Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

και όχι μόνο εσένα.... (σ.σ. το Ανιτάκι)

Αλλά δεν περάζει εγώ σας αγαπώ και ας μην με παίζετε.....

και η christine1012 με ξέχασε στις πρωϊνές καλημέρες

αλλά και αυτήν την αγαπώ και στέλνω φιλάκια

στα όμορφα μπεμπάκια.

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια.

Πολλά φιλιά

Τελικά είχα δίκιο, είναι λίγο ανεβασμένη η Ε2.

Alex, κοπέλα μου,

όλα καλά να πάνε απο εδώ και μην κοιτάς πίσω.

Συνέχισε με δύναμη.

Ωχχχχχχχχχ!!!!!!Πως μου ξεφυγες εσύ κουκλίτσα!!!! Δε γίνεταιιιιιι Σου στελλω μια τρυφερη αγκαλια ΖΕΤΑΚΙ μου ΣΥΓΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! i_am_sorry_02.jpg

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

εννοείται.

Αυτό το ξέρεις ήδη.

Δεν μπορώ να σου θυμώσω εξάλλου παραπονιάρικο μου....;)

Ματς μουτς

ΜΑΤΣ-ΜΟΥΤΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Christine29 μου, μην ανησυχεις θα ακούσεις καρδούλα την επόμενη φορά, ακόμη είναι νωρίς! Τι σου είπε ο γιατρός????Φαίνονται όλα ΟΚ ετσι???

Καταλαβαίνω την αγωνία σου εγώ πήγαινα κάθε βδομάδα στην αρχη και με τα θέματα που είχα... Όντως ωσπου να έρθει η επομενη φορά τρελλαινεσαι λιγάκι αλλά προσπάθα να απασχολήσε με κάτι άλλο και θετικές σκέψεις. Πανω απ' όλα να είσαι ΗΡΕΜΗ. χχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Ωχχχχχχχχχ!!!!!!Πως μου ξεφυγες εσύ κουκλίτσα!!!! Δε γίνεταιιιιιι Σου στελλω μια τρυφερη αγκαλια ΖΕΤΑΚΙ μου ΣΥΓΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! i_am_sorry_02.jpg

ΧΑΧΑΧΑΧΑ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ .........ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ...?????????????????

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπέλες μου όλες όμως γιατί είμαστε και παρά πολλές ζωή να έχουμε.εμεις εδώ περιμένουμε τους γιατρούς να περάσουν και κατα πάσα πιθανότητα να φύγουμε γιατί και γω τα έχω παίξει. Λαμπρινη μου και μπεις όλα αυτά αλλά δε γινόταν να μη μπούμε μέσα .

Όλες λέω στο μητέρα είδαμε και την Αλεξ μας κατέβηκε να μας δει. Λέω ωραία γνωριμία!!!!! Μέσα στο νοσοκομείο.χαχαχαχαχα

Αννιτα αύριο ετοίμασε τους αστικούς γιατί κερνάει και τσάμπα δεν θα τη βγάλεις!!!!!!!

Dada μου διάβαζα τα δικά σου και τελικά υπάρχουν και χειρότερα απ ότι πεθερά μου αυτό σσκεφτομουνα.ολα θα πανε καλά κοπέλα. Οι θα δεις.

Χριστίνα μου τι κάνουν οι άντρες σου?????

Καλώς όριζε και γω τις καινούργιες κοπέλες του φόρουμ.

Άντε τα λέμε σε λίγο

b1Iqp2.png

PnR7p2.png

Ούτε και εσένα δεν σου θυμώνω μικρή μου.

Εξάλλου είσαι μια τόσο γλυκιά μανούλα,

που δεν μπορώ να σου πω τίποτα.

Ματς μουτς

url]

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάω για την επαναληπτικη στο κέντρο (για μενα εχει λήξει το θεμα παω για το τυπικο, ο αντρας μου ελπίζει ακόμα)....

ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!! ΟΛΑ θα πανε τελεια! Περιμένω πς και πως τη χοριακή σου, θα προπσαθησω να μπω απο το κινητο.

Ζεττα υπερηχο δεν εχεις αυριο? Καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα τα διαβασω ολα μαζεμένα την κυριακη!!!

ΚΑΛΟ ΣΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Christine29 μου, μην ανησυχεις θα ακούσεις καρδούλα την επόμενη φορά, ακόμη είναι νωρίς! Τι σου είπε ο γιατρός????Φαίνονται όλα ΟΚ ετσι???

Καταλαβαίνω την αγωνία σου εγώ πήγαινα κάθε βδομάδα στην αρχη και με τα θέματα που είχα... Όντως ωσπου να έρθει η επομενη φορά τρελλαινεσαι λιγάκι αλλά προσπάθα να απασχολήσε με κάτι άλλο και θετικές σκέψεις. Πανω απ' όλα να είσαι ΗΡΕΜΗ. χχχχχ

Μου ειπε προς το παρον ειμαστε καλα αλλα ειναι νωρις για να δουμε κατι παραπανω.

Ελπιζω να ειναι την επομενη φορα ολα καλα! Θα ειμαι 8η εβδομαδα!

Σευχαριστω για ολα!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπέλες μου όλες όμως γιατί είμαστε και παρά πολλές ζωή να έχουμε.εμεις εδώ περιμένουμε τους γιατρούς να περάσουν και κατα πάσα πιθανότητα να φύγουμε γιατί και γω τα έχω παίξει. Λαμπρινη μου και μπεις όλα αυτά αλλά δε γινόταν να μη μπούμε μέσα .

Όλες λέω στο μητέρα είδαμε και την Αλεξ μας κατέβηκε να μας δει. Λέω ωραία γνωριμία!!!!! Μέσα στο νοσοκομείο.χαχαχαχαχα

Αννιτα αύριο ετοίμασε τους αστικούς γιατί κερνάει και τσάμπα δεν θα τη βγάλεις!!!!!!!

Dada μου διάβαζα τα δικά σου και τελικά υπάρχουν και χειρότερα απ ότι πεθερά μου αυτό σσκεφτομουνα.ολα θα πανε καλά κοπέλα. Οι θα δεις.

Χριστίνα μου τι κάνουν οι άντρες σου?????

Καλώς όριζε και γω τις καινούργιες κοπέλες του φόρουμ.

Άντε τα λέμε σε λίγο

ΒΡΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ......

ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΩΡΟΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάω για την επαναληπτικη στο κέντρο (για μενα εχει λήξει το θεμα παω για το τυπικο, ο αντρας μου ελπίζει ακόμα)....

ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!! ΟΛΑ θα πανε τελεια! Περιμένω πς και πως τη χοριακή σου, θα προπσαθησω να μπω απο το κινητο.

Ζεττα υπερηχο δεν εχεις αυριο? Καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκι μου,

Κι εγώ μια ελπίδα την έχω για σένα και προσεύχομαι για σένα.

Μακάρι να γίνει η ανατροπή....

Ενημέρωσε μας κουκλίτσα μας εντάξει?

Εγώ πήγα και εχθές θα πάω και αύριο.

Τελικά είναι λίγο υψηλή η Ε2, θα δούμε και αύριο θα πάμε.

Φιλάκια

url]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.....ΚΑΛΟ ΣΚ...!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...!!!!!!!!!!!!!

Μου ειπε προς το παρον ειμαστε καλα αλλα ειναι νωρις για να δουμε κατι παραπανω.

Ελπιζω να ειναι την επομενη φορα ολα καλα! Θα ειμαι 8η εβδομαδα!

Σευχαριστω για ολα!!!!!!!!

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ..!!!!!!!!!!!!!!1

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...!!!!!!!!!

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ......ΑΧ, ΤΙ ΓΛΥΚΟΣ ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΞΙΩΣΕ ΜΑΣ ΥΨΙΣΤΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΧΟ..!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκι μου,

Κι εγώ μια ελπίδα την έχω για σένα και προσεύχομαι για σένα.

Μακάρι να γίνει η ανατροπή....

Ενημέρωσε μας κουκλίτσα μας εντάξει?

Εγώ πήγα και εχθές θα πάω και αύριο.

Τελικά είναι λίγο υψηλή η Ε2, θα δούμε και αύριο θα πάμε.

Φιλάκια

ΔΗΛΑΔΗ ΖΕΤΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ..???????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...