Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Έτσι ειναι Ρίκα μου!

Αντί να χαρεί η χαζουλα που αργεί η Αλέκα, μας κάνει και ανυπομονησιες!

Ναντια πως είναι το στήθος σου?

Ειναι τουμπανεϊρο?

Είναι κάπως περίεργη η θηλή?

Κορίτσια εγω το βραδυ πριν τη χοριακή, θυμάμαι ημουν στην τουαλέτα και οταν έπλυνα τα χέρια μου, σήκωσα τη μπλούζα μου και ειδα το στήθος μου.

Θυμάμαι οτι αφενός ηταν τουμπανεϊρο, αφετέρου οι θηλες ηταν ... παράξενες.

Σκούρες και πεταγοντουσαν πιο έξω απο άλλες φορές.

Εκείνη την ώρα το κατάλαβα.

Λεω στον αντρα μου "μωρο αύριο θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα"...

Και έτσι έγινε. .

Τη συνεχεια την ξέρετε αλλα άσχετο. :evil:

Παρακαλάω να έρθει για να μην χάσω την Τρίτη που θέλω να πάω για εξετάσεις γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν έχει γίνει τίποτα.Ποιά Τρίτη δηλαδή,τώρα την έχασα.Το στήθος μου είναι ελαφρά πρησμένο,όπως όταν περιμένω περίοδο και η θηλή όπως πάντα.Μάλιστα είχα βγάλει και αυτό το σπυρί της περιόδου στο πρόσωπο,αλλά τώρα το βλέπω ξεφούσκωσε,σαν να έφυγε σχεδόν.

Διαφημίσεις

Παρακαλάω να έρθει για να μην χάσω την Τρίτη που θέλω να πάω για εξετάσεις γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν έχει γίνει τίποτα.Ποιά Τρίτη δηλαδή,τώρα την έχασα.Το στήθος μου είναι ελαφρά πρησμένο,όπως όταν περιμένω περίοδο και η θηλή όπως πάντα.Μάλιστα είχα βγάλει και αυτό το σπυρί της περιόδου στο πρόσωπο,αλλά τώρα το βλέπω ξεφούσκωσε,σαν να έφυγε σχεδόν.

Συγγνώμη αλλα η εξέταση μόνο την τρίτη μπορεί να γίνει?

Ποια θα κάνεις?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ελα ρε ρουμπιδι τι σχέση έχει αυτο?!

Ενα σπερματοζωαριο χρειάζεται!

ΜΙΑ ΕΠΑΦΉ! ΜΙ-Α!

Μπορεί να ήταν η τυχερή σου!

Πάνε δες το στήθος σου σε παρακαλώ και πες μας αν δεις κατι διαφορετικό απο άλλες φορές.

Δε θέλω να σε ξεσηκωνω αλλα ειναι ενα ενδεχόμενο και αυτο, δεν είναι?

Δεν είναι Ρουμπίδι μου?

Κοριτσάρα μου μην φοβάσαι,δεν με ξεσηκώνεις γιατί απλά δεν το πιστεύω αυτό που λες.Ξέρω αγαπούλα μου ότι μου το λες γιατί θες πραγματικά να είναι έτσι και γιατί μ'αγαπάς πολύ!!!!Το ξέρω!

Κοριτσάρα μου μην φοβάσαι,δεν με ξεσηκώνεις γιατί απλά δεν το πιστεύω αυτό που λες.Ξέρω αγαπούλα μου ότι μου το λες γιατί θες πραγματικά να είναι έτσι και γιατί μ'αγαπάς πολύ!!!!Το ξέρω!

Το λέω επειδή εισαι ρολόι.

Εγω πχ, μπορεί και να αργησω 1-2 μέρες και να ειναι οκ.

Αλλά εσυ αν είσαι ρολόι, είναι μια ένδειξη.

Τέλος πάντων, εσύ ξέρεις τον εαυτό σου.

Εγω εύχομαι να είσαι έγκυος και να μην έρθει καθόλου η βρωμερή.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Συγγνώμη αλλα η εξέταση μόνο την τρίτη μπορεί να γίνει?

Ποια θα κάνεις?

Απλά το είχα δρομολογήσει για την Τρίτη,δεν έβαλα μαθήματα για να έχω την άνεσή μου και να μην με πιέζει ο χρόνος.Είναι οι ορμονολογικές που πρέπει να γίνουν τρίτη μέρα του κύκλου.Τώρα αν έρθει μέσα στην νύχτα ή ακόμα και αύριο θα πάρω τηλέφωνο στο κέντρο να ρωτήσω μήπως μπορούν να γίνουν και τη δεύτερη μέρα.Αλήθεια ξέρεις αν μπορούν να γίνουν και τη δεύτερη???Δεν θυμάμαι από την προηγούμενη φορά που τις έκανα.

Βασικά επειδή είμαι άνθρωπος του προγράμματος,όταν κάτι δεν πάει όπως το είχα υπολογίσει,στραβώνω.

Το λέω επειδή εισαι ρολόι.

Εγω πχ, μπορεί και να αργησω 1-2 μέρες και να ειναι οκ.

Αλλά εσυ αν είσαι ρολόι, είναι μια ένδειξη.

Τέλος πάντων, εσύ ξέρεις τον εαυτό σου.

Εγω εύχομαι να είσαι έγκυος και να μην έρθει καθόλου η βρωμερή.

Το ξέρω Δημητρούλα μου και σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις υπέροχες σκέψεις που κάνεις για μένα!!!

Απλά το είχα δρομολογήσει για την Τρίτη,δεν έβαλα μαθήματα για να έχω την άνεσή μου και να μην με πιέζει ο χρόνος.Είναι οι ορμονολογικές που πρέπει να γίνουν τρίτη μέρα του κύκλου.Τώρα αν έρθει μέσα στην νύχτα ή ακόμα και αύριο θα πάρω τηλέφωνο στο κέντρο να ρωτήσω μήπως μπορούν να γίνουν και τη δεύτερη μέρα.Αλήθεια ξέρεις αν μπορούν να γίνουν και τη δεύτερη???Δεν θυμάμαι από την προηγούμενη φορά που τις έκανα.

Βασικά επειδή είμαι άνθρωπος του προγράμματος,όταν κάτι δεν πάει όπως το είχα υπολογίσει,στραβώνω.

Fsh / lh και οιστραδιολη?

Αν είναι αυτές, μπορούν να γίνουν 2η ή 3η μέρα.

Είναι σίγουρο αυτο που σου λέω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Όχι τίποτα άλλο, να είσαι έγκυος για να δω τη Δημητρούλα να χορεύει έτσι, αν και είμαι σίγουρη ότι εσύ θα την ξεπεράσεις σε τέτοια περίπτωση, και εμείς από πίσω θα κρατάμε το ρυθμό...;););)

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

64439_514102968651294_623588533_n.jpg

★*♥ΣΤΕΛΝΩ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

ΣΑΝ ΧΑΔΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ''ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ''....★*♥:P:p

ΑΧ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΕΜΠΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΤΟΣΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ;ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ

Fsh / lh και οιστραδιολη?

Αν είναι αυτές, μπορούν να γίνουν 2η ή 3η μέρα.

Είναι σίγουρο αυτο που σου λέω.

Μια χαρά τότε!!!Ας έρθει και αύριο.Όχι τίποτε άλλο σαν τρέλανα νυχτιάτικα!!!

Όχι τίποτα άλλο, να είσαι έγκυος για να δω τη Δημητρούλα να χορεύει έτσι, αν και είμαι σίγουρη ότι εσύ θα την ξεπεράσεις σε τέτοια περίπτωση, και εμείς από πίσω θα κρατάμε το ρυθμό...;););)

Μπράβο ρε Ρικάκι με έκανες και γέλασα!!!Το έκανα εικόνα στο μυαλό μου!!!Χιχιχιχι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...