Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αχ βρε μωρό μου, σε ευχαριστώ, αλλά επειδή το έχω ξαναζήσει το έργο, δεν θέλω να πάω.

Ψιλό φοβάμαι. ..

ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ.....ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΗ..!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΗΚΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ....ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΑΠΟ 28 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ 30 ΚΑΙ 31 ΗΜΕΡΩΝ.

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Roubaki μου έχω καθυστέρηση 4-5 μέρες και φοβάμαι για κύστη αλλα το Ρικακι μου είπε να κάνω και ένα τεστακι, και με το δίκιο της, το έκανα και εγώ πριν και τίποτα.

Αναστασακι μου ειμαι στην 34 μέρα και σχεδόν πάντα μου έρχεται 28-29 μέρα.

Τι να πω, μακάρι να φταίνε οι ορμόνες που βαρουσα.

Κατάλαβα Ζεττάκι μου!!!Τι να πω,ίσως να φταίνε οι ορμόνες!!!Ο γιατρός θα σου πει.Βρε αγαπούλα τι φοβάσαι???

Διαφημίσεις

ΟΧΙ.....ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ.....ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΗ....!!!!!!!!!!!!

Επειδή είπες οτι έχεις παραπανίσια κιλα γιαυτο σε ρωτάω,εγω στο κέντρο που ειχα πάει μου είπε να χάσω κιλά

Μπουμπουδες μου, τι κάνετε?

Ωραια, βλέπω είστε πολλές εδώ σήμερα και με καλή διάθεση

Σούπερ.

Ρικακι μου το έκανα το τεστ. Αρνητικό. :(

Άρα μου απομένει η κύστη. Πρέπει να παω για υπέρηχο, μάλλον δεν θα το γλυτώσω.

Γεια σας κοριτσάκια, αρκετές νυχτεριδούλες σήμερα ε???

Ζεττάκι μου έπρεπε να το προσπαθήσουμε για την τιμή των όπλων...:cry:

Πάνε όμως για τον υπέρηχο in case που είναι κύστη και όχι ορμονολογικό που στο εύχομαι για μη μεγαλώσει...

Πόσο τραγικό είναι που από τη μια παρακαλάμε να μην έρθει η περίοδος και από την άλλη παρακαλάμε να έρθει:|:-|:|:-|:|

cOiVp2.png

Κατάλαβα Ζεττάκι μου!!!Τι να πω,ίσως να φταίνε οι ορμόνες!!!Ο γιατρός θα σου πει.Βρε αγαπούλα τι φοβάσαι???

roubie μου το Ζεττάκι έχει κάνει τρία χειρουργεία από κύστες που δεν τις πρόλαβαν με τα αντισυλλήπτικα και μεγάλωσαν πολύ και φοβάται μην της έτυχε πάλι ή μήπως της καθυστερήσει την προσπάθεια του Ιουνίου και δεν θέλει να πέσει κατακαλόκαιρο που τις είπαμε να το αποφύγει...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

roubie μου το Ζεττάκι έχει κάνει τρία χειρουργεία από κύστες που δεν τις πρόλαβαν με τα αντισυλλήπτικα και μεγάλωσαν πολύ και φοβάται μην της έτυχε πάλι ή μήπως της καθυστερήσει την προσπάθεια του Ιουνίου και δεν θέλει να πέσει κατακαλόκαιρο που τις είπαμε να το αποφύγει...

Γιαυτο πρέπει να πάει τώρα στον γιατρό και οχι μετά το Πάσχα

Γεια σας κοριτσάκια, αρκετές νυχτεριδούλες σήμερα ε???

Ζεττάκι μου έπρεπε να το προσπαθήσουμε για την τιμή των όπλων...:cry:

Πάνε όμως για τον υπέρηχο in case που είναι κύστη και όχι ορμονολογικό που στο εύχομαι για μη μεγαλώσει...

Πόσο τραγικό είναι που από τη μια παρακαλάμε να μην έρθει η περίοδος και από την άλλη παρακαλάμε να έρθει:|:-|:|:-|:|

Πραγματικά τραγικό,όπως το λες.Εμένα έπρεπε να μου έρθει σήμερα και μέχρι τώρα τίποτα.Και εγώ είμαι ρολόι.Ακόμα και μετά την υστεροσκόπηση μου ήρθε κανονικά.Και τώρα που έχω κανονίσει να πάω για ορμονολογικές εξετάσεις την Τρίτη το πρωί επειδή υπολόγιζα ότι θα είμαι στην τρίτη μέρα,δεν ξεκουνάει να έρθει!!!Δεν το πιστεύω αυτό!!!Και πρέπει οπωσδήποτε να τις κάνω σε αυτόν τον κύκλο γιατί τις θέλω για την επιτροπή,ώστε να κλείσω μετά και ραντεβού με τον γιατρό που ΕΟΠΥΥ για να πάρω το παραπεμπτικό.Και αγχώνομαι γιατί έρχονται και γιορτές.Τα νεύρα μου!!!!

Επειδή είπες οτι έχεις παραπανίσια κιλα γιαυτο σε ρωτάω,εγω στο κέντρο που ειχα πάει μου είπε να χάσω κιλά

ΣΩΠΑ ΚΑΛΕ...ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ....ΕΔΩ ΥΠΕΡΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ....ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...????

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ....ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ "ΤΑ ΠΗΡΑ" ΤΩΡΑ...!!!!!!!!

ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ....!!!!!!!!

ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ....ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΟΧΕΣ....ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ"..!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Ρε γαμώτο τι τραβάει και αυτή η κοπέλα.Γι'αυτό λοιπόν πρέπει να πάει το συντομότερο δυνατόν.

Ακούς Ζεττάκι????Να πας στο γιατρό,μην το αφήσεις.Μπορεί και να μην είναι τίποτα!!!Δεν χρειάζεται να περάσεις τις γιορτές σου με ανησυχία για το αν έχεις κάτι ή όχι.Πήγαινε,ώστε να είσαι σίγουρη τι συμβαίνει.Όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά αντιμετωπίζεται το ο,τιδήποτε!!!Σ'αγαπώ πολύ!!!

Γιαυτο πρέπει να πάει τώρα στον γιατρό και οχι μετά το Πάσχα

Και εγώ αυτό της έγραψα, πρέπει να το πάρει απόφαση, Ζέττακι ακούς?????

Πάντα η υπόθεση σηκώνει ένα τσιγάρο,

μου τελειώνει ο καπνός και πάω να πάρω.

Μου τελειώνει ο καπνός μέσα στη ζέστη

κι άμα έχεις κάποια ιδέα έλα πες τη.

Άμα έχεις κάποια ιδέα πες τη τώρα

Ποιον φοβάσαι, που θα γίνει και τι ώρα

Πάλι κάποιος κινδυνεύει εκεί έξω

βρε μου κίνητρο γερό κι εγώ θα τρέξω

Είναι ζήτημα θανάτου και ζωής!

Φτιάξε μου έναν ελληνικό χωρίς

Όλη νύχτα να μην κοιμηθεί κανείς Κανείς!

Είναι το έγκλημα μια πράξη της στιγμής.

Τη ζημιά για να προλάβεις πιο νωρίς,

Πάρτο απόφαση και μην καθυστερείς.

Τις κινήσεις να μαντέψεις να μπορείς Μπορείς!

Είναι ζητημα θανάτου και ζωής!

Ναι, μην ξεχνάς ποτέ τι σκότωσε τι γάτα

όταν δένεις στον καθρέφτη τη γραβάτα.

Η εξοθσία, η γυναίκα και το χρήμα

μόλις σου γελάσουν ψάχνουνε για θύμα

Είναι ζήτημα θανάτου και ζωής!

Φτιάξε μου έναν ελληνικό χωρίς

Όλη νύχτα να μην κοιμηθεί κανείς Κανείς!

Είναι το έγκλημα μια πράξη της στιγμής.

Τη ζημιά για να προλάβεις πιο νωρίς,

Πάρτο απόφαση και μην καθυστερείς.

Τις κινήσεις να μαντέψεις να μπορείς Μπορείς!

Είναι ζητημα θανάτου και ζωής!

Ναι....

Και το ανάλογο τραγουδάκι για να δώσουμε έμφαση!!!!

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...