Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

party0031.gif

Δεν παίζεσαι τρελάρα μου!!!!

Την Παρασκευή είχα πάει στο σούπερ και απ'έξω είδα μια μαμά με ένα τέτοιο μωράκι!!!!Κορίτσια πόσο το λιγουρεύτηκα δεν λέγεται!!!Σταμάτησα να περπατάω και κόλλησα να το κοιτάω!!!Η μαμά του θα με πέρασε για τρελή!!!

Διαφημίσεις

Τι έγινε Μορφούλα μου τελείωσες με τα ρούχα????

Αχ όλες ένα τέτοιο θέλουμε!!!Θα έρθει και για εμάς ρε αγαπούλα!!!Που θα πάει θα έρθει!!!

Ενα ακομα στεγνωτήριο περιμένω και τέλος.:D:D

ΑΧ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΕΜΠΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΤΟΣΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ;ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ

Όταν έρθει λοιπόν να το ρωτήσεις, γιατί άργησες τόσο και με έκανες να νομίζω ότι δεν θα έρθεις ποτέ? Γιατι ευμορφία μου όλες θα τα καταφέρουν!!!!

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Όταν έρθει λοιπόν να το ρωτήσεις, γιατί άργησες τόσο και με έκανες να νομίζω ότι δεν θα έρθεις ποτέ? Γιατι ευμορφία μου όλες θα τα καταφέρουν!!!!

Αρε ρίκα με έκανες και κλαίω,και δεν το κάνω συχνά για να μην χαλιέμαι

Ασε ασε εγω γενικώς βάζω πολλα πλυντήρια αλλα το καλοκαίρι δεν βάζω στεγνωτήριο.

Πόσο θα ήθελα να έχω και εγώ ένα στεγνωτήριο!!!Το χειμώνα αργούν πολύ να στεγνώσουν.Το καλοκαίρι όντως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Ρε συ με κάνεις και γελάω πολύ!!!!!Απίστευτα είναι αυτά!!!

Μπράβο Δημητρούλα, η αποστολή κοντεύει να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, η Νάντια παίρνει τα πάνω της...:-P:razz::-P:razz:

cOiVp2.png

Αν νιώθεις ότι θέλεις να κλάψεις να το κάνεις!!!Είναι υγεία αυτό κούκλα μου!!!Είναι καλό να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου.Ξεσπάς!!!

Θα γίνουμε μανούλες Μόρφω μου,θα το δεις,θα γίνουμε!!!!

Όχι κοριτσάκι μου, δεν ήθελα να σε κάνω να κλάψεις...Όχι που προσπαθείς να μας πείσεις ότι δε συγκινείσαι...Ελα τώρα να ανεβάσουμε και τη μορφούλα μας Δημητρούλααααα!!!!!

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...