Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Είδες;! Τώρα έχει μεγαλώσει λιγάκι και είναι περισσότερο παιδάκι παρά μωρό αλλά κάπως έτσι ήταν.

ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ..!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Akrivos etsi eimai kai egw ...

Den kano tipota, mporo kai ta piata (opos extes) na ta afiso kai den me endiaferei katholou. Ta pleno tin ali mera.

Erxete i gineka kathe 15 hmeres kai ta kanei ola.

Αχ πόσο χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη! Αλλη μια συναγωνίστρια. Κοριτσάκι μου θα δεις οταν θα ερθει και το μωράκι, το σαλόνι συνεχώς άνω κάτω. Εχει παντού παιχνίδια. Αν βγεις βραδυ χωρίς φως σιγουρα θα σκονταψεις πάνω σε κατι και τα διαολεμένα κάνουν πάντα και μουσική!

kOZcp3.png

Pou eisai vre foula mou esu ???????

ΦΟΥΛΑ ΜΟΥ......ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ..???????????

ΕΓΩ.....ΕΔΩ....ΤΑ ΙΔΙΑ...ΖΕΣΤΗ.....ΠΟΔΗΛΑΤΟ....ΔΙΑΙΤΑ....ΑΣΤΑ....ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΡΑΒΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ.......ΧΤΥΠΑΩ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..!!!!!

ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ...!!!!!!!!!!!!!!

Ασε η δικιά μου όταν έρχεται στο σπίτι καταρχήν κάνει δουλειές. Φροντιζω μια μέρα πριν να εχω τη γυναίκα για να μη ακούσω τα μύρια όσα. Δεν καταλαβαίνω ρε παιδί μου, η μάνα μου δούλευε και παρόλα αυτά χωρίς βοήθεια το σπίτί ήταν πάντα στην τρίχα. Ειναι να το έχεις. Μάλλον πηρε όλη τη νοικοκυροσύνη η αδερφή μου και έγω εμεινα με αδεια χέρια.

Μια από τα ίδια, και να μου λέει κοίτα η αδελφή σου πως είναι, εσύ τίποτα. Ευτυχώς ο άντρας μου έτσι με γνώρισε και δεν έχει απαιτήσεις, αλλά και το μισό χάλι είναι και δικό του. Αλλά δεν θα τον ακολουθάω από πίσω να μαζεύω σύνεχεια. Όπως είπα και χθες το σκούπισμα βλέπω σίγα σιγά να το αναλαμβάνει ο μικρός με την τρέλα που έχει με τις σκούπες. Προχθές έσταξε νερό στο ντουλάπι και τον βλέπω να παίρνει μια πετσέτα και να το σκουπίζει. Του λέω αυτά σίγουρα στα μαθαίνει η γιαγιά όταν είσαι εκεί.;););)

cOiVp2.png

Ασε η δικιά μου όταν έρχεται στο σπίτι καταρχήν κάνει δουλειές. Φροντιζω μια μέρα πριν να εχω τη γυναίκα για να μη ακούσω τα μύρια όσα. Δεν καταλαβαίνω ρε παιδί μου, η μάνα μου δούλευε και παρόλα αυτά χωρίς βοήθεια το σπίτί ήταν πάντα στην τρίχα. Ειναι να το έχεις. Μάλλον πηρε όλη τη νοικοκυροσύνη η αδερφή μου και έγω εμεινα με αδεια χέρια.

ΑΣΤΑ....Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΜΙΚΡΟΦΟΒΙΑΚΕΣ..!!!!!!!1

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ DETOL ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...!!!!!!!!!!!

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ "ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΕΤΣΙ ?"

Διαφημίσεις

ΦΟΥΛΑ ΜΟΥ......ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ..???????????

ΕΓΩ.....ΕΔΩ....ΤΑ ΙΔΙΑ...ΖΕΣΤΗ.....ΠΟΔΗΛΑΤΟ....ΔΙΑΙΤΑ....ΑΣΤΑ....ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΡΑΒΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ.......ΧΤΥΠΑΩ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..!!!!!

ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ...!!!!!!!!!!!!!!

Xaxaxaxaxaxaxax eisai treli !!!!!

Ti dieta kaneis?

Exo mia orea na sou stilo an thes, sxetika eukolh ...

Yv7Sp2.png

Μια από τα ίδια, και να μου λέει κοίτα η αδελφή σου πως είναι, εσύ τίποτα. Ευτυχώς ο άντρας μου έτσι με γνώρισε και δεν έχει απαιτήσεις, αλλά και το μισό χάλι είναι και δικό του. Αλλά δεν θα τον ακολουθάω από πίσω να μαζεύω σύνεχεια. Όπως είπα και χθες το σκούπισμα βλέπω σίγα σιγά να το αναλαμβάνει ο μικρός με την τρέλα που έχει με τις σκούπες. Προχθές έσταξε νερό στο ντουλάπι και τον βλέπω να παίρνει μια πετσέτα και να το σκουπίζει. Του λέω αυτά σίγουρα στα μαθαίνει η γιαγιά όταν είσαι εκεί.;););)

ΑΧ ΒΡΕ ΡΙΚΑ.....ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ Ε..???????

ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ..!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ..!!!!!!!!!!!

χμ!! θα σου στείλω πμ. Γενικά και συγχωρέστε με όσες πιστεύετε ότι λεώ βλακείες, είμαι κατά της έκθεσης παιδιών στο διαδικτυο . Νομίζω το ότι είμαι ο κηδεμόνας του δεν σημαίνει ότι έχω το δικαίωμα να του το κάνω αυτό. Εχω μια φίλη που από τη στιγμή που γέννησε το γιο της μέχρι και σημερα που είναι 17 μηνων, εχει ανεβάσει στο facebook καμιά 500 αρια φωτογραφίες από όλη του τη ζωή. Πότε εφαγε, πότε γελασε, πότε σηκωσε το κεφαλι, πότε κάθισε, πότε σηκώθηκε, πότε περπάτησε, ολη τη βάφτιση και επειται και συνέχεια. Δεν ξέρω γιατί αλλά με ενοχλεί αυτή η υπερέκθεση ενός τόσο ανυπεράσπιστου πλάσματος.

kOZcp3.png

Xaxaxaxaxaxaxax eisai treli !!!!!

Ti dieta kaneis?

Exo mia orea na sou stilo an thes, sxetika eukolh ...

ΑΛΗΘΕΙΑ..?????? ΝΑΙ, ΣΤΕΙΛΤΗ ΜΟΥ..!!!!!!!!!

ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ..???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΑ....ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ..!!!!!!!!

χμ!! θα σου στείλω πμ. Γενικά και συγχωρέστε με όσες πιστεύετε ότι λεώ βλακείες, είμαι κατά της έκθεσης παιδιών στο διαδικτυο . Νομίζω το ότι είμαι ο κηδεμόνας του δεν σημαίνει ότι έχω το δικαίωμα να του το κάνω αυτό. Εχω μια φίλη που από τη στιγμή που γέννησε το γιο της μέχρι και σημερα που είναι 17 μηνων, εχει ανεβάσει στο facebook καμιά 500 αρια φωτογραφίες από όλη του τη ζωή. Πότε εφαγε, πότε γελασε, πότε σηκωσε το κεφαλι, πότε κάθισε, πότε σηκώθηκε, πότε περπάτησε, ολη τη βάφτιση και επειται και συνέχεια. Δεν ξέρω γιατί αλλά με ενοχλεί αυτή η υπερέκθεση ενός τόσο ανυπεράσπιστου πλάσματος.

ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ.....ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ....ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

studsmatta.gif

Κοριτσάκια μου εγώ με τις δουλειές κοντεύω να καταστρέψω τα πόδια και τα χέρια μου..

Ολη μερα ορθια στο μαγαζί και μετά κάνω σαν τρελή στο σπίτι.

Με λυπαμαι αλλα δε μπορώ να κάθομαι.

Τώρα ηρθα, παω για μεγειρεμα, μετα ψώνια στα μαγαζιά, μετά στη βαφτιστήρα του άντρα μου και μετά σιδερο. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δεν έχω να πω κάτι γιατί και εγώ έχω ανεβάσει φωτο του παιδιού...Βέβαια όχι υπερβολικά πράγματα γιατί και γενικά δεν είμαι τις φωτογραφίας. Αφού πρέπει να θυμάμαι να τον βγάζω γιατί θα μεγαλώσει και θα με ρωτάει πως ήμουνα μωρό και τι θα κάνω...

cOiVp2.png

studsmatta.gif

Κοριτσάκια μου εγώ με τις δουλειές κοντεύω να καταστρέψω τα πόδια και τα χέρια μου..

Τώρα ηρθα, παω για μεγειρεμα, μετα ψώνια στα μαγαζιά, μετά στη βαφτιστήρα του άντρα μου και μετά σιδερο. .

Ααααα χαλαρή μέρα και εσύ...Και τα ψώνια και οι επισκέψεις μια χαρά μου ακούγονται. Το σίδερο βραδυάτικα τι το θες για επιδόρπιο?

cOiVp2.png

studsmatta.gif

AAAAA den pas kala kopela mou !!!!!

Prepei na skeytis ton eauto sou ... Tora eisai nea kai mporis kai antexeis ta panta ala meta ta xronia den girnane ...

Pw pw pw, mono pou to diavasa kourastika ...

Yv7Sp2.png

studsmatta.gif

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΗ.....ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.....ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ..!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...