Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

By the way, η διατροφή της Δημητρούλας εμένα μου έπεσε ταμάμ. Δεν πεινάω καθόλου και σιγά σιγά, έχω χάσει 5 σε 5 βδομάδες περίπου. Και πρόσθεσα από μόνη μια μέρα κάθε 10 μέρες περίπου που τρώω ότι θέλω και μετα ξεκινάω πάλι. Και με έκπληξη είδα μετά τις 2 αυτές μέρες τη ζυγαριά πιο κάτω. Εμένα όμως μου είναι πιο άνετη γιατι δεν μου αρέσουν τα γλυκά, άμα μου έρθει καμιά φορά έχω μια μαύρη σοκολάτα και τσιμπάω

Εγω δεν την έχω καταλάβει ακόμα την διατρόφη της Δήμητρας

Διαφημίσεις

Αααα κορίτσια και άλλη πεσμένη στην παρέα. Ελάτε να την ανεβάσουμε, καταρχήν άλλαξε το ψευδώνυμο γιατί σε ρίχνει από μόνο του....

Σωστό,συμφωνώ.Γιατί δεν το κάνεις ηλιαχτίδα ας πούμε!!!Πολύ μου αρέσει αυτό.Σε γεμίζει και ελπίδα!!!!

Η Νάντια θα σου λέει τα σοβαρά και εγώ θα σε κάνω γελάς και να δεις θα σε βάλουμε για ύπνο και θα έχεις όνειρα γλυκά;););)

Ακόμα δεν ήρθε η κοπέλα και θα την τρελάνουμε!!!

Την καταλαβαίνω την Μορφούλα στο θέμα αυτό γιατί και εγώ δυσκολεύομαι να το πάρω απόφαση και συχνά την χαλάω.Όμως πρέπει να το πάρω δεν γίνεται αλλιώς.Όχι για τους άλλους,αλλά για να αισθανθώ εγώ καλύτερα με τον εαυτό μου!!!

Και εγώ την καταλαβαίνω, μια ζωή ήμουν χοντρούλα, μόνο το 2001 που βάπτιζα το πήρα απόφαση και λέω δεν βαπτίζω έτσι και έγινα για πρώτη φορά αδύνατη. Αλλά σε 1 χρόνο σχεδόν τα ξαναπήρα και τα κουβαλάω όλα τα χρόνια χωρίς να το αποφασίζω. Θέλω και εγώ 20 και παραπάνω να χάσω...

cOiVp2.png

Δεν θέλω τέτοια αγαπούλα!!!!Είναι άδικη η ζωή και έχεις δίκιο,όμως εμείς είμαστε δυνατές και παλεύουμε για το καλύτερο.Και θα έρθει αυτό το καλύτερο κοριτσάκι μου,θα το δεις!!!!Πρέπει να το πιστεύεις και να έχεις υπομονή και επιμονή!!!!

Ετσι είναι roubies ......υπάρχουν όμως κ στιγμές αδυναμίας....όπως αυτές.....που είμαστε μόνες στον κόσμο μας, που δεν θέλουμε να μάθει κανείς......κανείς για τον πόνο μας...που κάνουν ολοι πως δεν υπάρχει......

κ εμείς συνεχίζουμε χαμογελώντας......πόσο θα πάει αυτό?? πόσο θα κρατήσει??..... Να ΄σαι καλά ρε κορίτσι........

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν την έχω καταλάβει ακόμα την διατρόφη της Δήμητρας

Δεν είναι δύσκολη Μόρφω μου.Μάλλον δεν την έχεις κοιτάξει με προσοχή.Χωρίζει τα φαγητά σε κατηγορίες.Από την κάθε κατηγορία μπορείς να φας όσο θες,όμως για να πας στην επόμενη πρέπει να περάσουν 4 ώρες.Για κάποιες κατηγορίες μπορείς να περιμένεις και 2 ώρες και να ξαναφάς.Καλό είναι όμως να κρατάς το 4 ώρες για σιγουριά.Και μπορείς να φας μέχρι 4 φορές την ημέρα αν θυμάμαι καλά.

Την καταλαβαίνω την Μορφούλα στο θέμα αυτό γιατί και εγώ δυσκολεύομαι να το πάρω απόφαση και συχνά την χαλάω.Όμως πρέπει να το πάρω δεν γίνεται αλλιώς.Όχι για τους άλλους,αλλά για να αισθανθώ εγώ καλύτερα με τον εαυτό μου!!!

Και εγώ πρέπει να το πάρω απόφαση γιατί θα έρθει ο καιρός να κάνω προσπάθεια και πρέπει να χάσω μερικά γιατι άν αποτύχω θα λέω μήπως έφταιγε αυτο.Τώρα όμως με ήρθε μια ληγουρίτσα.

Ετσι είναι roubies ......υπάρχουν όμως κ στιγμές αδυναμίας....όπως αυτές.....που είμαστε μόνες στον κόσμο μας, που δεν θέλουμε να μάθει κανείς......κανείς για τον πόνο μας...που κάνουν ολοι πως δεν υπάρχει......

κ εμείς συνεχίζουμε χαμογελώντας......πόσο θα πάει αυτό?? πόσο θα κρατήσει??..... Να ΄σαι καλά ρε κορίτσι........

Μου επιτρέπεις να ρωτήσω σε τι φάση είσαι???Αν θες απαντάς.

Δεν είναι δύσκολη Μόρφω μου.Μάλλον δεν την έχεις κοιτάξει με προσοχή.Χωρίζει τα φαγητά σε κατηγορίες.Από την κάθε κατηγορία μπορείς να φας όσο θες,όμως για να πας στην επόμενη πρέπει να περάσουν 4 ώρες.Για κάποιες κατηγορίες μπορείς να περιμένεις και 2 ώρες και να ξαναφάς.Καλό είναι όμως να κρατάς το 4 ώρες για σιγουριά.Και μπορείς να φας μέχρι 4 φορές την ημέρα αν θυμάμαι καλά.

Για να πας στην επόμενη θέλει 4 ώρες όταν έχεις φάει από την ομάδα με το κρέας και τα υπόλοιπα που γράφει. Αν φας όμως φρούτο περιμένεις 1 ώρα, ή αν φας ψωμι με τυρι περιμένεις 2 ώρες, μετά τα όσπρια περιμένεις 3 και σίγουρα δεν θα κάνεις πολλά γεύματα. Εγω συνήθως κανω 3 καμια φορά 4 γεύματα, αλλά σε ότι επιτρέπεται τρώω ποσότητα, όχι μια τσιμπιά για να με κρατάει...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Αααα κορίτσια και άλλη πεσμένη στην παρέα. Ελάτε να την ανεβάσουμε, καταρχήν άλλαξε το ψευδώνυμο γιατί σε ρίχνει από μόνο του....

Μου αρέσει το όνομά μου!!!!! :D

Γεια σου βροχερή,ειδες φώς και μπήκες;

Ακριβώς.......αν κ σας διαβάζω απο τότε που "ανοίξατε"..κ έχω μιλήσει κ με κάποιες απο εσάς.......

Σωστό,συμφωνώ.Γιατί δεν το κάνεις ηλιαχτίδα ας πούμε!!!Πολύ μου αρέσει αυτό.Σε γεμίζει και ελπίδα!!!!

Το ¨βροχερή¨δεν σημαίνει κλάμα κ πίκρα....... η βροχή είναι το καλύτερο μου........είναι η ομορφιά της ζωής..η ελπίδα μου.........μου αρέσει πολύ.....

Ακόμα δεν ήρθε η κοπέλα και θα την τρελάνουμε!!!

μπα.........συνηθισμένη είμαι ......;)

Και εγώ την καταλαβαίνω, μια ζωή ήμουν χοντρούλα, μόνο το 2001 που βάπτιζα το πήρα απόφαση και λέω δεν βαπτίζω έτσι και έγινα για πρώτη φορά αδύνατη. Αλλά σε 1 χρόνο σχεδόν τα ξαναπήρα και τα κουβαλάω όλα τα χρόνια χωρίς να το αποφασίζω. Θέλω και εγώ 20 και παραπάνω να χάσω... Κ εγώ θέλω να χάσω.......κ τι έγινε λοιπον????Μια ζωή την έχουμε.......:rolleyes:

dYw9p3.png

αααααααααα....χημική δηλαδή.......

Γρήγορα αποτελέσματα, αλλά όχι μόνιμα........:rolleyes:

dYw9p3.png

Μου αρέσει το όνομά μου!!!!! :D

Ακριβώς.......αν κ σας διαβάζω απο τότε που "ανοίξατε"..κ έχω μιλήσει κ με κάποιες απο εσάς.......

Το ¨βροχερή¨δεν σημαίνει κλάμα κ πίκρα....... η βροχή είναι το καλύτερο μου........είναι η ομορφιά της ζωής..η ελπίδα μου.........μου αρέσει πολύ.....

μπα.........συνηθισμένη είμαι ......;)

Είδατε έβαλε και χαμογελάκια, αρχίζει και παίρνει τα πάνω της...

Υ.Γ. Οι άλλες το πρωί θα τα χάσουν με τα σεντόνια που θα έχουν να διαβάσουν...:-P:razz::-P

cOiVp2.png

Και εγώ πρέπει να το πάρω απόφαση γιατί θα έρθει ο καιρός να κάνω προσπάθεια και πρέπει να χάσω μερικά γιατι άν αποτύχω θα λέω μήπως έφταιγε αυτο.Τώρα όμως με ήρθε μια ληγουρίτσα.

Λοιπόν λέω να κάνουμε μαζί να έχεις και παρέα.Εγώ είχα ξεκινήσει μια διάιτα που έκανα παλαιότερα και την έσπασα και σπάστηκα με τον εαυτό μου που την έσπασα.Πρέπει να ξαναρχίσω.Εγώ αρχίζω προσπάθεια στα τέλη Ιουνίου και θέλω να έχω χάσει μερικά κιλάκια μέχρι τότε.Ευτυχώς τώρα το Πάσχα δεν μου αρέσουν τα φαγητά αυτά,οπότε θα μου είναι κάπως εύκολο πιστεύω να συγκρατηθώ.Λοιπόν το πήρα απόφαση.Ξαναξεκινάω από αύριο!!!Τέλος πρέπει να χάσω κιλά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...