Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

AAAAA den pas kala kopela mou !!!!!

Prepei na skeytis ton eauto sou ... Tora eisai nea kai mporis kai antexeis ta panta ala meta ta xronia den girnane ...

Pw pw pw, mono pou to diavasa kourastika ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΠΕΣΤΑ DADA...ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΠΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ...!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟΣ...!!!!!!!

ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: "ΑΝΙΤΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ..????"

ΤΟΥ ΛΕΩ: "Ε, ΨΑΞΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ, Ή ΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΣΤΑ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ, ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ..???"

"ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΙΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΩΡΑ?" ΜΟΥ ΛΕΕΙ...

ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ: ΤΟΣΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ......ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ..??? ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..!!!"

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟΣ...!!!!!!!

ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: "ΑΝΙΤΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ..????"

ΤΟΥ ΛΕΩ: "Ε, ΨΑΞΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ, Ή ΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΣΤΑ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ, ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ..???"

"ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΙΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΩΡΑ?" ΜΟΥ ΛΕΕΙ...

ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ: ΤΟΣΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ......ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ..??? ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..!!!"

Kai emena o Zaxarias mia xara einai.

Pote den exei provlima, oute giatti to spiti einai etsi oute giatti den magirepsa, tipota ...

Kai magirevi teleia !!!!

Yv7Sp2.png

Έχετε δίκιο. .

Κουραζομαι πολυ!

Και σήμερα?

Χαλαρά είμαι! Αλλες φορες παω δουλειά πρωι, γυριζω μεσημέρι μαγειρευω, μαζευω κουζινα, μετα παω ξανα δουλειά απόγευμα, γυριζω το βράδυ, παλι ολο και κατι κανω απο δουλειές , μετα διαβαζω και μετα πεφτω ξερή!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Kai emena o Zaxarias mia xara einai.

Pote den exei provlima, oute giatti to spiti einai etsi oute giatti den magirepsa, tipota ...

Kai magirevi teleia !!!!

Ντάντα μου με το Ζαχαρία ολα καλα?

Μπορεί να σε εχει ρωτήσει καποια αλλη αλλα δε θυμαμαι.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Έχετε δίκιο. .

Κουραζομαι πολυ!

Και σήμερα?

Χαλαρά είμαι! Αλλες φορες παω δουλειά πρωι, γυριζω μεσημέρι μαγειρευω, μαζευω κουζινα, μετα παω ξανα δουλειά απόγευμα, γυριζω το βράδυ, παλι ολο και κατι κανω απο δουλειές , μετα διαβαζω και μετα πεφτω ξερή!

Να δω τι θα κάνεις όταν θα έχεις και μωράκι! θα τρελαθεις στην κούραση.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

295018_347376511984955_797228897_n.jpg

και που είστε..... εσείς που καβατζώσατε τα ράφια κάντε έναν κ@λ@ κατα εκεί να κάτσω και εγώ .....

Αχ επιτέλους, όλο και εξισορροπεί το πράγμα. Πάντως κακομοιρες μου όταν μπει η Αναστασία κοιταξτε να ειστε μεσα γιατι θα αρχίσει πάλι με την μιμιτρα περί εργασιων: τζαμια, χαλιά, τσουρέκια, κλπ... Θα αρχίσω πάλι να νιώθω αχρηστη

kOZcp3.png

Αχ επιτέλους, όλο και εξισορροπεί το πράγμα. Πάντως κακομοιρες μου όταν μπει η Αναστασία κοιταξτε να ειστε μεσα γιατι θα αρχίσει πάλι με την μιμιτρα περί εργασιων: τζαμια, χαλιά, τσουρέκια, κλπ... Θα αρχίσω πάλι να νιώθω αχρηστη

Eimaste pio poles xalares ...

pink hat, roubies, zetta, anita, rika, leuta, dada ...

Oi treles einai 3: mimitra, anastasia kai morfw !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...