Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Πραγματικά τραγικό,όπως το λες.Εμένα έπρεπε να μου έρθει σήμερα και μέχρι τώρα τίποτα.Και εγώ είμαι ρολόι.Ακόμα και μετά την υστεροσκόπηση μου ήρθε κανονικά.Και τώρα που έχω κανονίσει να πάω για ορμονολογικές εξετάσεις την Τρίτη το πρωί επειδή υπολόγιζα ότι θα είμαι στην τρίτη μέρα,δεν ξεκουνάει να έρθει!!!Δεν το πιστεύω αυτό!!!Και πρέπει οπωσδήποτε να τις κάνω σε αυτόν τον κύκλο γιατί τις θέλω για την επιτροπή,ώστε να κλείσω μετά και ραντεβού με τον γιατρό που ΕΟΠΥΥ για να πάρω το παραπεμπτικό.Και αγχώνομαι γιατί έρχονται και γιορτές.Τα νεύρα μου!!!!

Έχεις κλείσει με την επιτροπή ραντεβού????

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Πραγματικά τραγικό,όπως το λες.Εμένα έπρεπε να μου έρθει σήμερα και μέχρι τώρα τίποτα.Και εγώ είμαι ρολόι.Ακόμα και μετά την υστεροσκόπηση μου ήρθε κανονικά.Και τώρα που έχω κανονίσει να πάω για ορμονολογικές εξετάσεις την Τρίτη το πρωί επειδή υπολόγιζα ότι θα είμαι στην τρίτη μέρα,δεν ξεκουνάει να έρθει!!!Δεν το πιστεύω αυτό!!!Και πρέπει οπωσδήποτε να τις κάνω σε αυτόν τον κύκλο γιατί τις θέλω για την επιτροπή,ώστε να κλείσω μετά και ραντεβού με τον γιατρό που ΕΟΠΥΥ για να πάρω το παραπεμπτικό.Και αγχώνομαι γιατί έρχονται και γιορτές.Τα νεύρα μου!!!!

Πόση καθυστέρηση εχεις roubies μου?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Έχεις κλείσει με την επιτροπή ραντεβού????

Ναι έχω κλείσει στις 12/6.Όμως στα μέσα Απριλίου έβαλαν ότι χρειάζονται και κάποιες επιπλέον εξετάσεις.Εγώ έχω ξανακάνει ορμονολογικές πέρυσι,όμως θέλουν να είναι του τελευταίου τριμήνου αν δεν κάνω λάθος.Μας λείπει και το νέο σπερμοδιάγραμμα του άντρα μου,αλλά αυτό θα το κάνει την άλλη εβδομάδα,το έχουμε δρομολογήσει.Απλά τώρα αγχώνομαι γιατί πρέπει να είναι την Τρίτη μέρα οι εξετάσεις,η περίοδος ακόμα άφαντη και έρχεται και Πάσχα.Τώρα βρήκε να κάνει τσαλίμια και να μην έρχεται???

Πόση καθυστέρηση εχεις roubies μου?

Εσύ δεν βλέπεις τις σειρές σου????

Ουσιαστικά δεν έχω ακόμα καθυστέρηση.Έπρεπε να έρθει σήμερα και δεν έχει έρθει ακόμα.Σε άλλη περίπτωση δεν θα αγχωνόμουν,αλλά τώρα λόγω εξετάσεων με έχει πιάσει μια αγωνία!!!

Διαφημίσεις

64439_514102968651294_623588533_n.jpg

★*♥ΣΤΕΛΝΩ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

ΣΑΝ ΧΑΔΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ''ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ''....★*♥:P:p

Τι όμορφη εικόνα Ανιτάκι μου!!!!!!

Καληνύχτα αγαπούλα!!!

Ουσιαστικά δεν έχω ακόμα καθυστέρηση.Έπρεπε να έρθει σήμερα και δεν έχει έρθει ακόμα.Σε άλλη περίπτωση δεν θα αγχωνόμουν,αλλά τώρα λόγω εξετάσεων με έχει πιάσει μια αγωνία!!!

ΝΑΝΤΙΑ, ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.....ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ....

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Τρίτη πρωί κάνεις τεστ! :wink:

Αν είσαι ρολόι και δεν έρχεται μπορεί να έχουμε ευχάριστα!

Εσυ εισαι ρολοι και εχει αργησει, εφτιαξε το σπέρμα του άντρα (έκλεισε 70 μέρες αν θυμάμαι καλά), κάνατε γούτσου γούτσου τη μέρα της ωορηξιας (Κυριακή μετα τον καφε μας), τρίτη κάνεις τεστ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ναι έχω κλείσει στις 12/6.Όμως στα μέσα Απριλίου έβαλαν ότι χρειάζονται και κάποιες επιπλέον εξετάσεις.Εγώ έχω ξανακάνει ορμονολογικές πέρυσι,όμως θέλουν να είναι του τελευταίου τριμήνου αν δεν κάνω λάθος.Μας λείπει και το νέο σπερμοδιάγραμμα του άντρα μου,αλλά αυτό θα το κάνει την άλλη εβδομάδα,το έχουμε δρομολογήσει.Απλά τώρα αγχώνομαι γιατί πρέπει να είναι την Τρίτη μέρα οι εξετάσεις,η περίοδος ακόμα άφαντη και έρχεται και Πάσχα.Τώρα βρήκε να κάνει τσαλίμια και να μην έρχεται???

Μην αγχώνεσαι, θα προλάβεις. Θα φωνάξουμε όλες μαζί.......

ΕΛΑ ΑΛΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Η Νάντια μας σε περιμένει πως και πως. Μη της χαλάς το χατήρι, please.

Μήπως καταφερά λίγο να σε ξεαγχώσω????

cOiVp2.png

ΝΑΝΤΙΑ, ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.....ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ....

Θα προσπαθήσω να μην το σκέφτομαι Ανιτάκι μου.Απλά εκνευρίζομαι.Κάθε μήνα παρακαλάω να μη μου έρθει και αυτή εκεί πάντα παρούσα.Και τώρα που θέλω να έρθει δεν έρχεται.Σαν να με κοροιδεύει μου φαίνεται.

Διαφημίσεις

Εσυ εισαι ρολοι και εχει αργησει, εφτιαξε το σπέρμα του άντρα (έκλεισε 70 μέρες αν θυμάμαι καλά), κάνατε γούτσου γούτσου τη μέρα της ωορηξιας (Κυριακή μετα τον καφε μας), τρίτη κάνεις τεστ.

ΣΩΣΤΑΑΑΑΑΑ. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Πληροίς όλες τις προυποθέσεις για να αρχίσουν τα ευχάριστα...

cOiVp2.png

Δημητρούλα μου γλυκιά!Ξέρω ότι το εύχεσαι αυτό για μένα,αλλά δεν υπάρχει περίπτωση.Αυτός ο μήνας δεν ήταν και ο μήνας των σούπερ προσπαθειών.Θα σταματήσω να το σκέφτομαι και θα έρθει,που θα πάει.

ΣΩΣΤΑΑΑΑΑΑ. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Πληροίς όλες τις προυποθέσεις για να αρχίσουν τα ευχάριστα...

Έτσι ειναι Ρίκα μου!

Αντί να χαρεί η χαζουλα που αργεί η Αλέκα, μας κάνει και ανυπομονησιες!

Ναντια πως είναι το στήθος σου?

Ειναι τουμπανεϊρο?

Είναι κάπως περίεργη η θηλή?

Κορίτσια εγω το βραδυ πριν τη χοριακή, θυμάμαι ημουν στην τουαλέτα και οταν έπλυνα τα χέρια μου, σήκωσα τη μπλούζα μου και ειδα το στήθος μου.

Θυμάμαι οτι αφενός ηταν τουμπανεϊρο, αφετέρου οι θηλες ηταν ... παράξενες.

Σκούρες και πεταγοντουσαν πιο έξω απο άλλες φορές.

Εκείνη την ώρα το κατάλαβα.

Λεω στον αντρα μου "μωρο αύριο θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα"...

Και έτσι έγινε. .

Τη συνεχεια την ξέρετε αλλα άσχετο. :evil:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αχ Ρικάκι μου και εσύ σε παρασέρνει η Δημητρούλα μας!!!Δεν ξέρω κατ'αρχήν πόσο και αν έχει φτιάξει το σπέρμα.Και δεν ήταν καλός μήνας προσπαθειών αυτός,οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα.Όπως είπα και στην Δημητρούλα θα σταματήσω να το σκέφτομαι και θα έρθει,που θα πάει!!!

Πάντως κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ που είστε εδώ και μοιράζομαι τις ανησυχίες μου μαζί σας!!!

Δημητρούλα μου γλυκιά!Ξέρω ότι το εύχεσαι αυτό για μένα,αλλά δεν υπάρχει περίπτωση.Αυτός ο μήνας δεν ήταν και ο μήνας των σούπερ προσπαθειών.Θα σταματήσω να το σκέφτομαι και θα έρθει,που θα πάει.

Ελα ρε ρουμπιδι τι σχέση έχει αυτο?!

Ενα σπερματοζωαριο χρειάζεται!

ΜΙΑ ΕΠΑΦΉ! ΜΙ-Α!

Μπορεί να ήταν η τυχερή σου!

Πάνε δες το στήθος σου σε παρακαλώ και πες μας αν δεις κατι διαφορετικό απο άλλες φορές.

Δε θέλω να σε ξεσηκωνω αλλα ειναι ενα ενδεχόμενο και αυτο, δεν είναι?

Δεν είναι Ρουμπίδι μου?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...