Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

και εγώ καλά λέω.... οχι ρε ζουζούνα θέλω να μην σκέφτομαι τίποτα, θα πάω την άλλη εβδομάδα, δεν μπορώ άλλο, κουράστηκα.....

Ναι έχω ακούσει και για την ποιότητα, εμένα τότε μου είχε πει αν και δεν φαίνεται να έχεις πολυκυστικές παρτο αν θέλεις γιατί κάνεις κύστες....

Δεν το πήρα γιατί και ο δικός μου τότε δεν το πολυ ήξερε .... τώρα κακώς καλώς δεν ξέρω, εγώ κουράστηκα να χαπακώνομαι, αφού έτσι κι αλλιώς το θέμα μου δεν είναι τα ωάρια αλλά οι σάλπιγγες ....

Δεν ξέρω βρε dadaki, βαρέθηκα .... κουράστηκα....

χρειάζομαι ενα break απο όλα .... είχα πει οτι ο Μάϊος θα ήταν μήνας ξεκούρασης.... απλά όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει, αυτό έμαθα τόσα χρόνια ....

Αντε βρε μωρό μου με το καλό να πας και εσύ την Παρασκευή, να φορτίσεις τις μπαταρίες, να ξεκουραστείς απο όλα αυτά και να κουραστείς στις βόλτες.

I gineka tou ksaderfou mou (stin Servia) exei provlima me oaria, spane panta sta 14mm kai o ksaderfos mou provlima me sperma. Poli taleporia.

Pire tora kati botana, san tsai ta pinei. Pige na dei ta oaria kai einai sta 20 kai mia xara. Episis exase kai 9 kila pinontas auto. Nomizo oti to pernei 2-3 mines. Tha to dw kai egw tora pou tha pao. Egw den exo provlima me oaria, kala einai. Kai egw exo thema me salpigges, ti thema dld, apla den tis exo !!!! Xaxaxaxaaxa .... Ala oti einai fitiko tha to dokimaso.

Kai egw eimai kourasmeni apo ola ala prepei na sinexiso !!!!

Pantos, egw den kano tipota tora. Tha xaro kai to Pasxa kai to kalokeri !!!

Yv7Sp2.png

άντε να ευθυμήσουμε και πάλι.....

keep_smiling_kid.jpg

Διαλέξετε απο ένα και που θα πάει θα έρθει η παραγγελία .....[/quote

Καλημεεεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζεττακι εγω θελω απο την πρωτη σειρα το τεταρτο ζουζουνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

άντε να ευθυμήσουμε και πάλι.....

keep_smiling_kid.jpg

Διαλέξετε απο ένα και που θα πάει θα έρθει η παραγγελία .....[/quote

Καλημεεεεερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζεττακι εγω θελω απο την πρωτη σειρα το τεταρτο ζουζουνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ???ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σας κάνω μια ερωτηση στα γρηγορα και επιστρεφω στη δουλεια γιατι επικρατει πανικος...Τετάρτη ειμαστε κλειστα, μετα ΠΑΣΧΑ και πρεπει να γινουν πολλα, λειπει και κοσμος με αδεια....ΟΥΦ!!!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...........................................................................

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΩΣΤΑ???

ΤΟ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ " :P ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ "ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΙ ΡΩΤΑΣ?" Ε να ρωτάω....:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Σας κάνω μια ερωτηση στα γρηγορα και επιστρεφω στη δουλεια γιατι επικρατει πανικος...Τετάρτη ειμαστε κλειστα, μετα ΠΑΣΧΑ και πρεπει να γινουν πολλα, λειπει και κοσμος με αδεια....ΟΥΦ!!!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...........................................................................

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΩΣΤΑ???

ΤΟ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ " :P ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ "ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΙ ΡΩΤΑΣ?" Ε να ρωτάω....:rolleyes:

Καλο ειναι αν προσπαθεις για μωρακι να μην κουραζεσαι πολυ!!!Ειδικα απο την ωορρηξια και για καμια δεκαρια ημερες μεχρι να γινει εμφυτευση.Ετσι πιστευω..

φυσικα και επιτρεπεται γουτσου γουτσου!!!!!!!!!!!Τωρα το ειδα

Και το "ΧΤΥΠΗΜΑ" δεν πειραζει?????:confused::confused::confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σιγα βρε αλλες κανουν γουτσου-γουτσου σε οοοοολη την εγκυμοσυνη!!!!Δεν πειραζει!!

Αν φοβασαι, μη χτυπιεστε πολυ.....πιο μαλακα καλα ζουζου???

OK! ;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Leuta μου καλο ειναι να μην κουραζεσαι γενικα αλλα μπορεις να κανεις δουλειες σε πιο χαλαρο ρυθμο και φυσικα να μην σηκωνεις βάρος, αν και τελικα νομίζω ρε κορίτσια αν θελει ο θεος να κάτσει αυτο θα κάτσει και εμεις οσο και να χτυπιομαστε αυτο θα μεινει, απλα τα λεμε αυτα να ειμαστε ήσυχες οτι εμεις το παλευουμε.

Dada μου οπως καταλαβες τα εχω πιει ολα εγω!!! οχι που θα μου γλίτωναν τα inofert οταν ειχα την αποτυχημενη προσπαθεια περυσι τον Οκτωβρη μετα την κορη μου και ειχα βγαλει μονο 3 ωαρια με τα φαρμακα ο γιατρος μου ειχε πει οτι πιθανως να μην ειναι πολύ ποιοτικα τα ωαρια για αυτο να μην εμφυτεονται και τα εμβρυα μπήκα, λοιπον και επεσα σε ενα ξενο ste οπου ελεγε για τα inofert τα παρηγγειλα απο ιταλια http://byfarma.click-italy.net περισυ αρχες του χρονου μετα πήγα να κανω διεγερση με φαρμακα αλλα δεν βγήκε ουτε ενα χι χι. σταματησα, μετα πήρα τα dhea απο βουλγαρια γιατι στην ελλαδα τα ειχαν 60€ ενω εγω τα πήρα μονο 10€ πάω παλι τον ιουνιο λεω δεν μπορει θα εχω τώρα τουρμπο ωαρια τα inofert τα πήρα για δυο μήνες και στο καπακι ξεκιναω τα dhea για αλλους δυο μήνες μετα παω τον Ιουνιο να δω καταστολες ωοθυλακιών αντε παλι χαλια, τελικα αρχισα να μαζευω τα μοναδικα του μήνα και ηρεμησα, εχω διαβασει ομως οτι κανουν θαυματα σε αλλες γυναικες οχι σε μενα ομως.

Αυτα παντως φυτικα και βοτανα πιειτε αφοβα κακο δεν κανουν.

Φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Axxx tha trelatho !!!!

Pos sou eirthe auto ????

Επειδη λεγατε οτι δεν κανει να κανουμε βαριες δουλειες μετα την ωορρηξία και επειδη μετα την εμβρυομεταφορα απαγορευεται το σεξ...ε ειπα να ρωτήσω :cool::cool::cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...