Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

αααααααααα....χημική δηλαδή.......

Γρήγορα αποτελέσματα, αλλά όχι μόνιμα........:rolleyes:

Θα φάνει, αν καταφέρω να τα χάσω σε κάνα χρόνο, θα είμαι ευχαριστημένη... Ακούγεται λίγο πολύ, αλλά είμαι σίγουρη ότι αν τα χάσω γρήγορά θα ξανάρθουν.

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Είδατε έβαλε και χαμογελάκια, αρχίζει και παίρνει τα πάνω της...

Υ.Γ. Οι άλλες το πρωί θα τα χάσουν με τα σεντόνια που θα έχουν να διαβάσουν...:-P:razz::-P

Εχουν να μας σούρουν,ρε κοριτσια μόνο εμένα μα είπε ο γιατρος πρέπει να χάσεις κιλά αλλιώς δεν σε αναλαμβάνω;

Είδατε έβαλε και χαμογελάκια, αρχίζει και παίρνει τα πάνω της...

Υ.Γ. Οι άλλες το πρωί θα τα χάσουν με τα σεντόνια που θα έχουν να διαβάσουν...:-P:razz::-P

Αυτό ακριβώς ήθελα να πω και εγώ τώρα!!!Τι γίνεται με εμάς Ρίκα μου σήμερα???

Μου επιτρέπεις να ρωτήσω σε τι φάση είσαι???Αν θες απαντάς.
Ασε τι λενε,οχι αν θές απαντάς θα απαντήσεις θέλεις δεν θέλεις χαχα

Λοιπόν....... εγώ ξέρω πολλά για σας...... εσείς όχι.......

Επιγραμματικά.......πριν απο λίγες μέρες πήρα τα αποτελέσματα της δεύτερης εξωσωματικής..........αρνητικό φυσικά....... σε φυσικό κύκλο...... κ οι δύο.....

η πρώτη με διέγερση διεκόπη.......2 ωάρια που δεν γονιμοποιήθηκαν....... μετά συλλογή σε φυσικό......δηλαδή 6 φυσικούς..... 3 έμβρυα.......0 χοριακή..... προσφατα έναν φυσικό ακόμη....σε άλλο κέντρο......άλλον γιατρό.....ένα ωάριο,ένα έμβρυο......καλό σε ποιότητα....η χαρά μου απερίγραπτη...... πάλι τζίφος...0 χοριακή.......κακή ποιότητα ωαρίων μου λένε........ να σκεφτώ τα ξένα ωάρια...... δεν το βάζω κάτω......μόλις 38.....

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν λέω να κάνουμε μαζί να έχεις και παρέα.Εγώ είχα ξεκινήσει μια διάιτα που έκανα παλαιότερα και την έσπασα και σπάστηκα με τον εαυτό μου που την έσπασα.Πρέπει να ξαναρχίσω.Εγώ αρχίζω προσπάθεια στα τέλη Ιουνίου και θέλω να έχω χάσει μερικά κιλάκια μέχρι τότε.Ευτυχώς τώρα το Πάσχα δεν μου αρέσουν τα φαγητά αυτά,οπότε θα μου είναι κάπως εύκολο πιστεύω να συγκρατηθώ.Λοιπόν το πήρα απόφαση.Ξαναξεκινάω από αύριο!!!Τέλος πρέπει να χάσω κιλά!!!!

Ηκαλύτερη μέρα για να αρχίσεις δίαιτα είναι η Παρασκευή ετσι λένε οι έρευνες.Εγω θα ξεκινήσω μετά το ΠΑΣΧΑ γιατι δεν ξέρω αυτη την εβδομάδα ποσες ώρες θα δουλέυω

Εχουν να μας σούρουν,ρε κοριτσια μόνο εμένα μα είπε ο γιατρος πρέπει να χάσεις κιλά αλλιώς δεν σε αναλαμβάνω;

Και εμένα ρε Μορφούλα δεν μου είπε τίποτα για τα κιλά...Δικαιολογία ψάχνει και αυτός, τι να πω. όχι ότι είναι για κακό.

cOiVp2.png

Επιγραμματικά.......πριν απο λίγες μέρες πήρα τα αποτελέσματα της δεύτερης εξωσωματικής..........αρνητικό φυσικά....... σε φυσικό κύκλο...... κ οι δύο.....

η πρώτη με διέγερση διεκόπη.......2 ωάρια που δεν γονιμοποιήθηκαν....... μετά συλλογή σε φυσικό......δηλαδή 6 φυσικούς..... 3 έμβρυα.......0 χοριακή..... προσφατα έναν φυσικό ακόμη....σε άλλο κέντρο......άλλον γιατρό.....ένα ωάριο,ένα έμβρυο......καλό σε ποιότητα....η χαρά μου απερίγραπτη...... πάλι τζίφος...0 χοριακή.......κακή ποιότητα ωαρίων μου λένε........ να σκεφτώ τα ξένα ωάρια...... δεν το βάζω κάτω......μόλις 38.....

Και εγω με ξένα ωαρια πάω,θα το παλέψεις με δικά σου;

Αθήνα είσαι? Μήπως να πας και στον γιατρό της Λαμπρινούλας μέσω του site να σου πει μια γνώμη?

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Και πολύ καλά κάνεις και δεν το βάζεις κάτω.Όμως ακόμα κι αν χρειαστείς δανεικά,δεν είναι κακό.Υπάρχει άλλο πρόβλημα που σας οδηγεί στην εξωσωματική?Π.χ.το σπέρμα είναι οκ?

Και εμένα ρε Μορφούλα δεν μου είπε τίποτα για τα κιλά...Δικαιολογία ψάχνει και αυτός, τι να πω. όχι ότι είναι για κακό.

Εντάξει δεν ειναι για κακό αλλα δεν είμαι και εκατό κιλά,99 είμαι μόνο

Καλα μας πείσατε

Και έλεγα δεν θα απαντήσει???

Μορφούλα μη φτάσεις στο τριψήψιο γιατί θα σου φανεί και μόνο με το νούμερο πιο βαρύ και δύσκολο. Εγώ μόλις είδα το 9 μπροστά το πήρα απόφαση...Ευτυχώς δεν είχα πάρει στην εγκυμοσύνη και με το που γεννησα φύγανε και έτσι δεν τα έπιασα τα 100.

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...