Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Είστε όλες πολύ εργατικές! Εγώ μετά την δουλειά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω δουλειές. Είναι πρακτικά αδύνατον. Γυρνάω σπίτι γύρω στις 6 με 7, προλαβαίνω να δω ίσα ίσα το γιο μου ένα 2 ωρο (γιατι στις 8:30 συνηθως κοιμάται) και αυτό είναι όλο. Σας θαυμάζω όλες που έχετε την ικανότητα να τα ρυθμίζετε και να τα κάνετε όλα. Μπράβο ρε κορίτσια είστε super girls! Εγώ έχω το μυαλό πάνω από το κεφάλι μου. Από νοικορυροσύνη παίρνω μηδέν με τόνο. Αν ζούσα σε εποχή που για να παντρευτείς επρέπε να είσαι νοικοκυρά θα είχα μείνει στο ράφι προ πολλού. Πάλι καλά.

Λαμπρινούλα μου, με όλο το θάρρος, πηρες σκευασμα απο τη Βουλγαρία και μάλιστα μεσω ιντερνετ; Είδες που παραγεται; Μπορεί να εχει παραχθεί σε άθλιες συνθηκες κάπου στην Ινδία ή το Μπαγκλαντες. Κορίτσια μου προσοχη, η τιμή ειναι κράχτης μην παιρνεται στα τυφλα κάτι. Δεν ειναι καραμέλες και πολλά από αυτά δεν ειναι καν γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ. Το γεγονος οτι είναι φυτικά δεν λέει κάτι και τα μανιταρια φυτικά είναι αλλά υπάρχουν και δηλητηριώδη. Προσοχή, πραγματικά πίσω απο τη λέξη φυτικά δεν φανταζεστε τι μπορει να κρυβεται.

:P:p:p

Eγω πολλά βραδυα που γυριζω κατα τις 22:30 και λειπω ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...:( θα πλυνω πιατα ή θα βάλω πλυντηριο...τα βασικά....πρεπει να γινουν ομως μη βρωμίσουμε...Σιδερωμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ...Καποια παω στη μαμα μου (να ναι καλα) καποια κανω εγώ!

Οσο αφορα γενικη καθαριοτητα μαζεμενη καποιο απογευμα..δεν εχω χρονο δυστυχως καθημερινα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

αυτά τα άδεια ποστ κατά καιρούς έχουν κάτι που δεν βλέπω ή σημαίνουν σιωπή, σοκ και δέος;

Έχει κατι που δεν βλεπεις με σοκ και δέος!!!!! :tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ

Αυτή που περιμένω

δε θα ʽρθει από τα αστέρια

θα ʽναι τα δυο της χέρια γεμάτα χώματα

Αυτή που περιμένω

δε θα ʽναι ο ιππότης

θα ʽναι απλός στρατιώτης στα χαρακώματα

Αυτή που περιμένω

Αυτή που περιμένω

Αυτή που περιμένω

Αυτή

Αυτή

Αυτή που περιμένω

Αυτή που περιμένω

Αυτή που περιμένω

Αυτή

Αυτή

Αυτή που περιμένω

δεν παριστάνει κάτι

είναι ένα ανθρωπάκι

όπως είμαστε όλοι μας

Αυτή που περιμένω

δεν είναι ένα αστέρι

κανένας δεν την ξέρει

μέσα στην πόλη μας

ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Σας κάνω μια ερωτηση στα γρηγορα και επιστρεφω στη δουλεια γιατι επικρατει πανικος...Τετάρτη ειμαστε κλειστα, μετα ΠΑΣΧΑ και πρεπει να γινουν πολλα, λειπει και κοσμος με αδεια....ΟΥΦ!!!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...........................................................................

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΩΣΤΑ???

ΤΟ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ " :P ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ "ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΙ ΡΩΤΑΣ?" Ε να ρωτάω....:rolleyes:

Για να εμπλουτίσω κι εγώ τη συζήτηση. Μετά την εμβρυομεταφορά μου ειπε να ξαπλωσω μια δυο μερες και απλώς να μη τρελαθω στην κούραση. Εγω και δουλειά ηρθα τη δευτερη μετά τη μεταφορά και λαπτοπ κουβάλησα. Ρωτησα τον γιατρό μου σχετικά και μου είπε ότι αν ειναι να συλλάβεις θα γίνει. Μετά από αυτό θα πρέπει να γίνουν απίστευτα πραγματα για να σταματησει η κύηση (αν είναι βεβαια υγιής ). Μου είπε ότι αν ηταν τοσο ευκολο να χαναμε παιδια τότε εκτος του οτι δεν θα ειμασταν 7 δις στον πλανήτη θα έπρεπε να λέγαμε στις γυναίκες στα δευτερο μισό του κύκλου να είναι απραιτήτως ξαπλωμένες. Αρα αστο. Ριξτο στο γουτσου γουτσου και μη φοβάσαι τιποτα...!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Σεντόνια σας φτιάψαμε πάλι χθες εεε????

Η Μορφούλα τα σιδέρωνε και εγώ με τη Νάντια τα στρώναμε.

Pinkhat παρεούλα θα σου έκανα στο ράφι, μου φαίνεται αν ψάχνανε για νοικοκυρές!!!!

Ζεττάκι μου όσο θα λέμε καινούργια, όλο και πιο πολλά κοινά θα βρίσκουμε...Είμαι που λες σε ένα ψιλικατζίδικο στην Αθήνα και είναι μέσα μία και με κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω καλά καλά και με το στόμα ανοιχτο. Δε δίνω σημασία, αλλά συνεχίζει ακάθεκτη. Στο τέλος μου λέει είσαι ολόιδια η ανηψιά μου (αν θυμαμαι καλά) που είναι στη Θεσσαλονική. Από που είσαι????Μήπως ο μπαμπάς σου πέρασε και από Θεσσαλονίκη????Δεν είναι δυνατόν να μοιάζεις τόσο πολύ. Οπότε κάτι παίζει με τη Θεσσαλονίκη, και τώρα ξέρω ότι έχω εκέι το alter ego μου.

leutaki μου όλες σίγουρα θα έχουμε μια πικάντική ιστορία για τις σχέσεις μας. Κάλα έκανες και το έπαιξές δύσκολη, έτσι πρέπει να μοχθήσουν λίγο για να μας αποκτήσουν...

Φιλάκια σε όλες τις κοριτσάρες...

cOiVp2.png

:P:p:p

Eγω πολλά βραδυα που γυριζω κατα τις 22:30 και λειπω ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...:( θα πλυνω πιατα ή θα βάλω πλυντηριο...τα βασικά....πρεπει να γινουν ομως μη βρωμίσουμε...Σιδερωμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ...Καποια παω στη μαμα μου (να ναι καλα) καποια κανω εγώ!

Οσο αφορα γενικη καθαριοτητα μαζεμενη καποιο απογευμα..δεν εχω χρονο δυστυχως καθημερινα...

Πωπώ... Εγώ να φανταστείς ούτε καν αυτό κάνω. Την κουζινα την εχει στην τρίχα η κυρία που μου κρατάει το μικρό η οποία σιδερώνει κιολας (τα πάντα.. μεχρι και τα βρ..α μου) και ο,τι πιάτο βγει το βραδυ το χώνω στο πλυντήριο. Το μόνο που κάνω ειναι να βάλω ένα πλυντήριο ρουχων το πρωί πριν φυγω το οποίο φυσικά θα το απλώσει πάλι η κυρία. Οσο για γενικη, εχω μια κυρια που ερχεται μια φορα κάθε 15 και μου γλυφει το σπιτι. Ασε είμαι σου λέω τεμπελόσκυλο περιοπής.

kOZcp3.png

Σεντόνια σας φτιάψαμε πάλι χθες εεε????

Η Μορφούλα τα σιδέρωνε και εγώ με τη Νάντια τα στρώναμε.

Pinkhat παρεούλα θα σου έκανα στο ράφι, μου φαίνεται αν ψάχνανε για νοικοκυρές!!!!

Ζεττάκι μου όσο θα λέμε καινούργια, όλο και πιο πολλά κοινά θα βρίσκουμε...Είμαι που λες σε ένα ψιλικατζίδικο στην Αθήνα και είναι μέσα μία και με κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω καλά καλά και με το στόμα ανοιχτο. Δε δίνω σημασία, αλλά συνεχίζει ακάθεκτη. Στο τέλος μου λέει είσαι ολόιδια η ανηψιά μου (αν θυμαμαι καλά) που είναι στη Θεσσαλονική. Από που είσαι????Μήπως ο μπαμπάς σου πέρασε και από Θεσσαλονίκη????Δεν είναι δυνατόν να μοιάζεις τόσο πολύ. Οπότε κάτι παίζει με τη Θεσσαλονίκη, και τώρα ξέρω ότι έχω εκέι το alter ego μου.

leutaki μου όλες σίγουρα θα έχουμε μια πικάντική ιστορία για τις σχέσεις μας. Κάλα έκανες και το έπαιξές δύσκολη, έτσι πρέπει να μοχθήσουν λίγο για να μας αποκτήσουν...

Φιλάκια σε όλες τις κοριτσάρες...

Ελα ρε κορίτσι και κοντεύω να λακίσω. Πραγματικά νιώθω πολύ ασχήμα διαβάζοντας τους άθλους των κοπελιών. Αυτά που περιγράφουν με συναρπάζουν. Το λέω και πάλι, κορίτσια είστε ηρωίδες.

kOZcp3.png

Πωπώ... Εγώ να φανταστείς ούτε καν αυτό κάνω. Την κουζινα την εχει στην τρίχα η κυρία που μου κρατάει το μικρό η οποία σιδερώνει κιολας (τα πάντα.. μεχρι και τα βρ..α μου) και ο,τι πιάτο βγει το βραδυ το χώνω στο πλυντήριο. Το μόνο που κάνω ειναι να βάλω ένα πλυντήριο ρουχων το πρωί πριν φυγω το οποίο φυσικά θα το απλώσει πάλι η κυρία. Οσο για γενικη, εχω μια κυρια που ερχεται μια φορα κάθε 15 και μου γλυφει το σπιτι. Ασε είμαι σου λέω τεμπελόσκυλο περιοπής.

Akrivos etsi eimai kai egw ...

Den kano tipota, mporo kai ta piata (opos extes) na ta afiso kai den me endiaferei katholou. Ta pleno tin ali mera.

Erxete i gineka kathe 15 hmeres kai ta kanei ola.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Ελα ρε κορίτσι και κοντεύω να λακίσω. Πραγματικά νιώθω πολύ ασχήμα διαβάζοντας τους άθλους των κοπελιών. Αυτά που περιγράφουν με συναρπάζουν. Το λέω και πάλι, κορίτσια είστε ηρωίδες.

Αξιες θαυμασμού είναι. Ετσι είναι η μάνα μου και φαντάζεσαι τι γίνεται όποτε θα έρθει σπίτι μου...Τώρα πια την παίρνω στην πλάκα

cOiVp2.png

ΑΛΗΘΕΙΑ..??????????? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ...ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ..!!!!!!

Είδες;! Τώρα έχει μεγαλώσει λιγάκι και είναι περισσότερο παιδάκι παρά μωρό αλλά κάπως έτσι ήταν.

kOZcp3.png

Αξιες θαυμασμού είναι. Ετσι είναι η μάνα μου και φαντάζεσαι τι γίνεται όποτε θα έρθει σπίτι μου...Τώρα πια την παίρνω στην πλάκα

Ασε η δικιά μου όταν έρχεται στο σπίτι καταρχήν κάνει δουλειές. Φροντιζω μια μέρα πριν να εχω τη γυναίκα για να μη ακούσω τα μύρια όσα. Δεν καταλαβαίνω ρε παιδί μου, η μάνα μου δούλευε και παρόλα αυτά χωρίς βοήθεια το σπίτί ήταν πάντα στην τρίχα. Ειναι να το έχεις. Μάλλον πηρε όλη τη νοικοκυροσύνη η αδερφή μου και έγω εμεινα με αδεια χέρια.

kOZcp3.png

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ.....:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ΚΙ ΕΓΩ......

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ " ΠΡΩΤΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ"..!!:oops::oops::oops:

ΚΑΘΑΡΙΖΩ, ΣΙΔΕΡΩΝΩ.....ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΛΛΑ......

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΙΩΔΗΣ..!!!!:shock::shock:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...