Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου πάω να την πέσω!!!Πέρασα υπέροχα μαζί σας σήμερα!!!!Ένα τέλειο βράδυ Κυριακής!!!!Θα τα πούμε αύριο!!!!

Βροχερή μου,μην χαθείς!!!Να μας κάνεις παρέα που και που έτσι???Και είπαμε υπομονή,επιμονή,πίστη και θέληση!!!!Όλα θα γίνουν κοριτσάκι!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!Σας φιλώ όλες γλυκά!!!

Καληνύχτα κουκλιτσα, Αυριο βράδυ εδώ να "σηγυρίσουμε" τη Μορφούλα μας. Φιλιάαααα. Την κάνω και εγώ κορίτσια. Καληνύχτα Μορφούλα, ελεύθερη να πιάσεις το σαλόνι τώρα.:):)Βροχερή φιλιάαα

cOiVp2.png

Κοριτσάρες μου πάω να την πέσω!!!Πέρασα υπέροχα μαζί σας σήμερα!!!!Ένα τέλειο βράδυ Κυριακής!!!!Θα τα πούμε αύριο!!!!

Βροχερή μου,μην χαθείς!!!Να μας κάνεις παρέα που και που έτσι???Και είπαμε υπομονή,επιμονή,πίστη και θέληση!!!!Όλα θα γίνουν κοριτσάκι!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!Σας φιλώ όλες γλυκά!!!

Κατάλαβες;τώρα εσύ πας για ύπνο και εγω θα σιδερώσω,κακούργα.

ΑΧ βροχερή και εγώ εκεί θα πήγαινα μετά το Πάσχα για συζήτηση,πήγες στο Ε.......μπ;

Καληνύχτα κορίτσια.........χάρηκα που σας "γνώρισα".......

Καλέ......που είσαι καλέ ?????? :rolleyes:

Καλό ξημέρωμα.....

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα κορίτσια.........χάρηκα που σας "γνώρισα".......

Καλέ......που είσαι καλέ ?????? :rolleyes:

Καλό ξημέρωμα.....

Καλό ξημέρωμα κορίτσια,παω και εγώ να τελειώσω το σιδέρωμα.

Ωωωωω τι έκπληξη! ! :-)

Καλημέρα κοπέλα μου!

Πολύ χαίρομαι που εγραψες κάτι.

Τα νεα μου:

Κάναμε επανάληψη σε σπερμοδιαγραμμα και βγήκε καλό, οπότε υπάρχουν ελπίδες για φυσιολογική σύλληψη.

Ελπίδες υπάρχουν, αλλα όρεξη δεν υπάρχει δυστυχώς.

Ελα μιμιτρακι μου, σε καταλαβαινω αγαπουλα μου, ομως ειναι εδω που πρεπει να βρεις την δυναμη και θα τα καταφερεις. Ζητησε απο τον Θεο δυναμη, εχε πιστη και θα πανε ολα μια χαρα. Μην αφεθεις, παλεψε το ακομα λιγο. Χχχχχχχχχχχ

Titaki πόσο καιρό εχουμε να σε ακουσουμε! Ελπιζω να καταφερεις να κρατησεις το χαμογελό σου όσο δυσκολα και να ειναι τα πραγματα. Πολυ ματωμενο νησι αυτη η Κυπρος...

Δεν ξερω που ειχες μεινει, εγω ειμαι εγκυος σε διδυμα. Βημα βημα και θα δουμε πως θα παει. Δεν εχω κατι άλλο παρά μόνο να σου στείλω μια μεγάλη αγκαλιά και να σου ευχηθω ο,τι καλυτερο. Οποτε μπορεις να μας λες τα νεα σου

Ααααα τι ευχαριστα νεα Θεε μου ειναι αυτα? μπραβο αγαπουλα μου, Δοξα Το Θεο, χαρηκα παρα πολυ, και ευχομαι να πανε ολα μια χαρα και να μην ταλαιπωρηθεις καθολου. Αυριο γεννα και εμενα η πρωτοκουμερα μου και θα κανει δυδιμα και θα ειμαι νονα στο ενα. Δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου, μια χαρα πηγε ολη η περιοδος. Και ειναι και λεπτουλα, και λεω πως θα χωρεσουν τα δυο νινακια, μια χαρα χορεσαν.

Ναι οντος ασχημα τα πραγματα εδω στην Κυπρο. Τι να πω, καθε μερα και χειροτερα. Εχει ο Θεος!

Σε φιλω και σ΄ευχαριστω για την αγκαλια, ανταποδιδω. Χχχχχχχχχχχχ

ΤΙΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ.....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...!!!!!!!!!!

ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...!!!!!

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ 2 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ 0 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...!!!!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ..!!!!!!!!

Ανιτακι μου γλυκο μου σε πεθυμισα βρε. Χαιρομαι που εισαι καλα. Δεν πειραζει αγαπουλα μου, η τριτη θα ειναι η καλυτερη. Απλα σε αυτην την τριτη προσπαθεια παρε λιγο φρεσκο βασιλικο μπολτο. Και οι δυο σας. Κανει θαυματα. Ειλικρινα εχω αρκετε περιπτωσεις που βοηθησε. Πρεπει να φυγω να παω δουλεια, θα τα πουμε με την πρωτη ευκαιρια αγαπουλα μου. Χχχχχχχχχχ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΘΡΑΚΗ ΕΩΣ ΚΡΗΤΗ...ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΩΣ ΖΑΚΥΝΘΟ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΙΚΑΚΙ!!!)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΛΗΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΣΕΞΥ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΕΣ ΦΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!

ΦΟΥΛΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!! ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ...ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ

Ο ύμνος των μαύρων σκυλιών

Στα ξενύχτια λέμε ναι,

και στις τρέλες λέμε ναι

Στα μεθύσια λέμε ναι,

ΣΤΙΣ ΦΟΥΛΕΣ λέμε ναι

Στους απέξω λέμε ναι,

στους εντάξει λέμε ναι

Όχι λέμε στις κότες,

όχι και στους ξενέρωτους

Όχι λέμε στις κότες,

όχι στους κυριλέ

Στους δικούς μας λέμε ναι,

και στους ξύπνιους λέμε ναι

Στους μουσάτους λέμε ναι,

στους φευγάτους λέμε ναι

Στα μπαράκια λέμε ναι,

στα παπάκια λέμε ναι

Όχι στους τεχνοκράτες,

όχι και στις κυρίες τους

Όχι στους τεχνοκράτες,

όχι στους λογικούς

Στη τρέλα, ναι, στα πάρτι, ναι

Στη δράση, ναι, στη βράση, ναι

Στη σάμπα, ναι, στο τσάμπα, ναι

Στη ρέγγε, ναι, στη ντίσκο, ναι

Στους μαύρους, ναι, στους γαύρους, ναι

Στους βάζελους, ναι

Στους φαντάρους λέμε ναι,

και στους γύφτους λέμε ναι

Στους μαλλιάδες λέμε ναι,

στους ροκάδες λέμε ναι

Στα μαγκάκια λέμε ναι,

στα πρεζάκια λέμε ναι

Όχι λέμε στην πρέζα,

όχι και στην εξάρτηση

Όχι λέμε στην πρέζα,

όχι στα σκληρά

Στα ωραία λέμε ναι,

και στα κόλπα λέμε ναι

Στα μυστήρια λέμε ναι,

και στις φάσεις λέμε ναι

Στα ουίσκια λέμε ναι,

στα τσιγάρα λέμε ναι

Όχι στην ηρωίνη,

όχι σʼ αυτό το διάολο

Όχι στην κοκαίνη,

όχι στα σκληρά

Στην άπλα, ναι, στην ξάπλα, ναι

Στις βάρκες, ναι, στις τσάρκες, ναι

Στους φίλους, ναι, στις πλάκες, ναι

Στους σκύλους, ναι, στις γάτες, ναι

Στους Mήτσους, ναι, στους Kιτσους,

ναι

Στην αντισύλληψη, ναι

Στα κοκτέιλς λέμε ναι,

και στα κόμικς λέμε ναι

Στις μπανάνες λέμε ναι,

στις κουκλάρες λέμε ναι

Στις πισίνες λέμε ναι,

στις αιώρες λέμε ναι

Όχι λέμε στους βλάκες,

όχι γαμώ τους άσχετους

Όχι λέμε στους βλάκες,

όχι στους χαζούς

Στα τσακάλια λέμε ναι,

και στους έτσι λέμε ναι

Στους τζαζίστες λέμε ναι,

στους μπλουζίστες λέμε ναι

Στις ζηλιάρες λέμε ναι,

στις τρελιάρες λέμε ναι

Όχι παιδιά στις ψόφιες,

όχι και στους κρυόκωλους

Όχι παιδιά στις ψόφιες,

όχι στους σοβαρούς

Πα ρα παμ, παραραμ...

...

Όχι παιδιά στις ψόφιες,

όχι και στους κρυόκωλους

Όχι παιδιά στις ψόφιες,

όχι στους σοβαρούς

ΝΑΙ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

αααααχχχχχχχχχ

Απο που να αρχίσω πάλι ?????

Ας πω πρώτα ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Καλημέρα κάθε μέρα

λέω πάντα στη ζωή σαν ξυπνάω το πρωί

Καλημέρα κάθε μερα

και με ήλιο ή με βροχή

λέω πάντα καλημέρα στη ζωή...

Τώρα .....

Βρε κουτσομπόλες απο τις 7.00 σας διαβάζω και τώρα κατάφερα να τελειώσω.

Δεν παίζεστε, τον ασταμάτητο είχατε πάλι.

Λοιπόν, εσείς λέτε και έχετε δίκιο, να πάω τώρα σε γιατρό, αλλά εγώ δεν θέλω..... Θα πάω απο εβδομάδα.... Δεν μπορώ κι άλλη πίεση στο κεφάλι μου...

Θέλω να ηρεμήσω λίγο......

Roubaki , τι έγινε εσένα σου ήρθε η μανταμ απο την Ρωσία ?????

Αν όχι επείδη εσύ είσαι Εγγλέζα, ψηφίζω και εγώ τεστάκι και εύχομαι να χορέψουμε όλες μαζί τον χορό της βροχής ....

άσχετο, αυτό για σένα το γράψανε ????

Ο Ρουμπής ο κουμπής ο ρουμποκομπολογης,

επήγε να ρουμπέψει να κουμπέψει να ρουμποκομπολογεύσει,

και τον πιάσαν οι ρουμπήτες οι κουμπήτες οι ρουμποκομπολογήτες

και του κόψαν τα ρουμπιά του τα κουμπιά του τα ρομποκομπολογά του.

Γιατί Ρουμπή κουμπή πήγες να ρουμπέψεις να κουμπέψεις να ρουμποκομπολογεψεις

και σε πιάσαν οι ρουμπήτες οι κουμπήτες οι ρουμποκομπολογήτες

και σου κόψαν τα ρουμπιά σου τα κουμπιά σου τα ρουμποκομπολογά σου;

αααα και τώρα που είπα βροχή .....

Βροχερή, καλως τηνα, τι λέει κοπελιά ? όλα καλά?

Θεσσαλονίκη διαβάζω, ε ?

Αχα ..... που ήσουνα εσύ όταν κανονίσαμε τη συνάντηση μας εεε???

Και εμ...μπ εκεί πήγα και εγώ....

Θα σε μαλώσωωωωωωω ...... Μην κάνεις τον κομήτη, να μας έρχεσαι πιο συχνά.....

Ακους και εσύ Χαρά ..... που εξαφανίστηκες πάλι???

Τι κάνεις ????? Πότε θα κάνεις υστεροσκόπηση ??? Είχαμε τίποτα νεώτερο ????

Μορφούλα, καλημέρα, δεν περνάς και απο εδώ για ένα σιδερωματάκι, που το σιχαίνομαι ???? Εγω θα σου πλύνω τα πιάτα (λέμε τώρα, θα τα βάλω στο πλυντήριο) αλλά μπορώ να καθαρίσω τα μπαλκόνια.....

Ρικάκι, δεν θα το πιστέψεις και εγώ όταν πρωτογνώρισα τον άντρα μου, τα είχα με άλλον. Αρχίζω να πιστεύω οτι είσαι το alter ego μου και πάντα ήθελα να μένω σε νησί.... Τώρα θα λέω οτι το alter ego μου όμως είναι σε νησί .....

Επίτηδες έγραψα πολλά να δείτε τι παθαίνω με όλα αυτά που γράφετε και δεν σας προλαβαίνω.... χιχιχι ;)

Φιλάκια σε όλα μου τα κοριτσάκια ...

Keep smiling ...... ;)

Η ζωή είναι ωραία κι ας τα έχει με άλλον, κάποια στιγμή θα τον βαρεθεί και θα τον χωρίσει και μπορεί να μας δει και εμάς ..... ε Ζωή ????

url]

ΑΜΑΝ ρε κόρες...τι σεντόνια ειναι αυτα?????????????????????????

Τώρα τα τελείωσα.........

Roubies μη σε αγχωνουν οι εξετάσεις..γινονται και τη 2η ημέρα....Σου ήρθε σήμερα οεο????????? Όσο για το μωράκι στη φωτογραφια θα ερθει σε όλες μας που θα πάει...

ΖΕΤΤΑ μου γλυκιά και αγαπημένη! Εχεις απολυτο δικιο μεν που δε θες να πας να δεις για την κύστη να μη σου χαλάσει το Πάσχα..απο την αλλη όμως μηπως αν εχεις και πας νωρις γινει κάτι????

ΜΟΡΦΟΥΛΑ μου δε θελω να στεναχωριεσαι αδυναμία μου. Παιδάκι θα κανεις και θα ειναι γλυκα σαν και σενα. Οσο για τα κιλακια σου παρτο αποφαση και κανε τη διαιτα μας...Χανεις λιγα αλλα σταθερα...εγω εχω σκοπο να την υιοθετησω σαν τροπο διατροφης...Ασε που δε τη θεωρώ διαιτα αλλα τρόπο διατροφής που προσεχεις το γλυκαιμικό δείκτη. Αν θελεις βοήθεια να στην εξηγήσω ειμαι εδώ. KAI ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...ΑΜΑΝ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ! ΑΣΤΑ ΠΙΑ!

ΡΙΚΑ μου τι ωραια η ιστορια σου με τον αντρούλη σου! Τελικα αν ειναι να συννατηθουν 2 άνθρωποι...

Και γω οταν γνώρισα το μωρο ειχαμε και οι 2 σχεση. Χωρισαμεν μεσα σε 3 μερες, ηρθε με βρηκε...του το παιξα δυσκολη κανα μηνα και μετα τα βρήκαμε :P

Βροχερη μου καλωσήρθες!! Εχουμε ξαναμιλήσει...Σε θελω αισιοδοξη, θα το πετυχεις με τον φυσικο να το ξερεις, απλα δε γινεται παντα με την 1η-2η....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...