Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σας κάνω μια ερωτηση στα γρηγορα και επιστρεφω στη δουλεια γιατι επικρατει πανικος...Τετάρτη ειμαστε κλειστα, μετα ΠΑΣΧΑ και πρεπει να γινουν πολλα, λειπει και κοσμος με αδεια....ΟΥΦ!!!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...........................................................................

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΩΣΤΑ???

ΤΟ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ " :P ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ "ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΙ ΡΩΤΑΣ?" Ε να ρωτάω....:rolleyes:

ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣΕΧΟΥΑΛΙΚΕΣ MΟΥ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :confused::confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Επειδη λεγατε οτι δεν κανει να κανουμε βαριες δουλειες μετα την ωορρηξία και επειδη μετα την εμβρυομεταφορα απαγορευεται το σεξ...ε ειπα να ρωτήσω :cool::cool::cool::cool::cool:

Auto pou eipe i Labrini einai to sosto, an einai na ka katsei tha katsei.

Nomizo oti poli to analisame to thema, den kanei to ena den kanei to alo. Otan ta exoume sinexia sto mialo mas, den nomizo oti kati ginete.

Xalaraaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

Yv7Sp2.png

Nomizo oti poli to analisame to thema, den kanei to ena den kanei to alo. Otan ta exoume sinexia sto mialo mas, den nomizo oti kati ginete.

Και γω αυτο πιστευω γι αυτο και δουλειες κανω και γουτσου γουτσου..Αλλωστε δεν ξερω ποτε ειναι η ωορρηξια και ασε που ειναι και πολύ δυσκολο να μεινω...αρα συνεχιζω κανονικα οσα εκανα σε ολη τη διαρκεια του κύκλου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μπραβο Dada μου ακριβως οπως τα λες!!!

Θελω να γινει 3 να παω σπιτι μου....:(:(:(

Νυστάζω υπερβολικα..............

Οχι οτι θα κοιμηθω αλλα εστω ενα μισάωρο να βγαλω τα παπουτσια μου..

Το δικο μου βαφτιστικο το τελειωσα αλλα αυτη τη βδομαδα εχουμε του αντρα μου...

Ευτυχως αυριο τελευταια μερα στη δουλεια...Τετάρτη Πρωτομαγια για το Δημόσιο, Παρασκευή αργία. Πήρα αδεια την Πεμπτη και την άλλη βδομάδα.

Αυτη τη βδομάδα θέλω να καθαρισω, να ψωνίσω, να δω λιγο τη μανα μου και τον μπαμπα μου που ειναι οι πιο παραμελημένοι :(, να παμε στα βαφτιστικά του μωρου, να πιω καφε με καμια φίλη και την αλλη βδομαδα να παω εξοχικο να αραξω και ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

keep_smiling_kid.jpg

Διαλέξετε απο ένα και που θα πάει θα έρθει η παραγγελία ....

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ...!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 5ο ΣΤΗΝ 3η ΣΕΙΡΑ...!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Μπουμπούδες καλησπέρα....

δεν θυμάμαι ότι λεχω διαβάσει γιατί πέρασα μια φρήγορη ματιά σε όλα τα μνμτ.

Εχω αρκετή δουλίτσα σήμερα και μόλις πάω σπίτι θέλω να σιδερώσω, να φτιάξω ζύμη για τσουρέκια, να βάλω κανα δυο πλυντήρια, να πάω εκκλησία και όταν γυρίσω να ψήσω τα τσουρέκια...

Κουράστηκα και μόνο που τα είπα...ουφ...

Leuta γουτσούνισε αφοβα...παιδί θες να πιάσεις...

φιλια σε όλες...αν καταφέρω θα μπω πάλι το βράδυ..

Βροχερή καλώς ήρθες στο πιο τρελό παρεάκι..έχω παρακολουθήσει την ιστορία σου και ελπίζω να είσαι καλύτερα.Τι έχεις αποφασίσει να κάνείς?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Είστε όλες πολύ εργατικές! Εγώ μετά την δουλειά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω δουλειές. Είναι πρακτικά αδύνατον. Γυρνάω σπίτι γύρω στις 6 με 7, προλαβαίνω να δω ίσα ίσα το γιο μου ένα 2 ωρο (γιατι στις 8:30 συνηθως κοιμάται) και αυτό είναι όλο. Σας θαυμάζω όλες που έχετε την ικανότητα να τα ρυθμίζετε και να τα κάνετε όλα. Μπράβο ρε κορίτσια είστε super girls! Εγώ έχω το μυαλό πάνω από το κεφάλι μου. Από νοικορυροσύνη παίρνω μηδέν με τόνο. Αν ζούσα σε εποχή που για να παντρευτείς επρέπε να είσαι νοικοκυρά θα είχα μείνει στο ράφι προ πολλού. Πάλι καλά.

Λαμπρινούλα μου, με όλο το θάρρος, πηρες σκευασμα απο τη Βουλγαρία και μάλιστα μεσω ιντερνετ; Είδες που παραγεται; Μπορεί να εχει παραχθεί σε άθλιες συνθηκες κάπου στην Ινδία ή το Μπαγκλαντες. Κορίτσια μου προσοχη, η τιμή ειναι κράχτης μην παιρνεται στα τυφλα κάτι. Δεν ειναι καραμέλες και πολλά από αυτά δεν ειναι καν γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ. Το γεγονος οτι είναι φυτικά δεν λέει κάτι και τα μανιταρια φυτικά είναι αλλά υπάρχουν και δηλητηριώδη. Προσοχή, πραγματικά πίσω απο τη λέξη φυτικά δεν φανταζεστε τι μπορει να κρυβεται.

kOZcp3.png

Διαλέξετε απο ένα και που θα πάει θα έρθει η παραγγελία ....

ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ...!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 5ο ΣΤΗΝ 3η ΣΕΙΡΑ...!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

το τέταρτο στη δευτερη σειρά μοιάζει με το γιο μου!!!

kOZcp3.png

Μπουμπούδες καλησπέρα....

δεν θυμάμαι ότι λεχω διαβάσει γιατί πέρασα μια φρήγορη ματιά σε όλα τα μνμτ.

Εχω αρκετή δουλίτσα σήμερα και μόλις πάω σπίτι θέλω να σιδερώσω, να φτιάξω ζύμη για τσουρέκια, να βάλω κανα δυο πλυντήρια, να πάω εκκλησία και όταν γυρίσω να ψήσω τα τσουρέκια...

Κουράστηκα και μόνο που τα είπα...ουφ...

Leuta γουτσούνισε αφοβα...παιδί θες να πιάσεις...

φιλια σε όλες...αν καταφέρω θα μπω πάλι το βράδυ..

Βροχερή καλώς ήρθες στο πιο τρελό παρεάκι..έχω παρακολουθήσει την ιστορία σου και ελπίζω να είσαι καλύτερα.Τι έχεις αποφασίσει να κάνείς?

ΜΠΡΑΒΟ! Ετσι δουλεια να εχει!!! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...