Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Alex@ είπε:

Και εγώ τον δικό μου τον είδα 2 φορές, στο πρώτο ραντεβού και στην ετ, τους άλλους υπερηχους τους έκανα με τον βοηθό του γιατρός και αυτός, πάντα έβλεπε τους υπέρηχους και τις αιματολογικες και έδινε τις οδηγίες. Βέβαια δεν αγχώθηκα ποτε για να χρειαστεί να ζητήσω να μιλήσω μαζί του, δεν ξέρω την εκβαση σε αυτή την περίπτωση.

Τους υπερήχους στους έκανε και εσένα ο γιατρός μοντέλο?😀😀

Koula - mares

kale

Recommended Posts

α ξέχασα να σου πω, πιθανόν να έχει σχέση με τα cookies (του υπολογιστή, όχι αυτά που έχεις στην δουλειά) και μάλλον πρέπει να τα διαγράψεις.

Firefox ή chrome δουλεύεις?

τι α ξέχασα μαρή απο εχθέσ ρωτάω.Κάτι για cookies λέει,chrome

Διαφημίσεις

Πηγαινε

Εργαλεία->Επιλογές->Απόρρητο και καθαρισε τα cookies

SORRY Που αργησα αλλα εχει δουλεια :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

καλημέρα Λαμπρινούλα,

τι κάνεις? η μικρή σου πως είναι?

Καλημερα Ζεττακι μου γλυκο! η μικρή ειναι μια χαρα ευτυχως τελειωσαμε με τις ιώσεις μονο το βραδυ κάνει κατι τσαλίμια ξυπναει στις 2 και μας κλωτσαει να φύγουμε απο το κρεββατι μας και κατι κουλα, μετα την ξανακοιμίζω ξυπναει στις 4 αντε παλι κλαμα και μουγρητα και νευρα αλλα μαλλον περναει τη φαση της, τωρα πήγε παιδικο, απλα εγω δεν κοιμαμαι καλα δυο μερες ξυπναω με την μικρή και παω και τουαλετα συνεχεια και ειμαι κουρασμενη την μερα αλλα ευτυχως εχω βοηθο την μαμα μου, την ΤΕταρτη τελικα το πρωι θα φύγουμε και θα ερθει κ η πεθερα και η μαμα και η κουνιαδα ολοι μαζι σε ξεχωριστα σπίτια βεβαια αλλα θα εχουμε πολυλογια και μουρμουρα σίγουρα θα το ρίξω στην τρελλη παλι για να διακομωδω το θεμα να μην εκνευριζομαι ειναι η αμυνα μου αυτη.

Εσυ ζεττουλα μου ολα καλα? οσο για τις κωλοκύστες αλοη εχεις δοκιμασει να πιεις??? βεβαια αυτο καθαρίζει πολυ τον οργανισμό και απο κύστες αλλα θελει να το κανεις για 3 μηνες να δεις αποτελεσμα αν σε περνει χρονικα καντο δεν εχει καμια μα καμια παρενέργεια μονο καλο κανει.

Dadaki ετσι σε θελω χαλαρη και ξεκουραστη ο Ζαχος καλα??? φιλακια πολλα ζουζουνα μου εγω ειχα πιει και το inofert kai DHEA αλλα δεν βελτιωθηκα καθολου αλλα ξερω οτι σε πολλες πιανει.

Φιλια πολλα!:-P

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

τι α ξέχασα μαρή απο εχθέσ ρωτάω.Κάτι για chromeλέει,chrome

εεεε τι να κάνω 1 μυαλό έχω .... 1 το αντιλαμβάνεσαι 1......

τι σου λέει για τα cookies ?

αν μπορείς γράψτο μου να δω.

κάτσε να ψάξω στο chrome που είναι η η διαγραφή chrome και θα σου πω σε λίγο.

url]

Καλημερα Ζεττακι μου γλυκο! η μικρή ειναι μια χαρα ευτυχως τελειωσαμε με τις ιώσεις μονο το βραδυ κάνει κατι τσαλίμια ξυπναει στις 2 και μας κλωτσαει να φύγουμε απο το κρεββατι μας και κατι κουλα, μετα την ξανακοιμίζω ξυπναει στις 4 αντε παλι κλαμα και μουγρητα και νευρα αλλα μαλλον περναει τη φαση της, τωρα πήγε παιδικο, απλα εγω δεν κοιμαμαι καλα δυο μερες ξυπναω με την μικρή και παω και τουαλετα συνεχεια και ειμαι κουρασμενη την μερα αλλα ευτυχως εχω βοηθο την μαμα μου, την ΤΕταρτη τελικα το πρωι θα φύγουμε και θα ερθει κ η πεθερα και η μαμα και η κουνιαδα ολοι μαζι σε ξεχωριστα σπίτια βεβαια αλλα θα εχουμε πολυλογια και μουρμουρα σίγουρα θα το ρίξω στην τρελλη παλι για να διακομωδω το θεμα να μην εκνευριζομαι ειναι η αμυνα μου αυτη.

Εσυ ζεττουλα μου ολα καλα? οσο για τις κωλοκύστες αλοη εχεις δοκιμασει να πιεις??? βεβαια αυτο καθαρίζει πολυ τον οργανισμό και απο κύστες αλλα θελει να το κανεις για 3 μηνες να δεις αποτελεσμα αν σε περνει χρονικα καντο δεν εχει καμια μα καμια παρενέργεια μονο καλο κανει.

Dadaki ετσι σε θελω χαλαρη και ξεκουραστη ο Ζαχος καλα??? φιλακια πολλα ζουζουνα μου εγω ειχα πιει και το inofert kai DHEA αλλα δεν βελτιωθηκα καθολου αλλα ξερω οτι σε πολλες πιανει.

Kalhmera agaph !!!

O Zaxos mia xara, kala ta pame. Pote to pires to INOFERT? Auto vgike tora prin ena mina, oute oi giatroi den kseroun ti kanei kai pos einai. Mipos epernes kati alo?

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

εεεε τι να κάνω 1 μυαλό έχω .... 1 το αντιλαμβάνεσαι 1......

τι σου λέει για τα cookies ?

αν μπορείς γράψτο μου να δω.

κάτσε να ψάξω στο chrome που είναι η η διαγραφή chrome και θα σου πω σε λίγο.

Φευγω στη δουλεια τωρα,δεστε και πεστε μου πως να το κανω,γιατι ειμαι λιγο ντουγάνι

τι α ξέχασα μαρή απο εχθέσ ρωτάω.Κάτι για cookies λέει,chrome

στα δεξιά επάνω έχει ενα εικονίδιο με 3 γραμμές οριζόντιες το πατάς πας "ρυθμίσεις" κάτω κάτω λέει "Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων…" μετά πας

Απόρρητο και πατάς εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης σου βγάζει ένα πινακάκι τσεκάρεις τα 4 πρώτα και πατάς εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης .

Ελπίζω να συγχωρούμαι τώρα εντάξει?

ε μπουμπού μου ?

url]

τι περνάς και εσύ βρε μικρή μου ....

μα είναι δυνατόν να έρθει και η πεθερά και η κουνιάδα μαζί σας ????

Δλδ έλεος πια.... παντού μαζί.....

Τι να πω .... Υπομονή και όπως λες τρελίτσα, δεν παλεύεται αλλιώς η κατάσταση, παίξτο τρελή και αλλοπαρμένη.

Για αλόη δεν έχω ξανακούσει, δεν το ήξερα.... θα το δοκιμάσω, δεν έχω να χάσω κάτι....

url]

1. Κάντε κλικ στο μενού του Chrome SNP_2696434_en_v1 στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων.
  4. Στην ενότητα "Απόρρητο", κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις περιεχομένου.
  5. Στην ενότητα "Cookie", μπορείτε να αλλάξετε τις ακόλουθες ρυθμίσεις cookie: Διαγραφή cookie
    Κάντε κλικ στην επιλογή Όλα τα cookie και τα δεδομένα ιστότοπων για να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου "Cookie και άλλα δεδομένα".
    • Για να διαγράψετε όλα τα cookie, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση όλων στο κάτω μέρος του παράθυρου διαλόγου.
    • Για να διαγράψετε ένα συγκεκριμένο cookie, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στον ιστότοπο που εξέδωσε το cookie και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο X που εμφανίζεται στη δεξιά γωνία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Τωρα ειδα οτι γραφει και η ζεττα

ΣΟΡΡΥ τρεχω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημερα κορίτσια μου. Ειστε απιστευετες, εβλεπα ποστ μεχρι τις 3 και η Μόρφω δηλωνε οτι θα σιδερωνε κιολας! Μετά από όλα αυτά που διάβασα αισθανομαι χάλια. Εγω ειμαι ακαταστατη, δεν κάνω πότε δουλειές στο σπίτι (δεν θα αναφερθώ καν σε χαλιά, κούρτίνες και τζαμια) και φυσικά δεν σιδερωνω με την καμια. Εχω κανει καταμερισμό εργασιων μεταξυ της κοπέλας που μου κραταει τον μικρό και μια κυριας που μου καθαρίζει ανα δυο εβδομαδες αλλα αυτό ειναι όλο! το σπιτι μου ειναι συνεχως ανω κάτω καθώς ο μικρος μου ειναι ασυγκρατητος, σκορπαει τα παιχνιδια του παντου. Δεν βλέπω και το λόγo να τακτοποιήσω γιατι ειναι θεμα ωρων να ξαναγινει το χαος στο σπιτι. Αρα καταληγω οτι στο σπιτι μου μαλλον δεν θα σας καλεσω γιατι θα φρικαρετε και θα φυγετε τρεχοντας.!

Ειδα μια καινουρια κοπέλα στο φορουμ. Αλλη μια βορειοελλαδιτισα.. Αντε Βορινές μου κουκλιτσες κανονίστε κι εσεις κατι να δω αν με βολευει να κανω το ταξιδακι στους γονεις μου και να σας δω κι εσας!

Αχ πόσο πολύ περίμενα να ερθεί αυτή η εβδομάδα.. επιτέλους πλησιάζουν οι διακοπές. Βεβαια μεχρι την Μ.Πέμπτη που θα δουλευω το προγραμμα ειναι αστα να πανε..Αλλά που πάει, θα ερθει επιτελους αυτο το Πασχα γιατι αυτο το αρνι το λιγουρευομαι εδω και ενα μηνα.

Αυτά κοριτσια μου, διαβασα παρα πολλά και σιγουρα ηθελα να απαντησω και σε διαφορα σχόλια αλλά εχω μια συναντηση σε 5 λεπτά και δεν εχω καν προετοιμαστει!

Ουφ, αντε καλη μας μερα.

kOZcp3.png

Kalhmera agaph !!!

O Zaxos mia xara, kala ta pame. Pote to pires to INOFERT? Auto vgike tora prin ena mina, oute oi giatroi den kseroun ti kanei kai pos einai. Mipos epernes kati alo?

καλημέρα dadaki. τι κάνεις ζουζούνα?

βασικά το inofert είναι πιο παλιό, εμένα μου το είχε πει ένας γυναικολόγος στα μέσα του 2012 και στο εξωτερικό είναι ακόμα πιο παλιό. Αλλα δεν το πήρα γιατί παλιά μου έλεγαν οτι έχω πολυκυστικές, ενώ τώρα όχι .....

url]

καλημέρα dadaki. τι κάνεις ζουζούνα?

βασικά το inofert είναι πιο παλιό, εμένα μου το είχε πει ένας γυναικολόγος στα μέσα του 2012 και στο εξωτερικό είναι ακόμα πιο παλιό. Αλλα δεν το πήρα γιατί παλιά μου έλεγαν οτι έχω πολυκυστικές, ενώ τώρα όχι .....

Kala lew zettaki mou ... Esu? Tha pas sto giatro prin to Pasxa?

Emena o giatros mou eipe oti den kserei an kanei kai ti kanei ala epeidi einai fitiko na to paro. Den einai mono gia polikistikes. Genika lei oti veltionei tin piotita oarion.

Yv7Sp2.png

Kala lew zettaki mou ... Esu? Tha pas sto giatro prin to Pasxa?

Emena o giatros mou eipe oti den kserei an kanei kai ti kanei ala epeidi einai fitiko na to paro. Den einai mono gia polikistikes. Genika lei oti veltionei tin piotita oarion.

και εγώ καλά λέω.... οχι ρε ζουζούνα θέλω να μην σκέφτομαι τίποτα, θα πάω την άλλη εβδομάδα, δεν μπορώ άλλο, κουράστηκα.....

Ναι έχω ακούσει και για την ποιότητα, εμένα τότε μου είχε πει αν και δεν φαίνεται να έχεις πολυκυστικές παρτο αν θέλεις γιατί κάνεις κύστες....

Δεν το πήρα γιατί και ο δικός μου τότε δεν το πολυ ήξερε .... τώρα κακώς καλώς δεν ξέρω, εγώ κουράστηκα να χαπακώνομαι, αφού έτσι κι αλλιώς το θέμα μου δεν είναι τα ωάρια αλλά οι σάλπιγγες ....

Δεν ξέρω βρε dadaki, βαρέθηκα .... κουράστηκα....

χρειάζομαι ενα break απο όλα .... είχα πει οτι ο Μάϊος θα ήταν μήνας ξεκούρασης.... απλά όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει, αυτό έμαθα τόσα χρόνια ....

Αντε βρε μωρό μου με το καλό να πας και εσύ την Παρασκευή, να φορτίσεις τις μπαταρίες, να ξεκουραστείς απο όλα αυτά και να κουραστείς στις βόλτες.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...