Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Koula - mares

kale

Recommended Posts

κι εγω σου έστειλα... μπες να δεις

ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ...!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Φαντάσου, οσο μιλάμε έκατσα να ξεκουραστώ λιγο.

Στα πόδια μου, γίνονται σπασμοί.

Στους μύες εννοώ. :-(

Τι να κάνω, θα του το πω πάλι.

Κοίτα κάνεις πολυ σκληρή εργασία. Η ορθοστασία είναι τρομερό πράγμα. Πρώτα από όλα, πες μου σε παρακαλώ ότι έχεις σταματήσει τη δίαιτα. Δεν σε πιστευω ότι με τέτοιους ρυθμούς θέλεις να κάνεις και δίαιτα!! από που να χάσεις βρε; Ο καημένος ο οργανισμός σου προσπαθεί να περισωσει ότι μπορεί για να σε κρατάει όρθια. Κάτσε κοριτσάκι μου να ξεκουραστείς και να το απολαύσεις. Να ξέρεις ότι οταν θα έρθει το παιδί, δεν θα υπάρχουν αργίες, Σαββατοκύριακα, ρομαντικές αποδράσεις κλπ. Θα αναπολείς στιγμές ηρεμίας.

kOZcp3.png

Εγω τρελαινομαι για αρνι! ή κατσικι!!!!!!!!!!

Εγω μονο Μ. Εβδομαδα δεν τρωω κρεας...λαθος μεν το ξερω αλλα δεν παλευεται η μερα χωρις πρωτεινη....

΄

Καλέ ναι κι εγω αυτό κάνω. Επειδή είμαι το απόλυτα σαρκοβόρο ον ακόμα και μια εβδομάδα αποχής μου είναι τρομερά δυσκολη. Γάλα και τυρί τρώω κανονικά, εχω και την δικαιολογία της εγκυμοσύνης και λέω εεε δεν γινεται πρέπει να φαω πρωτείνη.

kOZcp3.png

Μαζι δουλεύετε?

Τι ωραία!

Τι δουλειά κάνετε?

Ξερω, εσυ το πρωι εισαι στο δήμοσιο, σωστά?

Μετά?

Εχει φαρμακειο το μωρο αλλα δεν εχουμε υπαλληλους λογω οικονομικου προς το παρον. βγαζουμε ολη τη δουλεια εμεις...

Εγω εχω αναλαβει και κανω ολη την ηλεκτρονικη συνταγογραφηση, καταγραφω ολες τις συνταγες, τις ελεγχω, τελος του μηνα κανω το κλεισιμο του μηνα και ελεγχω λογαριασμους και τιμολογια.

Το μωρο εξυπηρετει, παει φαρμακαποθηκη, ελεγχει και ταιριαζει τα φαρμακα, πηγαινει φαρμακα στα σπιτια και ετοιμαζει τις συνταγες

ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 χρονια σχεδον!!!!

Τα βραδυα μεχρι να τελειωσουν ολα, να εξυπηρετησουμε, να παμε τα φαρμακα στα σπιτια και να ειναι ΟΚ ολες οι εκκρεμοτητες παει και 10 και 11..

Αλλα σε αυτηυ τη φαση δε μποορυμε να παρουμε υπαλληλο :(

Ελπιζω του χρονου να ειμαστε καλυτερα οικονομικα και να παρουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

E kala ama einai etsi tote ftes esu ti na sou pw ...

An den prosexoume emis ton eauto mas ti na perimenoume apo tous alous? Egw agapw ton eauto mou para poli !!!!

Εδώ θα συμφωνήσω με το Dadoulini! Πρέπει πρώτα από όλα να προσέχουμε και να φροντίζουμε όσο μπορουμε τον εαυτό μας. Τι νόημα έχει αν καποια στιγμή απλώς καταρρεύσουμε και δεν θα μπορούμε πλέον να προσφέρουμε τίποτα;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Ok vre Anastasia edw den milame pia einai tis kathariotitas kai pia oxi ...

Den nomizo oti se kapia apo emas den tis aresei to spiti tis na lampei.

Kai egw eimai, apla den to kano egw, auto einai to zitima.

Kai egw pigeno meta apo piso tis kai vlepo an to ekane kala i oxi. Ala kai auti kserei ti kai pos akrivos to thelo kai mia xara ta kanei.

Den nomizo oti thelei kai ptixio na kseris na sfougariseis ...

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

΄

Καλέ ναι κι εγω αυτό κάνω. Επειδή είμαι το απόλυτα σαρκοβόρο ον ακόμα και μια εβδομάδα αποχής μου είναι τρομερά δυσκολη. Γάλα και τυρί τρώω κανονικά, εχω και την δικαιολογία της εγκυμοσύνης και λέω εεε δεν γινεται πρέπει να φαω πρωτείνη.

Οι έγκυες δεν χρειαζεται να κάνουν νυστεια!

Μου το εχει πει η γιαγιά και η πεθερά μου!

:-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δε μου λέει τίποτα ο καημένος.

Δικο μου κόλλημα είναι. .

Ενα βραδυ, πρόσφατα , κλείνουμε την τηλεόραση και λέμε παμε κρεβάτι.

Το μανάρι παει στο μπάνιο.

Οταν βγήκε, με βρήκε με τις πιτζάμες, τα μαλλιά ανάκατα, με ενα πατσαβουρι στο χερι, γονατιστη, να ξεσκονιζω το έπιπλο της τηλεορασης..

Μισοκοιμομουν και ξεσκονιζα..

Με σήκωσε απο το πάτωμα λέγοντας"πες μου αγάπη μου, τι έχεις? Ποσο τρελή εισαι?"...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΜ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ...ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΛΛΗ..!!!!!!

ΤΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ....ΔΗΜΗΤΡΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΥΤΟΙ..!!!!!!!!!

An den prosexoume emis ton eauto mas ti na perimenoume apo tous alous? Egw agapw ton eauto mou para poli !!!!

Εχεις δικιο νταντακι μου..

Κι εγώ αγαπώ τον εαυτό μου αλλα δεν εφαρμόζω αυτά που πρέπει.

Οταν πονάω πολύ στα πόδια, στεναχωριέμαι κιόλας που κάνω κακο στον εαυτο μου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ.....ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΜΑΙ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΜ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ...ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΛΛΗ..!!!!!!

ΤΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ....ΔΗΜΗΤΡΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΥΤΟΙ..!!!!!!!!!

Το 3ημερο που ακολουθεί (γιατί για μενα που δολευω σε μαγαζί ειναι ΑΠΛΑ τριήμερο και οχι πενθήμερο), δε θα κανω τίποτα!

ΤΙΠΟΤΑ!

Μονο διαβασμα (ξαπλωμένη) και φαγητό.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Εχει φαρμακειο το μωρο αλλα δεν εχουμε υπαλληλους λογω οικονομικου προς το παρον. βγαζουμε ολη τη δουλεια εμεις...

Εγω εχω αναλαβει και κανω ολη την ηλεκτρονικη συνταγογραφηση, καταγραφω ολες τις συνταγες, τις ελεγχω, τελος του μηνα κανω το κλεισιμο του μηνα και ελεγχω λογαριασμους και τιμολογια.

Το μωρο εξυπηρετει, παει φαρμακαποθηκη, ελεγχει και ταιριαζει τα φαρμακα, πηγαινει φαρμακα στα σπιτια και ετοιμαζει τις συνταγες

ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 χρονια σχεδον!!!!

Τα βραδυα μεχρι να τελειωσουν ολα, να εξυπηρετησουμε, να παμε τα φαρμακα στα σπιτια και να ειναι ΟΚ ολες οι εκκρεμοτητες παει και 10 και 11..

Αλλα σε αυτηυ τη φαση δε μποορυμε να παρουμε υπαλληλο :(

Ελπιζω του χρονου να ειμαστε καλυτερα οικονομικα και να παρουμε

ΑΧ ΒΡΕ ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ.....ΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!

Οι έγκυες δεν χρειαζεται να κάνουν νυστεια!

Μου το εχει πει η γιαγιά και η πεθερά μου!

:-)

Πηγές σίγουρα αλάθητες! Αν δω τα σκούρα θα φάω. Απλώς έχω περάσει τόσα με τον μικρό μου και με το ενδεχόμενο να περάσω τα ίδια και χειρότερα με την τωρινή εγκυμοσύνη προσπαθώ τουλάχιστον να εκπληρώσω κάποιο απο τα θρησκευτικά μου καθήκοντα. Είναι ψυχολογικό κυρίως. Στην απελπισία χρειάζεται είτε πίστη είτε λογική. Εγώ νόμιζα ότι εχω λογική. Αποδείχτηκε πως όχι. Οταν καταρρεει η λογική δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.

kOZcp3.png

Κοίτα κάνεις πολυ σκληρή εργασία. Η ορθοστασία είναι τρομερό πράγμα. Πρώτα από όλα, πες μου σε παρακαλώ ότι έχεις σταματήσει τη δίαιτα. Δεν σε πιστευω ότι με τέτοιους ρυθμούς θέλεις να κάνεις και δίαιτα!! από που να χάσεις βρε; Ο καημένος ο οργανισμός σου προσπαθεί να περισωσει ότι μπορεί για να σε κρατάει όρθια. Κάτσε κοριτσάκι μου να ξεκουραστείς και να το απολαύσεις. Να ξέρεις ότι οταν θα έρθει το παιδί, δεν θα υπάρχουν αργίες, Σαββατοκύριακα, ρομαντικές αποδράσεις κλπ. Θα αναπολείς στιγμές ηρεμίας.

Ναι τη σταμάτησα τη δίαιτα!

Αλλα σήμερα ξεκίνησα μια άλλη!

Χιχιχιχι!

Πηγε μια φίλη μου σε διαιτολόγο (έχουμε το ιδιο ύψος και κιλά) και μου έδωσε κι εμενα τη διαιατα της!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...