Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Το 3ημερο που ακολουθεί (γιατί για μενα που δολευω σε μαγαζί ειναι ΑΠΛΑ τριήμερο και οχι πενθήμερο), δε θα κανω τίποτα!

ΤΙΠΟΤΑ!

Μονο διαβασμα (ξαπλωμένη) και φαγητό.

ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΜΩΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ....ΕΝΤΑΞΕΙ..????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Πηγές σίγουρα αλάθητες! Αν δω τα σκούρα θα φάω. Απλώς έχω περάσει τόσα με τον μικρό μου και με το ενδεχόμενο να περάσω τα ίδια και χειρότερα με την τωρινή εγκυμοσύνη προσπαθώ τουλάχιστον να εκπληρώσω κάποιο απο τα θρησκευτικά μου καθήκοντα. Είναι ψυχολογικό κυρίως. Στην απελπισία χρειάζεται είτε πίστη είτε λογική. Εγώ νόμιζα ότι εχω λογική. Αποδείχτηκε πως όχι. Οταν καταρρεει η λογική δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.

ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ...!!!!!!!!!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..!!!!!!!!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ..?????

Γύρισα και εγώ από την δουλειά.Αυτό που μου αρέσει στις γιορτές όταν δουλεύω είναι ότι τα παιδιά δεν έχουν σχολείο και έτσι κάνουμε μάθημα από το πρωί.Οπότε τα απογέυματά μου είναι ελεύθερα.

Τώρα για τις δουλειές είμαι πολύ χαλαρή!!!!Σίγουρα θα είχα μια μεγάλη θέση στο ράφι αν είμασταν σε άλλες εποχές.Αυτό που θέλω είναι να είναι καθαρά μπάνιο και κουζίνα.Τα υπόλοιπα πολύ χαλαρά.Ευτυχώς και ο άντρας μου δεν έχει απαιτήσεις,αλλά και να είχε θα έπρεπε και εκείνος να κάνει κάτι γιατί είναι φοβερά ακατάστατος!!!!Δεν παίζεται ο άνθρωπος σας λέω!!!Βέβαια που και που πλένει κανένα πιάτο ή βάζει κανένα πληντύριο,άντε και καμία σκούπα,αλλά πάραααααα πολύυυυυυυ σπάνιααααααα!!!!

Και μένα η μάνα μου εντωμεταξύ πολύ νοικοκυρά.Λάμπει το σπίτι.Άμα είναι να έρθει σπίτι μου πρέπει να κάνω γενική κανονικά γιατί το μάτι της πάει στα πιο απίθανα σημεία και μετά σου λέει "μα καλά δεν το βλέπεις αυτό?"

Από την εικόνα με τα μωράκια δεν μπορώ να διαλέξω κανένα!!!!Τα θέλω όλααααααααα!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΜΩΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ....ΕΝΤΑΞΕΙ..????

Yes sir!!

Τιποτααααααααα!

ΒΈΒΑΙΑ θα παμε στη "μανούλα" στο εξοχικό, οπότε ενα πιάτο θα το πλύνω. .

Ενα όμως. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Γύρισα και εγώ από την δουλειά.Αυτό που μου αρέσει στις γιορτές όταν δουλεύω είναι ότι τα παιδιά δεν έχουν σχολείο και έτσι κάνουμε μάθημα από το πρωί.Οπότε τα απογέυματά μου είναι ελεύθερα.

Τώρα για τις δουλειές είμαι πολύ χαλαρή!!!!Σίγουρα θα είχα μια μεγάλη θέση στο ράφι αν είμασταν σε άλλες εποχές.Αυτό που θέλω είναι να είναι καθαρά μπάνιο και κουζίνα.Τα υπόλοιπα πολύ χαλαρά.Ευτυχώς και ο άντρας μου δεν έχει απαιτήσεις,αλλά και να είχε θα έπρεπε και εκείνος να κάνει κάτι γιατί είναι φοβερά ακατάστατος!!!!Δεν παίζεται ο άνθρωπος σας λέω!!!Βέβαια που και που πλένει κανένα πιάτο ή βάζει κανένα πληντύριο,άντε και καμία σκούπα,αλλά πάραααααα πολύυυυυυυ σπάνιααααααα!!!!

Και μένα η μάνα μου εντωμεταξύ πολύ νοικοκυρά.Λάμπει το σπίτι.Άμα είναι να έρθει σπίτι μου πρέπει να κάνω γενική κανονικά γιατί το μάτι της πάει στα πιο απίθανα σημεία και μετά σου λέει "μα καλά δεν το βλέπεις αυτό?"

Από την εικόνα με τα μωράκια δεν μπορώ να διαλέξω κανένα!!!!Τα θέλω όλααααααααα!!!!!!

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ!

Αδιαθετησες??

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ναι τη σταμάτησα τη δίαιτα!

Αλλα σήμερα ξεκίνησα μια άλλη!

Χιχιχιχι!

Πηγε μια φίλη μου σε διαιτολόγο (έχουμε το ιδιο ύψος και κιλά) και μου έδωσε κι εμενα τη διαιατα της!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

kOZcp3.png

Χιχιχιχι!

Πηγε μια φίλη μου σε διαιτολόγο (έχουμε το ιδιο ύψος και κιλά) και μου έδωσε κι εμενα τη διαιατα της!

Συγγνώμη πήγε μια φίλη σου ακριβώς σαν και εσένα σε διαιτολόγο και αυτός αντί να την διώξει με τις κλωτσιές τις έδωσε και δίαιτα????Δεν πάμε καλά μου φαίνεται!!!

ΑΧ ΒΡΕ ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ.....ΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!

Σήμερα θα ειναι μεγαλη η νυχτα...............:shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Yes sir!!

Τιποτααααααααα!

ΒΈΒΑΙΑ θα παμε στη "μανούλα" στο εξοχικό, οπότε ενα πιάτο θα το πλύνω. .

Ενα όμως. ..

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ....Ε ΚΟΡΙΤΣΙΑ..????

Χιχιχιχι!

θα μου τη στειλεις?

Η αλλη δε σε κάλυψε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ...!!!!!!!!!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..!!!!!!!!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ..?????

Εχω αυχενική διαφάνεια την εβδομάδα μετά το Πασχα. Μετά αναλόγως με τα αποτελέσματα θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. !Θα κάνω και επέμβαση αν όλα ειναι οκ. Εχω πολύ ανηφόρα.. θα δουμε

kOZcp3.png

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ!

Αδιαθετησες??

Όχι.Το πήρα απόφαση!!!!Δεν με βλέπω να πηγαίνω για εξετάσεις αύριο γιατί και πιο μετά να μου έρθει πως θα πιαστεί ως δεύτερη μέρα αύριο το πρωί που είχα εγώ σκοπό να πάω.Με βλέπω να πηγαίνω Τετάτρη πρωί και να γίνομαι χίλια κομμάτια με την δουλειά για να προλάβω!!!!!Αυτά μου τη σπάνε όταν χαλάει το πρόγραμμά μου.

Εχω αυχενική διαφάνεια την εβδομάδα μετά το Πασχα. Μετά αναλόγως με τα αποτελέσματα θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. !Θα κάνω και επέμβαση αν όλα ειναι οκ. Εχω πολύ ανηφόρα.. θα δουμε

Άντε κοριτσάκι μου με το καλό.Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!Τι επέμβαση θα κάνεις οεο???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...