Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Και εγω με ξένα ωαρια πάω,θα το παλέψεις με δικά σου;
Αθήνα είσαι? Μήπως να πας και στον γιατρό της Λαμπρινούλας μέσω του site να σου πει μια γνώμη?
Και πολύ καλά κάνεις και δεν το βάζεις κάτω.Όμως ακόμα κι αν χρειαστείς δανεικά,δεν είναι κακό.Υπάρχει άλλο πρόβλημα που σας οδηγεί στην εξωσωματική?Π.χ.το σπέρμα είναι οκ?

Θα το παλέψω για λίγο ακόμη......

Θεσ/νίκη ....... όχι Αθήνα....... παραλίγο να πηγαινα στο γνωστό κέντρο εξωσωματικής(αυτό με τα παράνομα φάρμακα)........πήγα στο άλλο......

Το σπέρμα για εξωσωματική είναι σούπερ.......για φυσιολογικά δεν θα το ΄λεγα.........

δεν είναι κακό τα ξένα ωάρια......αλλά θέλουν εσωτερικό ξεκαθάρισμα κ μεγάλη απόφαση.........

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Και έλεγα δεν θα απαντήσει???

Μορφούλα μη φτάσεις στο τριψήψιο γιατί θα σου φανεί και μόνο με το νούμερο πιο βαρύ και δύσκολο. Εγώ μόλις είδα το 9 μπροστά το πήρα απόφαση...Ευτυχώς δεν είχα πάρει στην εγκυμοσύνη και με το που γεννησα φύγανε και έτσι δεν τα έπιασα τα 100.

Καλέ δεν είμαι τόσα πλάκα κάνω.

Θεσ/νίκη ....... όχι Αθήνα....... παραλίγο να πηγαινα στο γνωστό κέντρο εξωσωματικής(αυτό με τα παράνομα φάρμακα)........πήγα στο άλλο......

Το σπέρμα για εξωσωματική είναι σούπερ.......για φυσιολογικά δεν θα το ΄λεγα.........

δεν είναι κακό τα ξένα ωάρια......αλλά θέλουν εσωτερικό ξεκαθάρισμα κ μεγάλη απόφαση.........

Δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβεις Αθήνα να ψαχτείς καθόλου???

By the way ρε κορίτσια γιατί δεν πολυκατάλαβα, είναι στο κύκλωμα ο Π@#$ός από το Γ!@##$ις στην Αθήνα???

cOiVp2.png

ΑΧ βροχερή και εγώ εκεί θα πήγαινα μετά το Πάσχα για συζήτηση,πήγες στο Ε.......μπ;

Καλέ δεν είμαι τόσα πλάκα κάνω.

Ε εντάξει, μια χαρά είσαι για να τα καταφέρεις με λίγο υπομονή. Εγώ νομίζω ότι πάνω από τα 90φεύγα είναι πιο δύσκολο. Οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες που το φέρνεις τόσο βαρέως. Κοιτά να περνάς καλά και μην ασχολήσε με τους άλλους και τι θα πούνε...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

By the way ρε κορίτσια γιατί δεν πολυκατάλαβα, είναι στο κύκλωμα ο Π@#$ός από το Γ!@##$ις στην Αθήνα???

Έτσι λένε,αλλά δεν ξέρω στα σίγουρα αν είναι αλήθεια.Δεν θα μου φαινόταν απίθανο πάντως.

ΑΧ βροχερή και εγώ εκεί θα πήγαινα μετά το Πάσχα για συζήτηση,πήγες στο Ε.......μπ;

Εκεί έκανα την διέγερση..........την συλλογή σε φυσικούς κύκλους......κ την πρώτη αποτυχημένη εμβρυομεταφορά.......

dYw9p3.png

ΝΑΙ είπανε οτι είναι και αυτός,αλλα αυτός είπε οτι δεν είναι,όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά/

Κοριτσάρες μου πάω να την πέσω!!!Πέρασα υπέροχα μαζί σας σήμερα!!!!Ένα τέλειο βράδυ Κυριακής!!!!Θα τα πούμε αύριο!!!!

Βροχερή μου,μην χαθείς!!!Να μας κάνεις παρέα που και που έτσι???Και είπαμε υπομονή,επιμονή,πίστη και θέληση!!!!Όλα θα γίνουν κοριτσάκι!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!Σας φιλώ όλες γλυκά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...