Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ηγιατρός δεν σου είπε γιατί δεν σου έρχεται;

Κάναμε υπέρηχο..ειδαμε οτι εγινε ωορρηξια...αρα λογικα θα ρθει...

ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ!

ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ...αυτο πιστεύω οτι φταίει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Γιατρέ γιατρέ τι σημαινει αυτο που μου γράφει;Η ιστοσελίδα περιέχει βρόχο ανακατέυθηνσης;

Που στο βγαζει αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κάναμε υπέρηχο..ειδαμε οτι εγινε ωορρηξια...αρα λογικα θα ρθει...

ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ!

ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ...αυτο πιστεύω οτι φταίει...

Σήμερα δεν δουλέυεις;αφου είναι κλειστά τα σχολεία.

Εφάκι σου έστειλα email. τσέκαρε αν το πήρες.

ZETTAKI MOY ανατριχιασα! Αληθεια!

ΔΕν εχω λογια!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Σήμερα δεν δουλέυεις;αφου είναι κλειστά τα σχολεία.

Δουλεύω...Εμεις ειμαστε ανοιχτα και στις γιορτες και το καλοκαίρι! :cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημερα στις γλωσουδες νυχτερίδες, μα καλα δεν με λυπαστε καθολου διαβάζω και αγχωνομαι να προλαβω να απαντήσω σε ολες...

Leuta γιατι τοσο μεγαλο θεμα με τον κύκλο δεν καταλαβαίνω τι φταιει θα αρχισω να ψαχνω ομως να δω τι θα βρω.

Roubies λες ο δικος μου να ειναι τοσο κωλοφαρδος γιατι το πιστευω αυτο με το που εκλεισες ραντεβου να εμεινες κι εγκυος??? χι χι θα εχει πολυ γελιο.:D Αλλα εσυ μην το σκεφτεσαι καθολου θα λες οτι δεν υπάρχει περίπτωση ετσι κι η κουμπαρα μου αργουσε να αδιαθετήσει το 1ο παιδι σας ειπα το ειχε με εξωσωματική λογω χαλια σπερμα και ηταν και 42 και μου ελεγε κλιμακτήριο περνάω κα αργει ναι της ελεγα κι εγω και εκανε τεστ μετα απο 7 μερες καθυστερησης και ηταν πολύ εγκυος μακαρι να εχεις την ιδια τύχη, θα χαρω πολυ πολυ.

Evmorfia μου χαλαρωσε λιγακι γλυκεια μου η ζωη δεν ειναι μονο τρεξιμο ειναι και απολαυσεις δεν ειναι μονο δουλειες ειναι και ξεκουραση, αχ να σε δω οταν θα κανεις το μωρακι σου ποσα πραγματα θα αγνοεεις και ποσα ασιδερωτα θα αφήνεις.... οσο για τα κιλα ναι επηρεάζουν αν ειναι παρα πολλα δηλαδη πανω απο 15-20 οχι οτι δεν πετυχαινει αλλα σιγουρα μειωνει τις πιθανοτητες, βεβαια μια φιλη μου 117 πετυχε και τις δυο εξωσωματικες αμεσως απλα μετα ειχε θεματα λογω κιλων.

Bροχερή σου ευχομαι σύντομα να καταφερεις να κανεις το παιδακι σου με οποιονδηποτε τροπο εγω την δευτερη εγκυμοσύνη την πετυχα με φυσικους οπου καταφύχαμε τα εμβρυα και τα βαλαμε ολα μαζι σε μια εμβρυομεταφορα. θελει υπομονη και επιμονη οσο για τα δανεικα δεν με ενοιαζε καθολου ηθελα να παρω αλλα ο γιατρος επεμενε να το παλεψω με τα τελευταια δικα μου.

Mimitra μας τρελλανες με τα ανθρωπακια σου πολυ γελιο εισαι ξεχωριστη στο εχω πει και εσυ και ο ανδρας σου.

Aννιτακι μου ολα καλα θα πανε ηρεμησε μην μου αγχωνεσαι θα το φυτεψει ο αρχοντας εχε του εμπιστοσύνη.

Λοιπον παω για καφε.

Καλημερα σε ΟΛΕΣ!

Σκεφτηκα αν δεν βρω κουμπαρα για το παιδακι μου να μου το βαφτισετε ολες μαζι εχω βρει βαφτιστηκα με 300€ θα εχει πολυ γελιο.... (πλακα κανω) θα εχουμε και νονες μεσω Skype θα μας δειξουν τα καναλια....

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Kalhmera omorfes !!!!

Den mpika katholou to sk, exoume ena provlima me to internet kai diavazo apo tis 9 para. Ti sentonia einai autaaaaa vre treles ???

Egw eimai poli kala, ksekourastika poli auto to sk. Polu nani vre koritsia.

Eixa kai gineka tin Kiriaki opote to spiti mou einai katharo xoris na to kano egw. Den mporo katholou tis doulies tou spitiou. Den siderono poteee !!!

Kano mono ta vasika. Den tha me kanei emena to spiti doula. Dino 50 eur to mina kai eimai poli euxaristimeni.

Ksekinisa kai to INOFERT, pinete. Ta antisiliptika tha ksekiniso molis giriso apo tin Servia. Prota tha kano eksetasi gia thromvofilia kai meta. Fovame na ta paro prin matho an exo thromvofilia i oxi.

Perimeno pos kai pos na erthei Paraskevi na fygoooooo !!!!!

Yv7Sp2.png

Leuta γιατι τοσο μεγαλο θεμα με τον κύκλο δεν καταλαβαίνω τι φταιει θα αρχισω να ψαχνω ομως να δω τι θα βρω.

Σκεφτηκα αν δεν βρω κουμπαρα για το παιδακι μου να μου το βαφτισετε ολες μαζι εχω βρει βαφτιστηκα με 300? θα εχει πολυ γελιο.... (πλακα κανω) θα εχουμε και νονες μεσω Skype θα μας δειξουν τα καναλια....

Tι να πω με αυτον τον κυκλο....:(

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ εγω θελω να κανουμε ολες τη βαφτιση

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΟ FOYD

α ξέχασα να σου πω, πιθανόν να έχει σχέση με τα cookies (του υπολογιστή, όχι αυτά που έχεις στην δουλειά) και μάλλον πρέπει να τα διαγράψεις.

Firefox ή chrome δουλεύεις?

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...