεις?

Η αλλη δε σε κάλυψε?

A petaxtike kai i ali, amesos !!!! Exo kai egw mia kalh dieta, thelis na sou tin stilo ????

Όχι.Το πήρα απόφαση!!!!Δεν με βλέπω να πηγαίνω για εξετάσεις αύριο γιατί και πιο μετά να μου έρθει πως θα πιαστεί ως δεύτερη μέρα αύριο το πρωί που είχα εγώ σκοπό να πάω.Με βλέπω να πηγαίνω Τετάτρη πρωί και να γίνομαι χίλια κομμάτια με την δουλειά για να προλάβω!!!!!Αυτά μου τη σπάνε όταν χαλάει το πρόγραμμά μου.

Kane kai mia B xoriakimazi me oles tis ales !!!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ....ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ...!!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ....ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..!!!!

ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥ.!!!!!

Ax ti kalos pou einai ... O Zaxarias genika den voithaei kai poli, mono magirevi ala otan ekana tin emvriometafora, ekane ta PANTA !!!!

Βεβαια τη συνεχιζω να δω...

Μου αρεσει που εκοψα τη ζαχαρη, τις πολλες σοκολατες και ξεφουσκωσα..εχασα ποντους

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΡΙΝ!

ALITHIAAAA? FENETE? ASE MAS VRE EFHHHHHH !!!!!

Yv7Sp2.png

ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΟΥ..??????????

ΜΗ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!

ΞΕΡΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΗ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ....ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ".!!!!!!!!!!!!

Όχι Ανιτάκι μου μην νευριάζεις!!!!!Φαντάζομαι όμως πως τα σπερματοζωάρια του άντρα της φίλης σου θα ήταν περισσότερα από τα δικά μας και πιο ενεργητικά.Γιατί εμείς μια τεμπελιά την έχουμε!!!Χιχιχιχιχι!!!!

Διαφημίσεις

Leuta 58 δεν ήθελες να πας?

Mimitra εσύ γιατί ξεκίνησες άλλη?Πόσα κιλά πήγες?

Εγώ έμεινα στάσιμη στα 65, τώρα με την νηστεία που δεν θα έχω τι να να φάω ελπίζω να πάω 63-64..

57 ηθελα...και 56 καλα θα ηταν...:oops:

μετα την εξωσωματικη του Οκτωβρη αντι να βαλω εχασα και απο 58 πηγα 56,5 απιστευτο??? Που παντα στις εξωσωματικες βαζω...

Πως εγινε αυτο?

Απλα αποφασισα μετα την μεμβρυομεταφορα να μην τρωω ΤΙΠΟΤΑ που εχει συντηρητικα...Επινα χυμους, ετρωγα φρουτα, το φαγακι της μαμας μου απλα οχι συντηρητικα και εχασα ετσι κιλα ενω επαιρνα φαρμακα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ALITHIAAAA? FENETE? ASE MAS VRE EFHHHHHH !!!!!

:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ρουμπάκι σε καταλαβαίνω και εγώ όταν έχω καθυστέρησει δεν κάνω ποτέ τεστ...:(:(:(...φοβάμαι την απογοήτευση...

Αναστασία μου απλά δεν το πιστεύω.Εξάλλου ήταν να έρθει χθες.Ε σιγά την καθυστέρηση.Μπορεί κάτι να έγινε αυτόν τον μήνα και να άλλαξε λίγο ο κύκλος μου,τι να πω.

57 ηθελα...και 56 καλα θα ηταν...:oops:

μετα την εξωσωματικη του Οκτωβρη αντι να βαλω εχασα και απο 58 πηγα 56,5 απιστευτο??? Που παντα στις εξωσωματικες βαζω...

Πως εγινε αυτο?

Απλα αποφασισα μετα την μεμβρυομεταφορα να μην τρωω ΤΙΠΟΤΑ που εχει συντηρητικα...Επινα χυμους, ετρωγα φρουτα, το φαγακι της μαμας μου απλα οχι συντηρητικα και εχασα ετσι κιλα ενω επαιρνα φαρμακα!

Πρόσεχε με αυτές τις δίαιτες όλη την ώρα μην σου γίνει έμμονη ιδέα...νομίζω ότι για το ύψος σου είσαι μια χαρά στα 58 κιλά και στο λέω πέρνωντας μέτρο σύγκρισης εμένα.Είμαι 1,73 στα 63-64κιλά είμαι μια χαρά...

I81rp3.png

Dadaki μου χαίρομαι πολύ που σε ακούω.Μου έλειψες το ΣΚ.Θα πάω για τις εξετάσεις τη δεύτερη ή τρίτη μέρα του κύκλου.Οπότε θα περιμένω να έρθει πρώτα και μετά.Άρα δεν χρειάζεται και β χοριακή.

Διαφημίσεις

Πρόσεχε με αυτές τις δίαιτες όλη την ώρα μην σου γίνει έμμονη ιδέα...νομίζω ότι για το ύψος σου είσαι μια χαρά στα 58 κιλά και στο λέω πέρνωντας μέτρο σύγκρισης εμένα.Είμαι 1,73 στα 63-64κιλά είμαι μια χαρά...

Επιτέλους Αναστασία μου είσαι φυσιολογικός άνθρωπος!!!!!Μπράβο σου!!!!

Αναστασία μου απλά δεν το πιστεύω.Εξάλλου ήταν να έρθει χθες.Ε σιγά την καθυστέρηση.Μπορεί κάτι να έγινε αυτόν τον μήνα και να άλλαξε λίγο ο κύκλος μου,τι να πω.

Μπέμπα αν μέχρι τη Τετάρτη δεν έχει έρθει...τότε κάνε ένα τεστ...

Και μακάρι να είσαι έγκυος.;);)

I81rp3.png

Xalarose, mpori na eisai mpori kai oxi ... Egw pantos pou eimai just tin proti fora pou emina ekana test tin epomeni mera.

Ti imerominia sou eirthe ton progoumeno mina?

Yv7Sp2.png

Αυτό θα κάνω κοπέλα μου.

Ax roubaki..δε θελω να σε ξεσηκώσω...μακάρι...θα περιμένω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...