Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Νόμισα πως μόνο εγώ έχω αυπνίες......

Λίγο η κούραση....λιγο τα βάσανα....λίγο η έλλειψη ενός παιδιού.....τι άλλο να φταίει που τέτοια ώρα είμαστε μπροστά σε μία οθόνη ???

Περαστική είμαι.......καλησπέρα σε όλες..........

dYw9p3.png

Και σου απαντώ α) και εγώ είχα το θέμα με τα κιλά, αλλά κατάλαβα ότι δε θα σταματήσω να ζω και ας με αποδεχτούν όπως είμαι και όταν το αποφασίσω θα κάνω κάτι για αυτό, β) παιδί θα κάνεις λέμε και πιο εύκολα αν δε σκοτώνεσαι στη δουλειά γ) η πεθερά είναι το δυσκολότερο και δεν έχω λύση γιατί ο καθένας το αντιμετωπίζει διαφορετικά, εμένα ευτυχώς είναι μακρυά και εχω κόψει επαφές εδώ και 4 χρόνια περίπου...

Και εγώ δεν έχω πολλά πολλά,αν και μένει απέναντι απο το μαγαζί,δεν την δίνω πολυ θάρρος

Θα απαντήσω το α, τι κερδιζω;το γ ουτε το σκεφτομαι,

Το θέμα Μορφούλα δεν είναι τι θα κερδίσεις, αλλά πως θα το ξεπεράσεις...Και μη μου λες εμένα ότι δεν το σκέφτεσαι γιατί εγώ αμα ήμουν στη θέση σου, έχουμε και κοινά, θα μου σπάγανε τα νεύρα σε κάθε δυσκολία που θα είχαμε και θα με ανάγκαζε να δουλεύω 15 ώρες...Αντε τα πήρα και εγώ με την πεθερά σου.:evil::evil:

cOiVp2.png

Λίγο η κούραση....λιγο τα βάσανα....λίγο η έλλειψη ενός παιδιού.....τι άλλο να φταίει που τέτοια ώρα είμαστε μπροστά σε μία οθόνη ???

Καλησπέρα, βροχερή μου, κόπιασε...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Θα απαντήσω το α, τι κερδιζω;το γ ουτε το σκεφτομαι,

Μόρφω μου επειδή το θέμα με τα κιλά το έχω και εγώ και ειδικά τώρα τελευταία πάχυνα πολύ,θα σου πω πως αν θες να τα χάσεις ξέρεις πως χρειάζεται να το πάρεις απόφαση.Να το βάλεις στο μυαλό σου.Να βάλεις στόχο.Όμως τα κιλά δεν μας καθορίζουν ρε κορίτσι μου.Το παν είναι να νιώθεις καλά με εσένα.Αν δεν νιώθεις ξεκίνα σιγά σιγά δίαιτα χωρίς όμως να πεινάς και μην προσπαθήσεις να τα χάσεις γρήγορα.Αργά και σταθερά.Όταν αρχίσεις να χάνεις έστω και λίγο θα δεις που θα νιώσεις καλύτερα.

Καλησπέρα κούκλα!!!Φταίει που όλες εδώ είμαστε αξιαγαπήτες και δεν μπορούμε να κλείσουμε τον υπολογιστή!!!

Μόρφω μου επειδή το θέμα με τα κιλά το έχω και εγώ και ειδικά τώρα τελευταία πάχυνα πολύ,θα σου πω πως αν θες να τα χάσεις ξέρεις πως χρειάζεται να το πάρεις απόφαση.Να το βάλεις στο μυαλό σου.Να βάλεις στόχο.Όμως τα κιλά δεν μας καθορίζουν ρε κορίτσι μου.Το παν είναι να νιώθεις καλά με εσένα.Αν δεν νιώθεις ξεκίνα σιγά σιγά δίαιτα χωρίς όμως να πεινάς και μην προσπαθήσεις να τα χάσεις γρήγορα.Αργά και σταθερά.Όταν αρχίσεις να χάνεις έστω και λίγο θα δεις που θα νιώσεις καλύτερα.

By the way, η διατροφή της Δημητρούλας εμένα μου έπεσε ταμάμ. Δεν πεινάω καθόλου και σιγά σιγά, έχω χάσει 5 σε 5 βδομάδες περίπου. Και πρόσθεσα από μόνη μια μέρα κάθε 10 μέρες περίπου που τρώω ότι θέλω και μετα ξεκινάω πάλι. Και με έκπληξη είδα μετά τις 2 αυτές μέρες τη ζυγαριά πιο κάτω. Εμένα όμως μου είναι πιο άνετη γιατι δεν μου αρέσουν τα γλυκά, άμα μου έρθει καμιά φορά έχω μια μαύρη σοκολάτα και τσιμπάω

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Να ΄σαι καλά κορίτσι......άδικη η ζωή......

Δεν θέλω τέτοια αγαπούλα!!!!Είναι άδικη η ζωή και έχεις δίκιο,όμως εμείς είμαστε δυνατές και παλεύουμε για το καλύτερο.Και θα έρθει αυτό το καλύτερο κοριτσάκι μου,θα το δεις!!!!Πρέπει να το πιστεύεις και να έχεις υπομονή και επιμονή!!!!

Να ΄σαι καλά κορίτσι......άδικη η ζωή......

Αααα κορίτσια και άλλη πεσμένη στην παρέα. Ελάτε να την ανεβάσουμε, καταρχήν άλλαξε το ψευδώνυμο γιατί σε ρίχνει από μόνο του....

cOiVp2.png

Γεια σου βροχερή,ειδες φώς και μπήκες;

Δεν θέλω τέτοια αγαπούλα!!!!Είναι άδικη η ζωή και έχεις δίκιο,όμως εμείς είμαστε δυνατές και παλεύουμε για το καλύτερο.Και θα έρθει αυτό το καλύτερο κοριτσάκι μου,θα το δεις!!!!Πρέπει να το πιστεύεις και να έχεις υπομονή και επιμονή!!!!

Η Νάντια θα σου λέει τα σοβαρά και εγώ θα σε κάνω γελάς και να δεις θα σε βάλουμε για ύπνο και θα έχεις όνειρα γλυκά;););)

cOiVp2.png

By the way, η διατροφή της Δημητρούλας εμένα μου έπεσε ταμάμ. Δεν πεινάω καθόλου και σιγά σιγά, έχω χάσει 5 σε 5 βδομάδες περίπου. Και πρόσθεσα από μόνη μια μέρα κάθε 10 μέρες περίπου που τρώω ότι θέλω και μετα ξεκινάω πάλι. Και με έκπληξη είδα μετά τις 2 αυτές μέρες τη ζυγαριά πιο κάτω. Εμένα όμως μου είναι πιο άνετη γιατι δεν μου αρέσουν τα γλυκά, άμα μου έρθει καμιά φορά έχω μια μαύρη σοκολάτα και τσιμπάω

Την καταλαβαίνω την Μορφούλα στο θέμα αυτό γιατί και εγώ δυσκολεύομαι να το πάρω απόφαση και συχνά την χαλάω.Όμως πρέπει να το πάρω δεν γίνεται αλλιώς.Όχι για τους άλλους,αλλά για να αισθανθώ εγώ καλύτερα με τον εαυτό μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...