Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Όχι.Το πήρα απόφαση!!!!Δεν με βλέπω να πηγαίνω για εξετάσεις αύριο γιατί και πιο μετά να μου έρθει πως θα πιαστεί ως δεύτερη μέρα αύριο το πρωί που είχα εγώ σκοπό να πάω.Με βλέπω να πηγαίνω Τετάτρη πρωί και να γίνομαι χίλια κομμάτια με την δουλειά για να προλάβω!!!!!Αυτά μου τη σπάνε όταν χαλάει το πρόγραμμά μου.

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ....ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ...!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Όχι.Το πήρα απόφαση!!!!Δεν με βλέπω να πηγαίνω για εξετάσεις αύριο γιατί και πιο μετά να μου έρθει πως θα πιαστεί ως δεύτερη μέρα αύριο το πρωί που είχα εγώ σκοπό να πάω.Με βλέπω να πηγαίνω Τετάτρη πρωί και να γίνομαι χίλια κομμάτια με την δουλειά για να προλάβω!!!!!Αυτά μου τη σπάνε όταν χαλάει το πρόγραμμά μου.

Παρε τεστ και καντο αυριο το πρωί! ...

Με την ευχη μου..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

PINK HATτι επεμβαση θα κανεις??????????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΒΈΒΑΙΑ θα στη στειλω! Το βράδυ γιατί φεύγω τωρα.

Η άλλη με κούρασε. .συν οτι δε χανω τοσο οσο εχανα το καλοκαίρι.

Βέβαια δε γυμνάζομαι ενω τοτε γυμναζομουν.

Μην ξεχασεις...:oops:

Εγω με τα συν και πλην εχασα 1.200 τελικο....μονο!

Σταθεροποιηθηκα στα 58....απο 59,2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε και μάλιστα τόσο θετικά,όμως αυτός ο μήνας δεν ήταν πολύ τακτικός στο γούτσου γούτσου.Αν ήταν θα το σκεφτόμουν και εγώ,αλλά είμαι αρνητική γιατί δεν ήταν.

Μην ξεχασεις...:oops:

Εγω με τα συν και πλην εχασα 1.200 τελικο....μονο!

Σταθεροποιηθηκα στα 58....απο 59,2

Ναι πρόεδρε μην ξεχάσεις γιατί είναι και παχύσαρκη και έπρεπε να είχε αρχίσει από χθες!!!!

Βεβαια τη συνεχιζω να δω...

Μου αρεσει που εκοψα τη ζαχαρη, τις πολλες σοκολατες και ξεφουσκωσα..εχασα ποντους

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΡΙΝ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Βεβαια τη συνεχιζω να δω...

Μου αρεσει που εκοψα τη ζαχαρη, τις πολλες σοκολατες και ξεφουσκωσα..εχασα ποντους

Τώρα πέρα από την πλάκα είναι καλή γιατί είναι πιο πολύ διατροφή παρά δίαιτα,οπότε αυτό είναι καλό γενικά!!!!

Διαφημίσεις

Όχι κοριτσάκι δεν έκανα γιατί δεν πιστεύω ότι είμαι έγκυος.Δεν είχαμε πολύ τακτικές επαφές αυτόν τον μήνα.

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΟΥ ΛΕΩ....ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ...!!!!

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε και μάλιστα τόσο θετικά,όμως αυτός ο μήνας δεν ήταν πολύ τακτικός στο γούτσου γούτσου.Αν ήταν θα το σκεφτόμουν και εγώ,αλλά είμαι αρνητική γιατί δεν ήταν.

ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΟΥ..??????????

ΜΗ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!

ΞΕΡΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΗ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ....ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ".!!!!!!!!!!!!

Τώρα πέρα από την πλάκα είναι καλή γιατί είναι πιο πολύ διατροφή παρά δίαιτα,οπότε αυτό είναι καλό γενικά!!!!

Ακριβώς ειναι διατροφη, τροπος να τρως και οχι διαιτα.....

Εγω τρωω ποσοτητες και δεν στερουμαι

απλα ΟΧΙ: σοκολατες (ετρωγα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ), οχι αναψυκτικα, οχι ζαχαρη, οχι ασπρο αλευρι και παραγωγα, οχι πατατες. Αυτα που σε λαπαδιαζουν δηλαδή και σου δινουν ποντους

ΚΡΕΑΣ ΟΣΟ ΘΕΣ και αλλαντικα και τυρια! Απλα το μαυρο ψωμι θα το συνδυασεις με απαχο τυρι..

ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ!

Πλεον τρωω μαυρη σοκολατα και μου αρεσει και τρωω 2-3 σοκολατακια τη μερα...δε τσιγγουνευομαι.....οχι 1-2 τη βδομαδα που λενε αλλαες διαιτες...

ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΝΕΡΟ, που δε πινα ΚΑΘΟΛΟΥ και τωρα πινω 2 λιτρα τη μερα.

ΕΓΩ ΤΗ ΣΥΝΙΣΤΩ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Leuta 58 δεν ήθελες να πας?

Mimitra εσύ γιατί ξεκίνησες άλλη?Πόσα κιλά πήγες?

Εγώ έμεινα στάσιμη στα 65, τώρα με την νηστεία που δεν θα έχω τι να να φάω ελπίζω να πάω 63-64..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...