Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γιατι σήμερα συγκεκριμένα; εφημερευετε;

Ειμαστε ανοιχτα καθε απογευμα....:(:(:(

Ειναι τελος μηνα...και γινεται πανικος...Οσο σας μιλαω εκτελεσα 35 συνταγες...

αλλα εχουμε πολλη δουλεια ακομα..και επειδη εχω οργανωσει και το αρχειο με ολα τα χαρτια εφοριας, λογαραισμους, εισφορες, ασφαλιστικα ταμεια....πρεπει να ελεγχω και αυτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

αλλα εχουμε πολλη δουλεια ακομα..και επειδη εχω οργανωσει και το αρχειο με ολα τα χαρτια εφοριας, λογαραισμους, εισφορες, ασφαλιστικα ταμεια....πρεπει να ελεγχω και αυτα...

Ρε κοπέλα μου κουράζεσαι και εσύ πολύ!!!

θα μου τη στειλεις?

Η αλλη δε σε κάλυψε?

Πετάχτηκε κι η άλλη..Η μια ειναι ολη μερα όρθια στη δουλειά και μετά πάει σπίτι και το γυαλίζει η άλλη κάνει δυο δουλειές και το σπίτι δεν τη βλέπει και μου θέλουν και δίαιτες..! Χωρίς πλάκα κουκλες κοιταξετε απλώς να τρώτε σωστά και αφήστε τις δίαιτες κατά μερος. Θα καταρρευσετε σας το λέω. Αχ! θέλω να δω τι θα κάνετε με τις κοιλίες στο στόμα... Αντε να σας δω

kOZcp3.png

Πετάχτηκε κι η άλλη..Η μια ειναι ολη μερα όρθια στη δουλειά και μετά πάει σπίτι και το γυαλίζει η άλλη κάνει δυο δουλειές και το σπίτι δεν τη βλέπει και μου θέλουν και δίαιτες..! Χωρίς πλάκα κουκλες κοιταξετε απλώς να τρώτε σωστά και αφήστε τις δίαιτες κατά μερος. Θα καταρρευσετε σας το λέω. Αχ! θέλω να δω τι θα κάνετε με τις κοιλίες στο στόμα... Αντε να σας δω

Μπράβο pink hat!!!!Πες τα κοπέλα μου θα μας τρελάνουν αυτές!!!!

Διαφημίσεις

εχετε καθόλου θέμα τελευταία με τα ΕΟΦσημα;

kOZcp3.png

Όχι.Το πήρα απόφαση!!!!Δεν με βλέπω να πηγαίνω για εξετάσεις αύριο γιατί και πιο μετά να μου έρθει πως θα πιαστεί ως δεύτερη μέρα αύριο το πρωί που είχα εγώ σκοπό να πάω.Με βλέπω να πηγαίνω Τετάτρη πρωί και να γίνομαι χίλια κομμάτια με την δουλειά για να προλάβω!!!!!Αυτά μου τη σπάνε όταν χαλάει το πρόγραμμά μου.

τεστ εκανες ή οχι;

kOZcp3.png

Roubies σε καταλαβαιμω και γω ειμαι του προγραμματος και τρελαινομαι οταν χαλαει..Αν δε τα ειχα οργανωμενα θα τα χα παιξει...

Τις επομενες μερες πρεπει να ψωνισω για το εξοχικο, να παρω αυγα για τα βαφτιστικα του μωρο, να παρω λαμπαδα για το ενα βαφτιστικο, να πληρωσω λογαριασμους, να καθαρισω σπιτι, να βαψω αυγα, να ετοιμασω τα ρουχα, να παω για φτιαξιμο κατι παπουτσια, να παω αγορα να ψωνισω κατι αλλα πραγματα, να δω πεθερικα, να δω 2 φιλες που ερχονται απο Αθήνα + το φαρμακειο..

Αν δε τα εχω σε σειρα θα τα παιξω...ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ! :tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ....ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ...!!!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ....ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..!!!!

ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥ.!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Συγγνώμη πήγε μια φίλη σου ακριβώς σαν και εσένα σε διαιτολόγο και αυτός αντί να την διώξει με τις κλωτσιές τις έδωσε και δίαιτα????Δεν πάμε καλά μου φαίνεται!!!

Ναι της εδωσε!

Και θα την κάνουμε μαζί!

Δεν ειναι καταπληκτικό?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν σήμερα δεν έκανα και πολλά πράγματα στη δουλειά. Είχα κάτι χαζές συναντήσεις... Αυριο είναι μια δύσκολη μέρα. Αν περάσει το αύριο νομίζω θα μπω σε Mood διακοπών. Πως θα περάσει είναι το θεμα!

kOZcp3.png

εχετε καθόλου θέμα τελευταία με τα ΕΟΦσημα;

Τι ειναι αυτα???

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ok vre Anastasia edw den milame pia einai tis kathariotitas kai pia oxi ...

Den nomizo oti se kapia apo emas den tis aresei to spiti tis na lampei.

Kai egw eimai, apla den to kano egw, auto einai to zitima.

Kai egw pigeno meta apo piso tis kai vlepo an to ekane kala i oxi. Ala kai auti kserei ti kai pos akrivos to thelo kai mia xara ta kanei.

Den nomizo oti thelei kai ptixio na kseris na sfougariseis ...

Αυτό λέω και γω ρε κοριτσάκι ότι εμένα μου αρέσει δεν το κάνω ψυχαναγκαστικά.

Να σου δώσω να καταλάβεις μόλις γύρισα από τη δουλειά και έχω βάλει το προζύμι για τα τσουρέκια να φουσκώσει...θα με πάρει μεσάνυχτα για να τελειωσω αλλά μου αρέσει...τι και αν κουραστώ?είναι κάτι που το θέλω..

Και γυναίκα όχι δεν βάζω...αν κάποια στιγμή δεν θα μπορώ θα το κάνω.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

θα μου τη στειλεις?

Η αλλη δε σε κάλυψε?

ΒΈΒΑΙΑ θα στη στειλω! Το βράδυ γιατί φεύγω τωρα.

Η άλλη με κούρασε. .συν οτι δε χανω τοσο οσο εχανα το καλοκαίρι.

Βέβαια δε γυμνάζομαι ενω τοτε γυμναζομουν.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εχω αυχενική διαφάνεια την εβδομάδα μετά το Πασχα. Μετά αναλόγως με τα αποτελέσματα θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. !Θα κάνω και επέμβαση αν όλα ειναι οκ. Εχω πολύ ανηφόρα.. θα δουμε

ΑΝΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...!!!!!!!!

ΤΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ..??????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...